Angelski dnevni horoskop za 9. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

DRUŽINSKI ANGEL pravi, da je čas za pomiritev s preteklostjo, še posebej z moškimi v družini. Tako pridete do dobre podpore iz njihove strani in se v svoje življenje postavite bolj stabilno.

Bik

ANGEL POČITKA pravi, da izkoristite sedanjo priložnost in si vzemite čas zase. Pomagal vam bo ohraniti moč, istočasno pa se umakniti od ljudi.

Dvojčka

ANGEL RUTINE danes prevlada in videli boste, koliko svari znate narediti mimogrede. Čeprav vam rutina na aktivira posebne volje, lahko sedaj cenite pretekle dosežke.

Rak

ANGEL DOBROSRČNOSTI bo pomagal da se odprete dobrim energijam tudi zase in prepoznate, kdaj in kje prehitro obljubite. Uporabite energijo zase in svoj posel.

Lev

ANGEL KREATIVNOSTI vas sprosti in aktivira veselje. Nove ideje se bodo kresale, vi pa kljub temu, da ne boste delali veliko, požanjete dosti uspehov.

Devica

ANGEL OGNJEVITOSTI z vami že iz preteklosti deli ideje. Sedaj vam poskuša pokazati, da prihajajo spremembe in da je dobro opustiti kontrolo in pogojevanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPREMEMB vam pomaga opaziti, kateri deli vas so v reakciji z drugimi ljudmi – da pridete do več časa zase in za tiste, ki vas cenijo in ljubijo.

Škorpijon

ANGEL POZORNOSTI vas usmeri v stvari, ki so trenutno na prvem mestu. Opazujte domače in sodelujte v skupnih aktivnostih ter naredite nove dogovore, če je potrebno.

Strelec

ANGEL ODPRTOSTI pomaga prisluhniti in sprejemati ideje, s čimer si boste olajšali situacijo. Spodrsljaji bodo pozabljeni, ko boste sodelovali in upoštevali tudi druge.

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga spoznati, komu zares posvetiti svoj čas – šele v miru lahko vidite, da se trudite na napačnem mestu, a nikakor ne gre.

Vodnar

ANGEL PREDANOSTI sebi je do sedaj pomagal, da ste se lahko umirili, sedaj pa vam pomaga poiskati pot ven, med ljudi. Ne želi več, da se vam priložnosti in ljudje umikajo.

Ribi

ANGEL ELANA se aktivira ob vseh pohvalah, ki jih prejmete za svoje delo. Ne bo se kazal navzven, a vaše zadovoljstvo bo vsem okrog vas odprlo krila.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot