Vodnar – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Vodnar
(20. januar do 18. februar)

Ženska rojena v znamenju Vodnarja je nekaj posebnega, ko bo prišla v prostor bo čutiti močan naboj in je nadvse svobodoljubna in direktna. Ne prenese pretiranega laskanja in dejstva, da bi jo nekdo priganjal, kdaj je čas, za prvi korak pri njej ne gre in jo le to lahko odbija. Včasih se resnično razdaja in rada deli nesebično pomoč drugim ljudem. Pride pa tudi čas, ko se zapira vase in loputa z vrati. Ampak vse mine. Med njene lastnosti sodi tudi trma, seveda pa tako naredi marsikaj. Dopušča pa možnost, da vsak dela na tisto, kar si želi.
Moški rojen v Vodnarju je oseba, katera mu nekaj pomeni prijateljstvo, humanost in višje energije. Seveda zanj ni dovolj, da je ženska lepa, mora pa biti še inteligentna. Kajti v nasprotnem primeru za Vodnarja ne bo zanimiva. V osnovi je odprt, družaben, rad se smeji in vendarle je v srcu samotar. Včasih ga boste brali, kot odprto knjigo in drugič ne boste od njega nič zvedeli. Uporabite intuicije in se po potrebi pogovorite. Resnično srečen pa je tedaj, ko se počuti koristnega. Nemirno oko, pa se bo vedno spočilo na lepem dekletu.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: Vodnar je družabno bitje in je rad na veselih dogodkih in tam, kjer je veliko ljudi. Najdete ga lahko tudi na kakšnem izletu ali sejmu ezoterike. Radi sprejemamo in poklanjajo darila – to jim je zelo všeč. Če ga boste zaprli v kletko, pa bo odšel, da se bo kar kadilo za njim.
Vodnar – Oven
V intimnem življenju se ujameta, seveda pa so drugi pogledi zelo različni. Težko najdeta skupne interese in se še težje zmenita, kdo bo glavni. Seveda pa je mnogo lažje, če je Oven glavni, potem so obeti dobri in avantura se prevesi in resen in stabilen zakon.
Vodnar – Bik
Skupna jima je trma, seveda pa je Bik nekoliko bolj eleganten in premišljen, Vodnar pa je svoboden in napreden. Biku je pomemben dom, Vodnar pa rad opazuje kaj se dogaja za domačim plotom. Razbrati pa je, da so spori na dnevnem redu in tako gresta vsak po svoje.
Vodnar – Dvojčka
Odlična kombinacija, vsak po svoje sta zgovorna, temperamenta in potrebujeta spremembe. Rada pa tudi nihata, sedaj v eno in čez čas drugam. Intimno življenje je nekaj živahnega in temperamentnega. Če pa Dvojček pokaže zanimanje za Vodnarjevo delo je sreča popolna.
Vodnar – Rak
Rak je globoko čustven in mu nekaj pomeni preteklost, Vodnar pa na življenje gleda bolj svobodoljubno in neobvezujoče. Zaradi tega Raka razume le s težavo. Rak se počuti nerazumljen in se zapira vase. Avantura s težavami da, zakon pa je pod vprašajem.
Vodnar – Lev
Pri tej kombinaciji gre za usodno privlačnost, dobro se dopolnjujeta in razmerje v vzburljivo. Vodnarju je pomembna duhovna plat življenja, Lev pa misli, da je pomembnejša predvsem telesna. Vodnar ne potrjuje Leva, tako kot bi želel. Skupno življenje je zelo vznemirljivo.
Vodnar – Devica
Našli sta se znamenji pri katerem ni bistvena spolna privlačnost. Vsak po svoje sta razumska in na življenje gledata z nekega logičnega vidika. Devica težko prenaša kritiko in Vodnar to zna izvajati precej vestno. Če ne najdete nekih skupnih točk gresta vsak po svoji poti življenja.

banner-tadej

Vodnar – Tehtnica
Skupaj jima je zelo lepo in življenje je prijetna harmonija. Druži jo toplina in zanimanje za vse, kar je prijetno in vezano na zvrst neke umetnosti. Znata se zadovoljiti in podpreti. Seveda pa z lahkoto tudi zapravljata in iščeta skupne prijatelje. Vznemirljiva avantura, srečen zakon.
Vodnar – Škorpijon
Vodnarju gre Škorpijon na živce, ker je preveč posesiven in ljubosumen. Seveda pa ignoranca Škorpijona boli in zaradi tega se še bolj zapira vase, jeza pa se stopnjuje in stopnjuje. To pa Vodnarja odbija in zato se relativno hitro obrne in kaj več avanturo je le s težavo pričakovati.
Vodnar – Strelec
Vsaj po svoje sta temperamentna, živahna in napredna. Skupne avanture so strast za dušo. V intimno življenje opletata široka paleto fantazije in domišljije. Sta pa tudi družabna in oba željna novosti. Prijetna avantura, se konča v zakonskem stanu, ki je posut z biseri sreče.
Vodnar – Kozorog
Vsak po svoje sta zadržana in nekoliko tekmovalna. Kozorog je preudaren in Vodnar neučakan, tu se začne prvo razhajanje. Seveda sta to dve hladni znamenji in se težko lotita neke romantike. Začetek je že težak, zato se gotovo odločita vsak za svojo srečo.
Vodnar – Vodnar
Našli sta se dve znamenji, kateri se dopolnjujeta, kajti poznata se do potankosti in drug drugega zelo dobro razumeta. Zaznamuje jo tudi treznost, premišljenost in zmernost. Dopustita si veliko osebne svobode in pravo mero navezanosti – tako so obeti obetavni.
Vodnar – Ribi
Riba je zelo čustvena in od Vodnarja zahteva nenehne dokaze ljubezni. Vodnar tega ne razume in ji zabrusi, kakšno pikro – kar pa seveda boli. Poleg tega se Vodnarju Riba zdi preveč lepljiva in dušljiva. Ko ima možnost gre drugam – če le izbere še pravi čas.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.