Dnevni horoskop za 19. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Čustveno boste prekipevali od vseh dogajanj v okolici in ne boste imeli nobenega časa zase. Navadite se na nov način življenja in spremenite pričakovanja do drugih.

Bik

Bodite pozorni na svojo skrito in vidno jezo, ki vam ruši življenje in dobro počutje. Obrnite nov list in začnite z rednimi fizičnimi vajami, da jo čisto preženete iz telesa.

Dvojčka

Lahko si porušite najboljše odnose, če boste trmasto vztrajali v nepravilnih izjavah, ki jih niste preverili. Ničesar spornega ne nosite dalje, brez da bi preverili, če je res.

Rak

Dobro vam bo, ko boste ugotovili, da srčnost in iskrenost vedno požanjeta dober uspeh. Vpliv med prijatelji, znanci se vam bo povečal in boste precej več v družbi.

Lev

Čustveno ste malo zmedeni in nikakor ne pokažete svojega notranjega stanja s pravimi odzivi navzven, zato vas ljudje čisto napačno vidijo in se tako tudi obnašajo do vas.

Devica

Razmislite, zakaj se vedno znova vračate v varno, a neudobno in nesrečno stanje. Si ne želite srečnega in čustveno polnega življenja? Ste že na pragu dobrih novosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Uspešni boste v vsah projektih, ki se jih boste lotili, sočasno pa vas bo vleklo v novosti in ne boste se ustavili, dokler ne boste prišli do svojega najljubšega dela.

Škorpijon

Postali ste prepoznavni, a finančno stanje ne bo sledilo temu. Zato si zastavite zelo konkreten, merljiv cilj glede denarja, dela in mu sledite, ne glede na mnenje javnosti.

Strelec

Skozi sproščenost boste pokazali svoja nemirna čustva pravi osebi, ki vas bo razumela. To vas bo globoko pomirilo in vam povrnilo upanje v srečno življenje.

Kozorog

Družite se z ljudmi, ki so vam pri srcu in postanite takšni, kot si želite biti. Volje imate dovolj, da začnete z akcijo, na katero ste že dolgo čakali. Uspelo vam bo.

Vodnar

Danes izkoristite druženje tudi za poslovne spremembe. Usmerjenost v rezultate bo smiselna, saj bodo številne ideje tudi na dolgi rok zelo uporabne. Zapišite si jih.

Ribi

Nemirni in v pričakovanju boste. Optimizem vam bo dajal moč, da boste vse načrtovano izpeljali v najboljši možni meri, kar vam bo pomenilo srečo za prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.