Angelski horoskop po znamenJih za 25. 07. 2022

Dnevno horoskop ozadje

Kaj vas čaka v prihodnosti? Pokličite najboljše vedeževalke 090 77 85, 090 54 64 Cenik*

OGNJENA ZNAMENJA

ANGEL SPOZNANJ poskrbi za trenutke, v katerih prepoznate smisel tega, kar se vam dogaja. Ljubeče vas spominja na bistvene stvari v življenju. Ovni začnete sebe bolje razumeti in vse je vezano na osebni preboj in življenje v miru.

Levom pomaga v preizkušnji ljubezni prepoznati in se odločati dolgoročno in v skladu z ljubeznijo. Strelce spodbode v dobrem sprejemanju in pokaže, kako hvaležnost obogati življenje.

zemeljska znamenja

Zemlja znaki dnevni horoskop

ANGEL NOTRANJEGA INSTINKTA vas vodi v čutenje sebe in prepoznavanje notranjega glasu, s čimer vplivate na kvaliteto svojega življenja. Bikom pomaga prepoznati, kaj vas osreči in s pomočjo uvida v preteklost prepoznati kaj vas osreči in kaj kaj umika od zadovoljstva.

Device vodi v prepoznavanje notranjih hrepenenj in želja in lahko si doma ustvarite drugačno življenje. Kozorogi mu mirno dovolite, da se v vas do konca razvije in prisluhnite sebi in varnemu notranjemu vodstvu.

Ozadje roza pastelna

Veste kaj ste po ascendentu? Pokličite 090 77 85, 090 54 64 Cenik*

Zračna znamenja

Zrak znamenja - dnevni horoskop

ANGEL GIBANJA v vas zbuja nemir, ki vas izvabi iz mirovanja in pasivnosti na nežen način. Kdaj ste nazadnje uživali v svojem telesu? Danes je priložnost. Dvojčkom se čisto predate toku in užitku ob tem, da odpadejo z vas bremena okolice.

Tehtnice usmeri v fizično delo, ob katerem imate priložnost na praktičen način okrepiti telo. Vodnarji v gibanju naredite večjo spremembo v načinu razmišljanja o sebi in prijateljih ter poslu.

Vodna znamenja

Vodna znamenja Dnevni horoskop

ANGEL SREČE pride v različnih priložnostih in skozi dan v vas naredi spremembo. Odpira vaše energije za sprejemanje daril življenja. Raki ga doživite v intimnem odnosu, ki se lahko razvije v življenjsko ljubezen.

Škorpijone aktivira v novo življenje, kjer polni zanosa prebudite nove stvari ter se lotite zadev čisto konkretno. Ribe sprejmite, četudi vas doleti čisto nepričakovano. Dovolite da je vaše vse lepo, kar se vam danes zgodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Ozadje pisano

Pokličite za branje astrološke karte. Izvedite vse o sebi. 090 77 85, 090 54 64 Cenik*

Avtorica

  • Dnevni angelski horoskop po znamenjih za vas pripravlja priznana angelska terapevtka in jasnovidka Nataša Ožir Žurej. Pokličite jo na 090 77 85, če želite, da vam preda osebno Angelsko sporočilo in aktivira zdravljenje z angeli za posamezna področja.