Devica – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Devica
(23. avgusta do 22. septembra)

Ženska rojena v tem znamenju je plahe in sramežljive narave. Težko se sprosti in moškemu zaupa. Globoko v svojem bistvu so tudi moralne, znane so po dostojanstvenosti in resnosti. Pomemben ji je osebnostni razvoj in se trudi za izboljšanje položaja, tako zase, kot za tiste ljudi, ki jo trenutno obdajajo. Pogosto pa jo mučijo skrbi, ampak se svojih težav zna lotiti na pravilen način. Poroči se na nek način iz logičnega razloga in nikoli nepremišljeno. Nakazana pa je pedantnost, ki jo spremlja celo življenje. Vedno pa je in ostaja varčna. Moški rojen v tem znamenju je intelektualec, dober govornih in spreten cinik. Vse ve in je podkovan do potankosti. Bistro naravo pa mora uporabiti sebi v prid in ne sme delati iz muhe slona. Zaradi pretirane analitike, je včasih tudi nepriljubljen. So pa pridni kot mravljice in tudi zelo zaposleni, zaradi tega se včasih celo pozabijo poročiti. V zakonu so mirni in pripravljeni partnerici pomagati in ji vedno stati ob strani. Čeprav pa imajo v pogledu idealne ženske ostra merila. Odnos je zaščitniški in včasih so ženi tudi oče ali služabnik.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: Bodite zelo šarmantni, uglajeni in nadarjeni. Tako boste pritegnili njihovo pozornost. Ko vas bo Devica opazila, vas ne bo spustila iz oči. Morate pa biti tudi spoštljivi in vedeti, kaj je to kultura govora. Odbija pa jih grdo vedenje in nepremišljenost.
Devica – Oven
Devica, hitro in zlahka opazi drznega Ovna in jo tudi privlači. Toda Ovnova energija je vroča in strastna, Devica pa je zadržana. Poleg tega je Oven prehiter in je včasih tudi neprimeren v izražanju, Devica pa je zadržana in tiha. Skupni zakon je daleč od nebes.
Devica – Bik
Bik ljubi udobje in ima rad mir, Devica pa je oseba, ki ji kritika in analiza pač veliko pomeni. Devica se Biku preda, in mu ugodi v intimnih odnosih. Oba sta praktična, stvarna in premišljena. Pri njiju ne gre nič na hitro, pač pa počasi. Če se vzameta, sta srečna.
Devica – Dvojčka
Po svoje zanimiva kombinacija, saj se ujameta v intelektualnem smislu. Devica je boj nemirna in želi imate vse po predalčkih, Dvojček pa rad razmeta, uživa in je površen. Zaradi tega se težko zberete in drug drugega delata nervozne. Avantura za kratek čas, da, zakon rajši ne.
Devica – Rak
Pozornost in varnost Devica z lahkoto ponudi Raku in se mu s tem prikupi. Poleg tega ljubi drobne pozornosti in s tem se pokaže nek odnos, na katerem gradita. Devica je lahko tudi zaščitnika, Rak pa ji daje ljubezen. strastna avantura, se konča na matičnem uradu in sreča je popolna.
Devica – Lev
Lev je strasten in Devica zadržana, seveda si Devica želi varnosti in Levu je pomemben tudi zunanji ugled. Plaha in sramežljiva Devica, se počuti še bolj plaho, kot v resnici je. Leva pa to moti in avantura se konča lahko že po prvi skupni noči. Skupni zakon – ne hvala!
Devica – Devica
To je kombinacija, ki pripoveduje o zadržanosti, premišljenosti in temeljitosti. Vse imata zrežirano vnaprej in ni jo stvari, ki bi jo zmotila. Drug drugemu lahko gresta na živce, če sta preveč kritična in analitična. Zakon je uspešen, čeprav pa mu zna primanjkovati doživetij.

banner-tadej

Devica – Tehtnica
Tehtnica je umetniška in ljubeča, Devica pa preveč zadržana in načelna in tu zna priti do razhoda. Devica išče dlako v jajcu in tako Tehtnica pretirano niha, sem in tja. Devico pa moti, da se Tehtnica rada spogleduje. Težavna avantura in precej tvegan zakonski stan.
Devica – Škorpijon
Značajsko se zelo ujemata in v marsičem dopolnjujeta. Tu gre za kombinacijo vroče in hladno. Devica potrebuje prijatelja in Škorpijon ji to je, poleg tega pa še dober ljubimec. Devica je tista, katera se mora prilagoditi. Prognoza za avanturo zanimiva in obeta se trajen zakon.
Devica – Strelec
Strelec je preveč lahkomiseln in to Devico spravlja v bes in jezo. Ne more razumeti, kako lahko nekdo razmišlja tako naivno, ko pa je treba resno vzeti življenje. Strelec se noče prilagoditi in tako romanca traja mesec, ali dva. Celo življenje pa ni govora.
Devica – Kozorog
Drug drugega spolno privlačita in tako se čuti nek magičen naboj. Kozorog je oseba, ki ga zanimajo še drugi stvari in žal je tako, da Devica ni v središču njegove pozornosti. V drugih pogledih se dobro razumeta in tako jima nekaj pomeni zakon, ki je tradicionalen – poroka.
Devica – Vodnar
Nobeden od njiju dobro ne ve, kaj je to romantika in zaradi tega to ni njuna skupna točka. Seveda pa so težave še drugje, vsak imata svoje poglede. Devica je tradicionalna, Vodnar pa svobodnjak, ki mu ni para – in tako težko dojemata drug drugega. Kmalu gresta svojo pot.
Devica – Ribi
Devica želi biti otipljiva in vendarle ne najde metode, kako Ribi to dopovedati. Dobro se razumeta v intelektualnem odnosu. Težje se uskladita v vsakdanjem življenju. Seveda pa se mora eden od njiju spremeniti, če želita ostati skupaj, drugače je romance kmalu konec.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.