Angelski horoskop po znamenih za 19. 06. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL USPEHA vas podpre tam, kjer ste s srcem pri stvari. Ovni, danes imate podporo za iskanje novih poti dalje, bodisi v službi ali v odnosih. Z angelovo podporo ne morete zgrešiti. Levi, angelova podpora vam pomaga da greste direktno in samozavestno v akcijo, kompromisi se pri vas ne obnesejo. vzamejo vam polovico potrebne moči in volje. Strelci se lotite sprememb v poslu z angelovo podporo, uporabite ideje, pri katerih se počutite najbolje.

ANGEL DOBRIH VIBRACIJ prepozna vaš trud, s katerim ste dosegali svoje cilje, danes pa omehča vaše energije in vam da zagon za obdobje, ki sledi. Biki postanete prijeten sogovornik, skozi vas veje poseben magnetizem. Devicam dvigne razpoloženje in vas prestavi v ustvarjalnost, da uspešno naredite delo na nov način, celo improvizacija vam ne bo več tuja. Kozorogi se ne boste več rabili toliko trudit, angel vas podpre v stabilnosti dobrega počutja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL OPTIMIZMA vlada dnevu, prinaša vam sprostitev in bujne načrte. Dobro razpoloženi veliko bolje prepoznate dobre vibracije. Dvojčke pripravi na dinamičen teden in aktivno življenje, ki vas čaka. Tehtnice se boste drugače lotile ljubezenskega življenja, angel vam pomaga da se lotite zapeljevanja, če je potrebno. Vodnarji bodite previdni da vas angel ne zapelje stran od notranje stabilnosti, ki ste si jo na sveže pridobili.

ANGEL PRETEKLOSTI se pokaže skozi sanje ali trenutne prebliske intuicije in idej, kako si sprostiti napetosti v življenju. Rakom pokaže skozi sanje in prepoznate navezave ženske preteklosti, ženskih energij in čas je, da sprostite odnos z mamo ali starejšimi ženskami v družni. Škorpijoni boste navdih prejemali sproti, skozi odnose in situacije z ljudmi. Ribam pomaga razrešiti zametke odvisnosti, da se naučite zadovoljne samostojnosti in spustite družinsko karmo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.