Angelski dnevni horoskop za 8. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL JEZE se vas poloti ob določenih situacijah. Ne umikajte se mu, jasno vam je, da ne morete biti drugačni kot ste, čeprav prijatelji naivno pričakujejo da bi morali biti drugačni. 

Bik

ANGEL ŽIVLJENJA vam ponuja objem ljubezni in sproščenosti. Si res želite trmasto vztrajati v delu in bežati stran od tega, po čemer hrepenite? 

Dvojčka

ANGEL POZORNOSTI vam pomagajo biti buden, da opazite  privlačne možnosti sprememb, ki se sedaj pokažejo. Presenetili se boste s svojimi čustvenimi reakcijami.  

Rak

ANGEL SPROŠČENOSTI vam olajša sprejemanje podpore tudi v službi in z veseljem se boste lotili dodatnih nalog. Skozi dodatna dela se pokaže smisel vašega dela.  

Lev

ANGEL AKTIVNOSTI vam pomaga ohraniti zadovoljstvo in srečo, karkoli se lotite. Vam pomembne stvari in vrednote življenja ostajajo v središču pozornosti. 

Devica

ANGEL NATANČNOSTI vam danes pomaga izpeljati stvari točno po načrtih. Seveda vam bodo mnogi pri tem pomagali, bodite pa previdni, da ne pride do kaosa. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL UMIKA vas reši iz situacije, kjer kar naprej poslušate eno in iste zgodbe. Koliko samote potrebujete, da ste zares kreativni zase in življenje? 

Škorpijon

ANGEL SODELOVANJA pomaga doseči veliko, sploh če ohranite zraven sproščenost. Če boste dovolj pogumni, je danes dan, da se odločite za novosti v viziji življenja. 

Strelec

ANGEL PRIJATELJSTVA vas bo vodil med ljudi, kjer preživite dosti časa. Samski dobite možnost globljih ljubezenskih vezi, vezani pa malo bolj previdno, da ne bo doma ogenj v strehi.  

Kozorog

ANGEL USODE vam posreduje prava sporočila in več odprtih možnosti – kaj si želite sedaj? ZA hitrejše dogajanje boste morali stopiti v akcijo. 

Vodnar

ANGEL PRJATELJSTVA vas vodi v druženja kar tako, brez kakšnih posebnih rezultatov . Imate slabo vest, če vas to odmika od domačih? Preverite, če je sploh potrebno. 

Ribi

ANGEL ZADOVOLJSTVA bon a koncu dneva še okrepil svojo moč, ko boste ugotavljali, kako dobro ste preživeli dan in blesteli v družbi. Danes je dan, ko si odprete odlične nove priložnosti za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.