Dnevni horoskop za 24. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Kar ni bilo dobro narejeno  v preteklosti, boste morali danes popraviti. Začnite iz temeljev, da tokrat naredite dobro. Prejeli pa boste imeli več pomoči, kot pričakujete.

Bik

Popravljanje preteklih odločitev ne bodo prinesli nič dobrega. Odločite se za novo pot, nove odločitve in več uspeha boste imeli na dolgi rok. Ne jezite se, to ne prinaša več dobrih rezultatov.

Dvojčka

Danes so ženske na vaši strani in vam bodo pomagale pri vsem.  To vas bo zabavalo, čeprav ne bo nič tako, kot boste želeli. Vseeno vam bo, saj boste sproščeni vseeno dosegli želeno.

Rak

Vpliv med prijatelji in znanci se vam bo povečal, ki jim boste posledično dali preveč svojeg časa in pozabili na dolžnosti, za katere ste sveto obljubili, da jih naredite.

Lev

Bližnji odnos se bo na vašo srečo spremenil, kar bo spremenilo slabe energije, v katerih ste bili do sedaj. Osvobodili se boste in naredili vse kar je potrebno, da dobro zaživite.

Devica

Čutnost in seksualna energija bo preplavila dan in ne boste se upirali. Ne boste se pa kasneje želeli o tem pogovarjati, kaj šele spreminjati svoje načrte. Nekdo bo  razočaran nad vami.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Odločno boste postavili meje v službi in postavili svoje zdravje na prvo mesto. Ne morete namreč nadaljevati v tem stilu, saj vam življenjska energija zaradi tega upada.

Škorpijon

Sledili boste svojemu cilju in naredili boljšo strategijo ter pozorno spremljali dogajanje. Skozi red, ideje in pomoč prijateljev vam bo uspelo, samo ne odnehajte.

Strelec

Skozi spogledovanja z osebo iz tujine boste prišli do novih spoznanj in želja. Lahko, da vas bo to vodilo v popolno prenovo življenja, saj boste začutili strast kot še nikoli doslej.

Kozorog

Opustite stare zamere in se usmerite v to, kar si želite, da ne zbolite. Če je že prepozno, je rešitev v sprostitvi življenske energije, strasti, ki bo prinesla potrebne spremembe.

Vodnar

Stara znanja in ideje boste želeli ponovno vnovčiti, tokrat za višjo ceno in slavo. Dobili boste podporo starejše osebe in številnih bližnjih, zato vam ne bo žal.

Ribi

Skozi vročo debato o različnih stvareh boste nenadoma pristali v postelji in mirno nadaljevali debato tudi potem. Če bo druga stran sodelovala v tem, ste našli sorodno dušo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.