Dnevni horoskop za 5. 2. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Omogočen vam bo dober korak naprej v življenju. Bodite resnicoljubni, ne glede na to, kaj se dogaja, še posebej v službi in v javnosti. Samo tako boste lahko napredovali.

Bik

Ne glede na to, da vam je jasno, da ste v težavah, še vedno pretirano neagtivno reagirate na vse druge. Ne pokvarite si vseh stabilnih odnosov, ki vam trenutno niso po volji.

Dvojčka

Smiselno je, da iščete poti in rešitve za vse, kar si želite urediti, uresničiti. Pomembno je, da se ne zapirate vase, temveč se odprete rešitvam in namigom prijateljev in znancev.

Rak

Imeli boste možnosti napredovanja v karieri, če boste le izbrali mirno pot sodelovanja in ne boste popustili pritiskom iz okolja, da vplivajo na vaše obnašanje.

Lev

Vaši domači bodo danes vzrok za dobre odločitve, ki jih boste sprejeli zase. Komajda boste namreč povedali, kaj vas bremeni in ugotovili, da vas nihče ne posluša.

Devica

Danes je zelo pomembno, da se izrazite in da ne držite nasvetov ter mnenja zase, saj vam to lahko popolnoma spremeni način dela in življenja, pa tudi vaši bližnji prav to pogrešajo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Pomembno je, da ne popuščate  prijateljem, znancem in tudi domačim, da čustveno manipulirajo z vami. Nujno je, da okrepite stik s sabo in najprej poskrbite za stvari, ki so vam pomembne.

Škorpijon

Če boste čustveno popuščali nekaterim, se to tudi za preostale ne bo dobro izšlo, saj se bodo začeli ljudje med sabo prepirati zaradi tega. Na vas je, da vzdržujete red okoli sebe.

Strelec

Lahko, da vam bo primenjkovalo podpore ali samozavesti. Zato ne čakajte, poprosite za pomoč prijatelje ali strokovnjake, ki jim zaupate, pa čeprav bo to samo pogovor.

Kozorog

Napredovanje bo vidno predvsem v družbi, kjer boste dobili nov status, novo podporo nekaterih pomembnih ljudi. Sproščeni boste, ker boste prvič lahko zaupali.

Vodnar

Ne delajte drugim tistega, kar si ne želite, da bo oni delali vam, še posebej ne na službenem, poslovnem področju. Srčnost je koristna tudi za posel, ne samo doma.

Ribi

Ljudje vas bodo bolj pozitivno opazili in lahko boste stvari uredili po svoje. Odprti boste za ljubezen, lepoto in umetnost, kar vam bo dalo nove energije za prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.