Angelski dnevni horoskop za 8. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POZITIVNOSTI vam pomaga na vse pogledati na način, da v sebi odkrijete pozirtivne plati in globljo sproščenost v življenju.

Bik

ANGEL AKCIJE pomaga spraviti ideje v realnost, v službi, v družini in s prijatelji, zato ne čakajte na boljši čas. Sledite svojemu srčnemu cilju. 

Dvojčka

ANGEL ODLIČNEGA POČUTJA vas vodi v osvajanje življenja z ljubeznijo in sproščenostjo. Presenečeni boste, kako so vam vsi naklonjeni. 

Rak

ANGEL DOLŽNOSTI vas ne bo spustil mimo tistega, kar že itak veste da je potrebno narediti. Dovolite da se misli sprostijo in spočiti začnite akcijo. 

Lev

ANGEL NOVE POTI vas vodi po lahkotnejši poti kot ste si kadarkoli predstavljali. Uspeh bo posledica tega in tudi okolica bo navdušena nad vami. 

Devica

ANGEL SEKSUALNE SPROSTITVE bo vsem ki ste v zvezi ponudil sprostitev in lepe doživljanje, sprejmite jo, saj tako močna podpora ni zelo pogosta pri vas. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI pomaga tokrat tudi do boljšega fizičnega počutja. Sproščeni drugače cenite vsak trenutek in z lahkoto čutite notranjo harmonijo. 

Škorpijon

ANGEL MOČI vas lahko vodi tudi v pretiravanje, kar se vam kasneje ne bo obrestovalo. Počasi, da se ne izčrpate v pretiravanju. 

Strelec

ANGEL SODELOVANJA vam pomaga v odprtih pogovorih sprostiti stare težave in napetosti, kar odpre prostor spremembam in dobremu življenju in prihodnosti. 

Kozorog

ANGEL DOBRE VOLJE vam pomaga, da se odlično počutite v svoji koži, s čimer presenetite vse v okolici. Vsi bodo opazili lepe spremembe v vas. 

Vodnar

ANGEL ODPIRANJA  sodeluje v sprejemanju odličnih idej, ki se jim lahko čisto posvetite. Ne zaravljajte časa za druge da se vam povrne veselje do avanture življenja. 

Ribi

ANGEL ZAUPANJA pomaga doseči več kot ste navajeni. Optimizem se odpira, ne bojte se ga uporabiti za delanje daljnoročnih načrtov. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot