Kako ravnati po vedeževanju in stopiti na pravo pot

Kako ravnati po vedeževanjuVedeževanje je zdravljenje, saj vam odpre pogled, ki je izven vaših ran, lahko raztopi hudo skrb, zmanjša čustveno bolečino, potrdi upanje ali pa vam odpre pogled na pot, ki se vam je prej zdela slepa ulica. Tukja pa se pojavi pomembno vprašanje: Kako ravnati po vedeževanju?

.

Angleška beseda »healing« (1) je veliko bolj široko razumljena, kot naša beseda zdravljenje. Mi pojmujemo zdravljenje bolj nanašajoč na fizično zdravje.

.

Healing pa pomeni ponovno vzpostavljanje ravnovesja – celjenje in harmoniziranje energij telesa, duha in situacije. Razumevanje tega je ključno, saj na podlagi tega vemo, da moramo mi sami nekaj zaceliti in pozdraviti neodvisno od drugih. Razumevanje tega nas postavi na pravo pot, kako ravnati po vedeževanju.

.

.

Vedeževanje vam odstre in pokaže, kje so energijske poti odprte, da se vzpostavi ravnovesje duha, telesa in/ali situacije

.

.

Pri vedeževanju lahko dobite kopico informacij, da lahko pospešite zdravilne učinke svetlobe, ki vam je vedno v oporo, če ste jo le pripravljeni sprejeti.

.
A kolikokrat se zgodi, da se ta zdravilen občutek po vedeževanju v nekaj dneh razgubi in spet ste v začaranem krogu, začnete dvomiti v vse, kar je bilo povedano in napovedano in obstanete.

.
Zakaj? Zaradi čustvene navezanosti in čustvenega vpletanja, kako se vam bo izšlo. Kako si lahko pomagate in kako ravnati po vedeževanju, da se vam stanje izboljša?

.

.

Ko premlevate preteklost ali neprestano sanjate o prihodnosti, se vam čas ustavi

.

.

Čeprav trgate liste s koledarja, se nič ne zgodi, obtičite in nič se ne premakne.

.
vedeževanje horoskop tarotPremlevanje, kaj se je zgodilo v preteklosti, kaj vas je ranilo ( jezilo, žalostilo, užalilo) pustite v tistem času, ko se je zgodilo. (2)

.

Z neprestanim utemeljevanjem, zakaj se počutite kot se, v bistvu vlečete pretekle energije v zdajšnji trenutek in se zaradi tega ne morete premakniti naprej. S tem izgubljate osebno moč in povečujete čustvene rane! To si delate kar sami.

.
Prav tako vas lahko prevzamejo čustva po nečem v prihodnosti ( to velja predvsem za odnose povezane z romantičnimi čustvi), čakate, da se bo končno zganila ljubljena oseba ali nekdo, ki vas bo za vedno osrečil. Čakate in si mislite, da bo vse dobro, ko se bo zgodilo, kar si tako želite. Tudi vi boste šele takrat lahko drugačni, ko se bo dotična oseba spremenila. Občutek imate, da ste čustveno že pripravljeni, a zraven čutite veliko odsotnost sreče v sedanjem trenutku. Tudi s tem izgubljate moč. Tudi to si povzročate sami!

.
Misel in občutki, da bi nekdo drug moral storiti nekaj za vas, vas postavlja v položaj nemoči in žrtve. Pri odnosih, kjer je čustvena navezanost velika, je to najbolj očitno. (3)

.
Včasih trmasto vztrajate v nekem vedenjskem vzorcu, ker vam je težko narediti spremembo, pravzaprav se vam zdi, da je za spremembo odgovoren nekdo drug ali da so krive okoliščine. Tudi s tem si kar sami jemljete osebno moč.

.

.

Kako ravnati po vedeževanju?

.

,
najboljše vedeževanjePredvsem je potrebno, da se postavite v zdajšnji trenutek. Dobro je razumeti, da je vse točno tako, kot mora biti, čeprav vam morda ni všeč. Ko se s tem trenutkom soočite, je čas za odločitev, da uberete pot, kjer boste čutili zadovoljstvo lastnega napredka in ne na pot trpljenja, kjer je le cilj zadovoljujoč.

.
Najbolj koristno je razumeti, da si sami krojite usodo in to globoko doumeti. Obrniti se je potrebno navznoter in skrbeti, kako ravnate sami.

.

Biti aktivni v življenju, skrbeti za svoje dobro lastno počutje. (4)

.

Si dovoliti, da se imate dobro. (Verjemite, trpljenje ni več v modi.)

.

Upati si in se vreči v nekaj novega in narediti spremembe (včasih drzne), kar vas zanima in veseli.

.

Iti med prijatelje, ki se jim ne boste smilili, ampak vas bodo potegnili ven s svojim lastnim zanosom za življenje. Razviti je potrebno občutek, kje in kdaj se dobro počutite, ste aktivni in nimate časa premlevati stvari iz preteklosti in prihodnosti.

.

.

Vse je odvisno od vas samih

.

.
Počutje in vedeževanjeVedeževanje vam pove, kako se lahko vaše želje in cilji prizemljijo – uresničijo. Pomembno je, da po vedeževanju ne obstanete in čakate, da se bo napovedano zgodilo.

.

Ne prepuščajte se ”premlevanju” in ne iščete logike, kako se bo kaj zgodilo. Ni vaša skrb, da napišete scenarij dogajanj v prihodnosti.

.

Vaša skrb je, da veste, kako ravnati po vedeževanju, da se boste vi dobro počutili na vseh področjih vašega življenja s tem pa tudi na poti uresničitve. Ne vpletajte se v okoliščine drugih. Usmerite se nase in bodite pozorni, kako se počutite v telesu in čustveno.

.

Naredite vse, kar je potrebno, da se počutje izboljšuje.

.

.

Vedeževalka ne more živeti vašega življenja. To je vaša naloga.

.

.
Z neaktivnim življenjem boste težko dočakali napoved. Ne zanemarjajte nobenega življenjskega področja.

.
odgovornost in vedeževanjeČe gre za stvari, ki imajo formalna pravila ali postopke, potem je potrebno ta pravila upoštevati in jih postopke sprožiti.

.

Pri odnosih pa morate delati predvsem na sebi, da se vam energije umirijo in prečistijo, da postanete zadovoljni in da je vaš um zaposlen še s čem drugim in ne samo z napovedjo, ki jo je izrekla vedeževalka.

.
Vedeževanje zato razumem kot zdravljenje in celjenje in gre z roko v roki z energijskim zdravljenjem. Energijsko zdravljenje vam pomaga, da se lažje premaknete naprej, vedeževanje pa pomaga premakniti um in ozavestiti čustvene blokade.

.
Sprejeti odgovornost za lastno počutje in življenje je le na videz nemogoče. To je eden najbolj osvobajajočih in zdravilnih občutkov, ki ga lahko dosežete, ko veste, kako ravnati po vedeževanju.

.

Življenje postane kot potoček – teče, je bister in živahen, ko se začne zlivati skupaj z drugimi potočki pa močnejši. Ne osamite se!

.

P.s. Vse zapisano ne velja samo za vedeževalke, velja tudi za vedeževalce. 😊

.

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.