Angelski dnevni horoskop za 8. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da ohranite nivo dobrih energij. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve boste skozi mehkobo lažje dojeli vse, kar se dogaja okoli vas. Odreagirajte na vse skupaj čim manj osebno in  tako boste dan preživeli mirno.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile in pomagale, da se sprostite in sledite podpori usode. Ne upirajte se in ne trmarite, če vas vaš dnevni Angel vodi v lahkotnost sprejemanja in sodelovanja.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da izberete sebe. Kvaliteta energij modre barve vam bo prinesla mir in okrepila zaupanje vase, kar vas bo aktiviralo, da se umaknete od toksičnih odnosov in naredite hitre spremembe To vam bo prineslo več harmonije in tudi varnost. 

Rak

Angel Komunikacije vas danes podpre v jasnosti. S sprejemanjem njegove energije in energije turkizne barve se boste lažje umaknili od vplivov ostalih družinskih članov ter se z ustreznimi argumenti postavili zase. Tako si boste postavili nove trdne temelje, ki vas bodo podprli v lepšem življenju.

Lev

Angel Užitkov vas danes vabi, da mu sledite. Na ta način boste kipeli od zadovoljstva in žarki oranžne barve bodo v vas aktivirali veselje in vitalnost, kar bo v vašo bližino privabilo simpatije. Samo sprostite se, uživajte in zaupajte.

Devica

Angel Radosti vas danes vodi do sreče in optimizma. S podporo energij rumene barve boste samozavestno izrazili vse tisto, kar vas bremeni že nekaj časa. Tako si boste oddahnili in okrepili notranjo moč, kar pa vas bo odprlo za nove možnosti, da spremenite življenje na boljše.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Presenečenja vas vodi skozi današnji dan in kvaliteta energij vijolične barve bo blagodejno vplivala tako na vaša čustva kot misli, kar vam bo prineslo mir in harmonijo. Tako boste zasijali v vsej svoji lepoti, tako notranji kot zunanji, kar vas bo naredilo privlačne za nasprotni spol. Dan bo poln presenečenj, sodelujte.

Škorpijon

Angel Odnosov vam danes pomaga pri vzpostavitvi reda v odnosih. Žarki rdeče barve bodo aktivirali moč in željo po uspehu, kar vas bo dodatno motiviralo, da postavite sebe na prvo mesto. To bo okrepilo vašo odločnost, da se vse skupaj odvije v vašo korist. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lažje.

Strelec

Angel Moči vam danes preda voljo in strast, da naredite vse tisto, kar ste odlagali. S podporo energij indigo barve boste intuitivno vedeli, kaj narediti, da se vse uredi v vaše najvišje dobro. Ne bodo vas zanimale reakcije drugih, važno vam bo samo, da se pomirite s seboj.

Kozorog

Angel Zbranosti vas danes podpre, da preverite vse okoliščine. Kvaliteta energij zelene barve bo sprostila vse napetosti, kar bo umirilo vaša čustva, da boste lažje videli, kaj se v povezavi z vami, dogaja pri drugih. Tako se ne boste osmešili in ohranili nivo dobrih energij. 

Vodnar

Angel Zvestobe vas danes objame in kvaliteta energij zlate barve vam prečisti tako misli kot čustva, da lažje sprejmete vse vaše pluse in minuse. Tako boste lažje uresničili in izpeljali vse tisto, da bo na koncu dobro in pozitivno za vas. Sprejmite podporo in izkoristite vse priložnosti za nadaljnji uspeh.

Ribi

Angel Akcije  vam danes preda podporo, da iskreno pokažete svoja stališča. S podporo energij srebrne barve, ki vam pomagajo pri razumevanju življenja, boste lažje jasno izrazili svoje misli in stali za vsem, kar boste rekli. To vas bo usmerilo v boljše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot