Dnevni horoskop za 20. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Odličen dan za zbiranje idej v okolju, kjer morate rešiti zadane naloge. Danes boste imeli dobre pogoje za kontruktivne pogovore, pa tudi osebne moči, da se lahko kaj spremeni.

Bik

Odprte bodo možnosti za poslovna potovanja, zato se danes postavite v vrsto oz. javite svoj interes, da ne bo prepozno. To bo najboljši možen pobeg od preteklosti.

Dvojčka

Skrbno izbirajte svojo družbo in opazujte, kdo vam je iskreno naklonjen. Ne odmikajte se tistim, ki vam želijo dobro, zaradi neugodnih izkušenj iz preteklosti.

Rak

Zaradi dobrega razumevanja s šefi ne zanemarjajte svojih poslovnih dolžnosti. Če želite napredovati v službi, poslu, naredite, kar je potrebno brez čustvenih izgovorov.

Lev

Bližnji odnos se bo na vašo veliko olajšanje spremenil ali prekinil in olajšanje bo, da ne boste vi krivi za to, niti ne boste imeli izbire. Začutili pa boste, da je konec nekega obdobja.

Devica

Še imate možnost, da razmislite o svojih zavrnitvi sprememb. V mislih si predstavljajte, kako bi bilo, če vsem, kar prihaja rečete JA in kako bi se počutili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Odločno boste postavili meje drugim ter postavili svoje zdravje na prvo mesto. Svoj ritem dela še obvladujete, ne morete pa se več prilagajati zahtevam in željam drugih.

Škorpijon

Poskrbite za dovolj spanca, tekočine v telesu. Posvetite se družini, domu, kreativnosti. Tako boste najbolj srečni in usmerjeni v napredek, ki bo vsak dan večji.

Strelec

Izogibajte se prepirom, ne držite nestrpnosti v sebi in ne reagirajte na provokacije iz okolja, da se ne zapletete v večje težave zaradi trenutnega slabega počutja. Dihajte.

Kozorog

Dan za počitek, notranjo refleksijo ali pospravljanje. Nič drugega namreč se namreč ne bo izvršilo brez težav, hitro ali učinkovito. Okolica se bo namreč obnašala, kot da vas ni.

Vodnar

Polni boste elana, dobrih idej, volje do vsega. Nič vam ne bo težko. Ljudje bodo odlično odreagirali na vas in lahko, da boste spoznali nove prijatelje, razširili družbo.

Ribi

Ribe, vse najboljše! Danes preide Sonce v vaše znamenje in okrepi vaše čutenje ter željo po razumevanju in spremembi sveta na bolje, sočasno vas podpre v vaših ciljih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.