Dnevni horoskop za 17. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Sledite idejam in jih poskušajte čimveč v čimkrajšem času realzirati. Sedaj gre za čas. Pogovori ne bodo zalegli, samo to, kar boste lahko pokazali s svojim delom in talentom.

Bik

Ne boste razumeli, kaj se dogaja. V sebi nosite toliko pozitivne energije, a kakorkoli jo želite dati naprej, pride do nesporazumov. Ne komplicirajte, bodite jasni in kratki.

Dvojčka

Čas je, da ustavite svoje konje in podporo drugim ljudem, ki vas ne znajo ceniti. Sprejmite pomoč in podporo od tistih, ki vam jo ponujajo in veliko bolje se boste počutili.

Rak

Pozorno, da domišljijo ne zamenjate z realnostjo. Preverite vse stvari, da ne boste po krivem koga obtožili in na koncu ostali sami brez tistega, kar vam veliko pomeni.

Lev

Odločili se boste za spremembe, saj vas bodo čustva v to prisilila. Stopili boste v akcijo takoj, ko boste točno vedeli, kaj želite. Že prvi koraki vas bodo osvobodili.

Devica

Dogodki vas bodo ustavljali in vse se bo kompliciralo. Zato vam bo žal, da niste prej naredili vsega, kar bi lahko. Sedaj boste morali počakati, da pridejo nove priložnosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Komajda boste zase zadržali vse novice, ki pa jih res ne razgašajte naokoli, da ne izgubijo na moči. Pišite in rišite si ideje ter se veselite sprememb, ki se vam obetajo.

Škorpijon

Lahko, da se boste zaljubili, pa na začetku ne boste polagali dovolj pozornosti tej spremembi, saj ste preveč zaverovani v svoj posel. Zanimivo bo, saj bodo vsi prej to opazili, kot vi.

Strelec

Ideje, ki vam jih bodo ali vsiljevali ali na lep način želeli predate, ne bodo najboljše za vas. Zato se ne podajajte v nove projekte do sredine marca, ne glede na to, kako mamljivo bo.

Kozorog

Malo se boste ustavili, da boste lahko naredili dobre načrte za vse, kar si želite uresničiti in ustvariti. Razmišljajte na glas, da se okolica privadi na vse, kar jih čaka.

Vodnar

Lahko, da boste prehitri v odločitvah, povezanih z vašo ljubeznijo in čustvi. Ne zaupajte prehitro instinktu, saj je še naravnan na preteklost. Opazite nove stvari, ljudi.

Ribi

Odlično počutje vam bo podarjeno skozi mnoge uvide in domišljijo, ki vam bo dala izhodišča za prihodnost. Ni čas za uradne sprembe, za neuradne pa vedno. Sledite sebi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.