Angelski horoskop po znamenih za 22. 06. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL OPTIMIZMA pomaga vzdrževati novo stanje, ki vam ga je odprl solsticij. Ovni se ga dobro držite, pomaga vam dobro speljati vse, kar je povezano z javnostjo, kar vas odpre in pokaže navzven.  Levi, vam bo okrepil čutenje in čustva, lahko da si boste želeli vse deliti z drugimi. Opazujte, kako se vam srce odpre. Strelce naredi privlačne, notranji privlak pritegne simpatije, drugi bodo iskali vašo pozornost in bližino.

ANGEL SPROSTITVE vas vabi v hlad starih dreves, kjer ni dobro poskrbljeno le za telo ampak tudi umiritev čustev in misli. Biki, spoznanja prihajajo ko ste sproščeni in opustite kontrolo nad situacijo. Dovolite si danes uživati v senci drevesa in se prepustiti modrosti angelov. Devicam odpre notranje oči in čute in izklopi razmišljanje – prisluhnite pticam najvišje v krošnji.  Kozorogi si privoščite večji odmik od vsakdanje rutine, da vas angel preseneti in navdihne.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL LJUBEZNI prinaša prijetno osvežitev, popolnoma bo prevzel glavno vlogo v vašem življenju. Dvojčke odpre in čisto zmehča in prevzame do obisti. Dovolite si prepustiti se njegovi mehkobi in vsemu, kar prinese ali odnese zraven. Tehtnice razvedri in aktivira v drugačno dogajanje, odpre vas v manj stabilne energije, zato ni čas za obljube. Vodnarje zna čisto pretrest z globino in čustvi ter umaknit od treznega razmišljanja.

ANGEL ZBRANOSTI pomaga da svoj fokus usmerite tja, kjer veste da je najbolj potrebno. Olajšal in skrajšal vam bo opravljanje vseh nalog. Rake opomni, da se ne razdate v celoti za druge ampak ohranite svoj jedrni del zase. Škorpijonom pomaga, da lažje naredite potrebno, saj vam je razpršenost postala naporna. Ribam pomaga neobremenjeno zaključevati vse stvari in odnose, ki so vam bili pretežki.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.