Angelski dnevni horoskop za 9. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI vam pomaga, da ne padete v lastno past. Okrepljen občutek moči vam je namreč dal krila in moč nad nasprotnim spolom vas hitro zavese. 

Bik

ANGEL LJUBEZNI se vas bo dotaknil bolj, kot ste pričakovali. Pokloni vas bodo raznežili, ne se upirat. No, razen če ste vezani – vi poglejte, kaj lahko doma aktivirate.

Dvojčka

ANGEL PRESENEČENJA  vam odpre dogodivščine. Priznajte, da ste jih pogrešali in si dovolite razveselite se naključnih srečanj. Poglejte, kam se vse skupaj obrača.

Rak

ANGEL OBČUTLJIVOSTI danes ne bo deloval v vašo korist. Če boste pretirano sodelovali z njim, si boste ustavljali dogajanje v pozitivno smer, predvsem pri financah in dobrinah.

Lev

ANGEL JEZE vam da moč, da boste izpeljali tiste stvari, za katere ste že dolgo časa čakali, da se drugi strinjajo. Sedaj boste to izpeljali po svoje in se odprli novostim. 

Devica

ANGEL RAZMISLEKA želi, da premislite, če ni bolje odnehati, kot pa vlagati toliko truda v nekaj, kar ne bo najbrž nihče cenil. Si boste še kdaj nakopali toliko dodatnega dela? 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VIZIJE vam krepi vztrajnost da sledite svoji poti brez zapletanja v težave drugih. Glede na vašo preteklost je to ogromen uspeh, a ne? 

Škorpijon

ANGEL SPREMEMB je tu in zdi se, da točno veste kaj prinaša. Upiranje ne pomaga, sodelujte korak za korakom in naj se dogodivščina začne.

Strelec

ANGEL DOBRE VOLJE z odličnimi novicami otvori dan. Na pot greste lahko čisto zadovoljni, vse steče tekoče. Dobro poletje se začenja za vas. 

Kozorog

ANGEL OPAZOVANJE vam pokaže, da tudi ko ste sproščeni, stvari stečejo v pravo smer. Komunicirajte sproti in ne bremenite se s postavljanjem ciljev sedaj. 

Vodnar

ANGEL ČUSTVENOSTI vas zapelje stran od vaših načrtov. Dogajanje bo tako hitro, da se nase še spomnili ne boste. Le katera čustva vas tako prevzamejo?  

Ribi

ANGEL PONOSA bo poskrbel d vas bo kar razganjalo, zato bo posredoval ANGEL PREVIDNOSTI, da ne izdate vseh skrivnosti. Nekdo bi jih z veseljem izkoristil proti vam. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot