Kozorog – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Kozorog
(22. december – 19. januar)

Ženska rojena v znamenju Kozoroga je premišljena, dosledna in tudi odgovorna. Nobene stvari v življenju se ne loti polovično in prav tako je tudi v ljubezni. Seveda pa je tudi res, da ne bo podlegla strastem in da bo do konca ostala dama, kot se spodobi. Težko se sprosti in potrebuje veliko časa, da ugotovi, da je partner vreden zaupanja. Napreduje počasi sigurno in zanesljivo in tisto, kar si je zadala, tudi uresniči in jo cena zato ne zanima. Ima trdno strukturo vrednot in je vedno urejena in tako je izbranemu moškemu lahko v ponos.
Moški rojen v znamenju Kozoroga, ima rogove in je zaradi tega zelo vztrajen. Nikar ne mislite, da se ga boste prav na hitro znebili, ker zna počakati in to dokler se ne boste vi naveličali. Med njegove vrline sodi tudi ambicioznost. Je strastne narave in čuten, njegov pogled je usmerjen v eno zadevo naenkrat. Ne prenese pa laži in je tudi sam ne uporablja. Zelo je premišljen in denar uporablja skrbno, dokler ne bo ugotovil, da ste mu resnično naklonjeni ne bo pretiraval z darili. Pomembne pa mu je tudi tradicija in intimnost doma.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: Kozorog je delavno znamenje in je marljiv, prav možno je, da dela od jutra do večera. Najlažje jih boste srečali na kakšnem tečaju, seminarju ali delavnici. Ne padajo na prvi korak, ko se bodo navdušili pa ne popustijo. Če želite da odide priredite bučno zabavo.
Kozorog – Oven
Vsak po svoje sta ambiciozna, nepopustljiva in ne preneseta ukazovanja. Seveda se začne večna tekma, kdo bo prvi in kdo bo drugi. Malo manj časa pa imata za skupno romantiko. Nekaj težav bo tudi okoli dela in denarja. Vznemirljiva avantura da,glede zakona – premislek.
Kozorog – Bik
Rada sta doma in varčujeta za morebitne hude časa. Bik velja za potrpežljivega in Kozorog rad omogoči, da imata več skupnih ciljev. Ambicioznost in odločnost gresta dobro z roko v roki. Prijetna avantura, se konča s bučnim zvonjenjem cerkvenih zvonov in igranjem fanfar.
Kozorog – Dvojčka
Gre za kombinacijo, kjer imata zelo različne poglede, Dvojček je površen, lahkoten in klepetav, Kozorog pa dosleden, natančen in tih. Res je, da se na začetku močno privlačita in vendarle se propad pokaže čez čas. Torej, ali se mučita, ali pa se odpravita vsak po svoje.
Kozorog – Rak
Kozorog je tista sila, ki poganja to zvezo. Res pa je, da gre za usodno privlačnost in da to ugotovita takoj – ampak potrebujete, kar nekaj časa, da se drug drugega privadita. Vprašanje pa je, če je Kozorog pripravljen, občutljivega in senzitivnega Raka tolerirati v nedogled.
Kozorog – Lev
Našli sta se dve močni znamenji, čeprav je Lev tisti, kateri meni, da daje več ljubezni, Kozorog pa ne. Lev je vroč in ognjen tudi v intimnih trenutkih, Kozorog pa se težko sprosti in tu zna biti šibka točka. Vsak po svoje pa sta ukazovalna. Princip avanture; vroče in hladno.
Kozorog – Devica
Kozorog je praktičen in Devica urejena, kar pa se dobro dopolnjuje. Intimno življenje je sprva močan ogenj, ki pa kmalu ugaša. Toda imata vrsto drugih skupnih lastnosti, da jima gre skupno življenje dobro od rok. Skupna jima je zanesljivost, odgovornost in zadržanost.

banner-tadej

Kozorog – Tehtnica
Tehtnica je očarljiva in romantična, kar Kozoroga privlači in ko ugotovi realno plat, se ohladi. Seveda pa je Tehtnica zelo čutna in hladnega Kozoroga, ne tolerira dolgo. V primeru, da je zakon, tudi poslovne narave bo šlo, drugače pa se konča že pri avanturi.
Kozorog – Škorpijon
Škorpijon je tisti, ki vzame krmilo v svoje roke in barčica zaplava. Imata pa močno voljo in se odlično dopolnjujeta tudi v intimnem življenju. Škorpijon je posesiven, Kozorog pa to razume, kot vdano ljubezen in tako se strastna avantura konča, v zakonskem stanu.
Kozorog – Strelec
Le s težavo se zmenita, ko si bosta izkazovala ljubezen, in ali je zato primerna samo spalnica, Kozorog meni – da ja in Strelec se prav čarobno hihita. Strelec lovi srečo in Kozorog prihodnost načrtuje. Ko Kozorog ni več toleranten, se odločita in gresta iskat vsak svojo srečo.
Kozorog – Kozorog
Skupnih lastnosti se morate lotiti drugje in v primeru, da jih iščeta v romantiki, jih žal ne bosta našla. V primeru, da so želje za nekaj korakov manjše, kot si sprva želita je možno, da zaživita skupaj. Oba sta varčna, skromna in zanesljiva. In brez pretiranih presenečenj– prosim.
Kozorog – Vodnar
To je kombinacija, katera temelji tudi na prijateljstvu. Vodnar se trudi, da bi Kozoroga še česa naučil. Seveda pa se kar rado zna zgoditi, da naleti na gluha ušesa. Torej avantura ni tisto, kar bi si želela, zakon pa se ohrani pod enim pogojem in to je, da se vsak po svoje prilagodita.
Kozorog – Ribi
Riba bi si želela zaplavati v nekoliko bolj kalne- prepovedane vode, toda Kozorog ji tega ne bo dopustil. V intimnih trenutkih je Kozorog tisti, ki prevzame vodstvo in Riba intuitivno sledi. Kozorog se načeloma počuti varnega, saj je Riba iskrena. Ugodno za trajen zakon.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.