Angelski dnevni horoskop za 9. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL JASNOSTI pomaga uvideti, kje se zatika vam in napake boste opazili tudi pri prijateljih. Pazite, da zato s premočnimi čustvi ne prizadanete bližnjih.  

Bik

ANGEL PRESENEČENJA vas bodo ustavili v rutini, da spoznate, da vam nepričakovanost lahko prinese več daril kot če se oklepate vsakdanjega reda. 

Dvojčka

ANGEL VESELJA vodi v odlično počutje in tokrat boste v sebi čisto zadovoljni. Mirno boste komu rekli ne in brez krivde uživali v svojem času.

Rak

ANGEL PODPORE pokaže, kako sprejeti pomoč in razrešiti izzive- Obeta se zanimiva družba, kjer lahko zacvetite. Sprejmite pomoč, ki si jo že dolgo želite. 

Lev

ANGEL INTUICIJE okrepi svojo podporo, da lahko razmislite in se lahko pogovorite  ter odločite za prav hobi in tiste novosti, ki vas veselijo.

Devica

ANGEL OBČUTLJIVOSTI pomaga uvidet in sprejet spremembe. Če se sprostite, boste lažje sprejeli vso srečo, ki vas čaka. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI se vam ponuja, v vas pa ostane močan občutk za čas in dogajanje, zato se vam ne bo mudilo. Dobro počutje se obeta. 

Škorpijon

ANGEL SAMOZAVESTI vam pomaga da odprete čustva in jim pustite prosto pot. Razum spusti svoj prijem, ne boste pa sprejemali pomoči drugih

Strelec

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI pomaga poiskati pravo priložnost, ob tem se boste počutili odlično. Odpre vam možnost sprememb v službi in znali boste reagirati ob pravem trenutku. 

Kozorog

ANGEL KREATIVNOST  odpre srečo v vas, spoznali se boste z druge plati. Z veseljem prisluhnite vsem, ne pozabite pa pri tem na svoje srce.  

Vodnar

ANGEL NOTRANJE STRASTI vodi spremembe, tako da boste malo nestrpni, ker ne boste mogli vsega takoj uresničiti. Pazite na besede in čustva. 

Ribi

ANGEL FOKUSA vas podpre, da sledite načrtom, saj ste tokrat zares odločeni narediti vse za dober uspeh. Napredek je neizogiben za celotno ekipo s katero sodelujete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot