Angelski dnevni horoskop za 9. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL USODE želi realizacijo – stare obljube bo potrebno izpolniti, brez prigovarjanja tokrat, da se ne zapletete v večje težave. 

Bik

ANGEL LJUBEZNI trka na vrata od zadaj – pretekla čustva prihajajo na plano. Najbrž ste tudi vi presenečen, da tega še niste pustili za sabo. 

Dvojčka

ANGEL STRASTI vas aktivira v kreativni energiji in strast bo razvnela vsa področja. Če se ne želite ukvarjati z drugimi, poskusite skriti. 

Rak

ANGEL NOTRANJEGA MIRU pomaga da bolj mirno pogledate na odnose in pogledate, kaj ljudje zares želijo od vas. Ste jim kaj obljubili v preteklosti?

Lev

ANGEL MOČI krepi ugled poslovno in osebno – da se lahko povsem predate svoji filozofiji življenja. Kljub nenavadnosti vam ugled ne pade. 

Devica

ANGEL RAZMISLEKA bo pomagal rešiti razdvojenost med svojimi željami in željami partnerja – premislite kaj vam je narediti in ukrepajte pravočasno. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI se aktivira nepričakovano, ko preprosto pustite, da vas prepričajo v stvari, ki vas zabavajo. Danes je odličen čas za vas.

Škorpijon

ANGEL MAGNETIZMA vas vodi v potrebne spremembe, in mnogi vas seveda upoštevajo hitreje kot si mislite. Previdno in odgovorno naprej. 

Strelec

ANGEL LJUBEZNI in STRASTI vam zameglita misli in razum – vi pa veste, da je potrebno poskrbeti za nekaj stvari. Pokažite svojo Dušo ljudem. 

Kozorog

ANGEL AKTIVNOSTI vas aktivira v urejanju konkretnih stvari doma in v poslu. Naredili boste vse tiste na pol dokončane stvari, ki vam ne pustijo spati. 

Vodnar

ANGEL USODE  vas izziva in kljub temu, da si za domače stanje želite poskrbet, , vabi stran. Morda pa se tokrat le potrudite in poskrbite za  domače zadeve? 

Ribi

ANGELU KOMUNIKACIJE  se danes ne izogibajte – o stvareh se je potrebno pogovoriti in ne glede na vaše želje dajte drugim to veselje. Bodo vsaj vedeli, da spadate zraven.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot