Bik – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

LJUBEZEN GRE SKOZI ŽELODEC
Bik (20. april – 20. maj)

Ženska rojena v znamenju Bika, je zelo, čutna, nežna in romantična. Njen nasmeh vas bo spravil v dobro voljo. Nakazano je, da ima prefinjen čut za barve in barvo usklajenost. Ima pa kar nekaj priložnosti, toda je izbirčne narave in ji mora znati pihati na dušo. V primeru, da se ji postavite po robu, boste izkusili, kaj pomeni trma. Slovi po tem, da je dobra kuharica, čutna ljubica in ljubeča žena. Seveda pa ima rada drobne pozornosti, kot je cvetje. Nezvestobe pa vam ne bo nikoli odpustila in tudi polovičarstva ne pozna. Moški rojen v tem znamenju je užitkar in radi ima čutnosti. Zna vztrajati in na njegovo ponavadi široko ramo se lahko naslonite in tudi sami občutite to energijo, katero oddaje iz sebe. Ker je zemeljsko znamenje ima razvite vrline privlačnosti in šarmantnosti. Pri njim ne gre nič na silo, ampak počasi in sigurno. Rad ima udobja in se zelo rad razvaja – da se le preveč ne. Preudarnost in razum sta njegova aduta. Je pa zelo pozoren in vas bo presenetil tako za rojstni dan, kot tudi drugače. Vedno poskrbi za urejen videz.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Splošni nasveti:
Osebo rojeno v znamenju Bika boste spoznali po elegantnosti in detajlih. Tudi če je zabava glasna, so oni mirni in tihi. Do prvega zmenka bo potrebno malo počakati in vendarle je to dobro. Najbolj jih boli, če nekdo razmetava naj si bo z denarjem, ali s stvarmi.
Bik – Oven
Bik je nekoliko bolj počasen in Oven drzen in zato se gresta igrico vroče in hladno. Biku nekoliko primanjkuje domišljije in Oven je tisti, ki mu lahko piha na dušo. Med njima se lahko razvije prijateljstvo in zavezništvo. V zakonu pa mora Bik nekoliko bolj prilagoditi.
Bik – Bik
Pri tej kombinaciji pride do izraza njihova lastnost in to je trma. Ženska predstavnica je nekoliko bolj čustvena in moški predstavnik stvaren. On rad pogleda za lepo žensko, ona pa le tega ne bo prenesla. Seveda se lahko dobro zabavata, prognoza za zakon pa je srednja.
Bik – Dvojčka
Drug pri drugem vzbujata domišljijo, Bika privlači Dvojčkovo zanimanje za vse, in obratno je zanimava čut za umetnost. Ta položaj pokažete tudi nekaj več Bikove posesivnosti in Dvojčkove nestanovitnosti. Drug od drugega pa se učita, zakonsko življenje pa je pestro.
Bik – Rak
Posrečena kombinacija, ki pripoveduje o ujemanju in spoštovanju. Bik je stabilen in Rak mu pri tem pomaga, dobro se tudi razvajata, si kuhata in pripravljata raznovrstne dobrote. Rak stopa rajši korak nazaj, toda Bik ga spodbuja in če se odločita za zakon je sreča večna.
Bik – Lev
Tu se poraja neka logična odločitev in to je, kdo bo koga nadvladal. Nobeden ne bo stopil koraka nazaj, Bik iz trme in stabilnosti in Lev iz ponosa. Bik se od Leva uči radodarnosti in obratno nekega stabilnega odnosa. V primeru skupnega življenja se začne večno prilaganje.
Bik – Devica
Devičina natančnost, Bika moti in spravlja v obup. Seveda pa imata celo paleto skupnih točk, nobeden od njiju ne prenese sprememb. Poleg tega sta vsak po svoje stabilna in trdna. Devica od Bika prejema romantičnost in se počasi sprosti. Zakon pa je ocenjen z čisto odliko.

banner-tadej

Bik – Tehtnica
Romantika, pozornosti in srčki v očeh. Tehtnica vnaša v razmerje toplino in čustvenost. Modni nakupi in obiski trgovin z raznimi dodatki, so nujnost in popestritev razmerja. Dobro se skladata tudi v intimnem razmerju. Prijetna avantura, lahko preraste v srečen zakon.
Bik – Škorpijon
Prav zanimiva kombinacija, kateri botruje, tako strast, kot tudi posesivnost in ljubosumnost. Oba se vsak po svojih močeh trudita ustvariti neko prijetnost. Čeprav pa je magnetičnost močna in tako združuje, kot tudi odbija. Nekaj strpnosti bo potrebno za življenje v dvoje.
Bik – Strelec
Strelec je znamenje svobode in Bik ga bo privil na vajeti. Seveda pa je odvisen uspeh od tega, kako trdna bo Bikova volja. Seveda ta kombinacija sodi med bolj skrite zveze in ljubezenska razmerja, ki so neopazna. To Strelcu ugaja, Bik pa tako ali drugače zahteva pozornost.
Bik – Kozorog
Zdi se, da sta vsak po svoje tradicionalna in da je o neka kombinacija, ki je nadvse klasična in zrežirana naprej. Točno se ve, kdaj se vstane, kdaj je kosilo in kdaj se gre spat. Ljubezensko razmerje bo temeljijo na neki treznosti in premišljenosti. Trajnost pa je naravna danost.
Bik – Vodnar
Kombinacija zemlje in zraka, Biku je pomembna telesna bližina in Vodnarju duhovnost, kot tudi širni svet. Vodnar se rad pogovarja, Bik pa tega ne prenese in želi čuti, kako ga ima nekdo zares rad. Avantura je lahko zanimiva in se ponavadi konča že naslednji dan.
Bik – Ribi
Oba sta romantična, čeprav je Riba nekoliko bolj neotipljiva in zelo rada plava po širnih morjih. Potrebuje tudi tišino, Bik pa stabilnost. Zdi se, da drug drugemu dajeta manevrski prostor in so tako obeti za uspešnost zakona dobri. Bik govori in Riba tuhta in tuhta.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.