Angelski dnevni horoskop za 9. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ODLIČNIH PRILOŽNOSTI odpre novo polje življenja. Najbolje se boste znašli v odnosih, okolica bo nad vašimi novostmi navdušena.  

Bik

ANGEL ISKRENOSTI prinese večje rezultate kot ste pričakovali. Pomagal bo voditi sistematičen pogovor, ki bo vsem v splošno zadovoljstvo. Bodite ponosni nase. 

Dvojčka

ANGEL VZTRAJNOSTI vam pomaga pridobiti podporo številnih bližnjih. Želja, da začnete stvari reševati, se vam bo uresničila – vsem je dovolj pometanja pod preprogo. 

Rak

ANGEL PONOSA želi da ga doživite v sebi in ne obešate na velik zvon med ljudmi. Najprej stvari do konca uredite tako, kot je bilo dogovorjeno. 

Lev

ANGEL STARSTI  ne aktivira samo vas ampak tudi osebe iz vase okolice potegne ven iz cone udobja. Priložnost bo tudi za iskrice strasti in zamujeno ljubezen. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI  vas objame, tokrat lahko pustite da se stvari mirno odvijejo. Svoja čustva in namene pa le iskreno pokažite ko bo čas. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VESELJA vas odmika od dolgočasnih stvari, zato se čimprej odmaknite. Ideje in energijo vam aktivira tam, kjer je življenje. 

Škorpijon

ANGEL JASNOSTI presvetli vase namene, želje, da se lažje dogovarjate in seveda postavite tudi na jasno, kaj želite imet v prvem planu. 

Strelec

ANGEL SREČE bo z vami, ampak v družinske odnose se ne poglabljajte preveč. Preživite zabavni čas s sosedi ali sorodniki brez razmišljanja, kaj še morate. 

Kozorog

ANGEL SPOZNANJ želi svojo priložnost – tudi ženske vam lahko dajo nasvet zato dovolite, da vas življenje vodi v bolj smiselno smer. Tudi pomoči se nehajte upirati. 

Vodnar

ANGEL KOMUNIKACIJE vas preko pogovora vodi do razrešitve zagat. Sodelujte in najprej prisluhnite, da ne podaljšujete drame po nepotrebnem.

Ribi

ANGEL SPREMEMB ne bo popustil. Čeprav ste si v novi izdaji všeč, se boste lotili vsega, kar se vam zdi potrebno za prenovo izgleda. Zadovoljni s spremembami – uspeh je zagotovljen.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.