Lev – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Lev
(23. julij do 22. avgusta)

Ženska rojena v znamenju Leva, je močna in intenzivna ženska. Nekaj se je dobro zavedati, da z njo se ni dobro igrati. Je ljubiteljica lepih stvari in razkošnih. Že od nekdaj jo privlači življenje na veliki nogi. Godi ji tako pohvala, kot tudi priznanje in če je ne dobi je hitro užaljena in prizadeta. Zanimivo pa je, da ima nekoliko tanjši čut za humor in na svoj račun šal ne posluša. Res pa je, da je vdana žena in skrbna mati. Intelektualno pa je drzna in pogumna. Ne pozna pa polovičarstva, ali ljubi, ali pa ne – in ne prenese dvojnosti.
Moški rojen v tem znamenju je močne postave in skoraj se ga ne da zgrešiti. Po naravi je očarljiv, čeprav pa včasih preveč govori. V očeh ima nek zanimiv pogled in tako ženskam godi in je pri njih priljubljen. Seveda rad posluša zgodbe o tem, da je pravi moški in dober ljubimec – kar lahko tudi je, čeprav pa se mora zato potruditi. Godi mu pohvala, priznanje in občudovanje. Rad je tudi v središču pozornosti in v kolikor mu to uspe, je zelo srečen. Splošni nasveti: Ko se boste odločili, da bi ga radi osvojili, bodite izvirni in naravni, najti morate način, ki bo drugačen in tako boste našli ključ do srca. Vedno pa bo pomembna tudi pohvala, priznanje in občudovanje. Najbolj jih boli, če niso v središču pozornosti.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Lev – Oven

Čutiti je močan naboj in usodno privlačnost. Oba sta ognjeni znamenji in s tem imate močan temperament in vsak po svoje zavarovana v svoj prav. Seveda pa imata veliko skupnih povezav in tako se avantura, ki je zelo uspešna, razvije v srečen in ljubeč zakon.
Lev – Bik
Skupaj sta prišli dve trmasti znamenji, no po eni strani sta tudi romantika, vendarle pa le s težavo najdeta mirne besede, ampak se raje obmetavata s pridevniki. Lev hoče biti glaven in Bik mu tega ne dovoli. Bik je umetnik in ga vznemirja Levova zapravljivost. Avantura da, resno razmerje – premislek.
Lev – Dvojčka
V primeru, da se Dvojček dovolj sprosti in prilagodi, Leva ujame v svojo mrežo. Seveda je voda sprva nemirna, toda brez skrbi Dvojček je spreten krmar in barčico mirno pripelje v pristan. Levova je zadnja beseda in tako je prognoza dobra, tako za avanturo, kot za zakon.
Lev – Rak
Lev išče zabavo, Rak pa varnost, tako se težko zmenita, kdo ima bolj prav. Telesno se še kar ujameta, nekaj težav je v intimnih odnosih, saj je Rak bolj nežen, Lev pa želi vladati. Lev hoče pohvalo, ampak Rak mu je ne more dati, če tega ne čuti. Tako gresta vsak svojo pot.
Lev – Lev
Našla sta se kralj in kraljica, vsak zase pomembna in ker se dovolj dobro poznata si lahko zelo dobro pomagata in dopolnjujeta. Seveda pa se znata prizadeti tam, kjer najbolj boli. Ko se ljubita se ljubita, ko se sovražita, se sovražita. Za srečen zakon morata najti ravnovesje.
Lev – Devica
Devica je nemirna in ima rada mir in ne prenese glamurja. Lev je ravno nasprotje in mu godi vse to, kar Devica ne mara. Težko se zmenita, kdo bo glavni, Lev meni, da je to njegova naravna danost in Devica ima drugačno mnenje. Zakon ne, skrivna ljubezen da.

banner-tadej

Lev – Tehtnica
Odlično se ujameta v nakupovanju, čeprav je Tehtnica nekoliko bolj romantična in Lev neposreden. Lahko se odpravita na kakšen izlet, skupno jima je tudi zapravljanje in uživanje. Lev ne sme izzivati njenega potrpljenja in tako so obeti dobri in iskra zakona srečna.
Lev – Škorpijon
Privlačnost se čuti že od daleč, skupni imenovalec je strast, silovitost in predrznost. Nekoliko težje se zmenita, kdo bo koga nadvladal, saj imata oba izjemno moč. Škorpijon mu že ne bo laskal, zakaj le in raje mu postavi meje. Skupen zakon je kletka, strastna avantura sprostitev.
Lev – Strelec
Vsak po svoje se zabavata in ljubezen je naravna tehnika sproščanja. Dobro se ujameta v intelektualnem smislu in drug drugega znata spodbujati in motivirati. Lev bo Strelca naučil, kaj pomeni pojem zvestobe in če bo vrvica dovolj zategnjena bo zakon uspešen.
Lev – Kozorog
Kozorog, je tisti, ki naj bi vedel, kaj je to realnost in Leva le tega tudi uči. Močna značajska razlika, vnaša prepad in hkrati neko usodno privlačnost, kot voda, ki gasi ogenj. Kozorog postavlja Levu zahteve in je manj srčen od njega. Skok v posteljo uspešnica, zakon pa rajši ne.
Lev – Vodnar
Vodnar, zna Levu zaigrati na take strune, da takoj dobi srčke v oči. Vedno odkrivata kaj novega, drugačnega in zanimivega. Tako v zasebnem, kot tudi intimnem življenju. Seveda pa Lev, dela analize in s tem Vodnarja jezi. Avantura prinaša uspeh, zakon pa je nemogoč.
Lev – Ribi
Lev je za Ribo nekoliko preveč direkten in zaradi tega se težko dohajata. Vsak po svoje sta osebi, katere raje prejemata, kot dajeta. Riba rabi tolažbo in Lev jo ji ne zna dati. Poleg tega Lev težko prenese njene čustvene izbruhe. Zalomi se že pri avanturi!

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.