Angelski dnevni horoskop za 8. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POLETNE LJUBEZNI  se smuka okrog vas. Ali si drznete predate se poletni ljubezni in sprejeti povabilo usode? Če ste vezani, bo vaša strast na preizkušnji. 

Bik

ANGEL UVIDEVNOSTI vam usmerja v razumevanje drugih – kadar v družbi počnete neumnosti in se po nepotrebnem izpostavljate. Kako bi se pa vi počutili, če bi partner deloval enako? 

Dvojčka

ANGEL LJUBEZNI bo doma vodil v dolgo željene spremembe in vam življenje postavil na glavo. Katere spremembe ste že načrtovali? 

Rak

ANGEL DELA vabi v akcijo, ki jo s hvaležnostjo sprejmete. Tako vam zaradi dela ni potrebno sodelovati v pogovorih in polaganju nejasnih računov.

Lev

ANGEL TREZNOSTI pomaga ohraniti jasno glavo ne glede na strast. Izkoristite priložnost in razčistite vse odnose za nazaj, da mirno začnete novo poglavje življenja. 

Devica

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI želi, da se na novo začnete dogovarjati  o sodelovanju. Pretirano delo v prazni nikomur ne koristi in vam ne prinaša sreče. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VZTRAJNOSTI ne pusti, da vas zmotijo v načinu razmišljanja in delovanja tisti, ki vas ne razumejo. Tako sploh ne boste opazili, da so vas hoteli ustaviti v delovanju. 

Škorpijon

ANGEL USPEŠNOSTI vas je pripeljal do cilja, danes pa vseeno ne bodite užaljeni, če drugi ne sprejmejo vsega, kar vi veste. Pomoč ponudite tam, kjer prosijo zanjo.

Strelec

ANGEL ODVEZAVE vam ponuja možnost spustiti stare odnose, da lahko zadihate po svoje in opazite, koliko več vam prinašajo novi ljudje. 

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI  čaka, da se mu odprete. Ko vam to uspe, boste samo ukrepali in uživali, brez razmišljanja. Poglejte koliko bolje je tako kot pa je bilo v preteklosti. 

Vodnar

ANGEL ZDRAVE PAMETI vam morda pokaže, da je dobro odnehati – domačih ne boste premaknili. Reševanje stvari za druge vam ni prineslo velikih rezultatov.  

Ribi

ANGEL SKRIVNOSTNOSTI bo navduševal tudi tiste okrog vas – vi pa boste opazili, da vam njegova pomoč prinese več svobode in boljše rezultate, brez nepotrebnega zapletanja. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot