HoroskopSeptemberMerkaba_2023

Mesečni horoskop za september 2023

zvezde

Kaj se vam obeta v prihodnjem mesecu? Pokličite za uvid zdaj 090 77 85, 090 54 64

Oven 21.03. – 20.4.

Oven

Dinamični boste, a boste malo zmedeni, kaj, kje in kako narediti. Kaos vas bo vodil ter vam jemal čas in moč ter motivacijo. Vseeno boste našli moč za strast in iskrice ljubezni vam bodo preusmerjale pozornost z drugih projektov.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Bik 21.4. – 20.5.

Bik

Odlično počutje in dober vpliv vas bo podprl. Imeli boste veliko možnosti za realizacijo številnih želja, pa tudi sodelovanje v soseščini, kjer boste lahko veliko prispevali v dobro vseh.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Dvojčka 21.5. – 21.6.

Dvojčka

September vas bo odlično podprl v komunikaciji, predvsem glede preteklih napak ali sprememb v načrtih. V prvi polovici meseca ne hitite v spremembe, počakajte, da se vse dobro zloži, in šele potem pojdite v akcijo.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Mateja cvetko

Mateja – Družinska terapevtka in psihoterapevtka

Pokličite 090 77 85, 090 54 64

Bernarda

Bernarda – Terapevtka za dobro počutje in jasnovidka

Pokličite 090 77 85, 090 54 64

Rak 23.6. – 22.7.

Rak

Delavnost bo septembra nadvse pomembna za vas, a se boste le težko navadili na vsakdanja opravila. Čustva vas bodo prevzemala in z veseljem se jim boste predajali ter odrivali stran obveznosti, dokler bo šlo.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Lev 23.7. – 23.8.

September boste pričakali organizirano s pozornostjo na financah in sistematičnim kupovanjem, kar vam bo prihranilo precejšen kupček denarja. Izboljšali boste svoj videz in ugled, zato boste imeli veliko podporo javnosti.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Devica 24.8. – 23.9.

Devica

Polna luna zadnjega avgusta vam je aktivirala pridobivanje materialnih dobrin, zato boste delovno vstopili v september in vse do 15. 9. zaključevali odprte stare zadeve. Delovni boste, a se ne bo to preveč videlo navzven, saj boste morali spremeniti številne zadeve ter se na novo organizirati.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Tehtnica 24.9. – 23.10.

Tehnica

Srečni boste vstopili v september. Samozavestni boste, a previdni, saj bodo številne obljube iz preteklosti čakale na realizacijo. Zato se boste preveč obremenjevali, saj boste želeli vsem ustreči, a kar ne bo časa za vse.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Škorpijon 24.10. – 22.11.

Škorpijon

Preveč komunikacije boste imeli z drugimi in namesto, da bi poskrbeli zase, se boste spet zapletli v pomoč tistim, ki sami zase naredijo najmanj. Vam pa bo tako zmanjkalo časa, da bi se pomirili s sabo ali vsaj dobro razmislili o vsem, kar ste želeli spremeniti in na novo organizirati.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Strelec 23.11. – 21.12.

Strelec horoskop

Septembra se predajte v roke Usodi, ki vas bo lepo vodila skozi harmonične dogodke. Dinamični boste ter sodelovali povsod, kjer bo potrebno in kjer vas bo veselilo.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Ozadje zeleno

Kdaj se vam obeta večja količina denarja? Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Kozorog 22.12. – 20.01.

Zapletli se boste v delovne vode in v skrb za druge, kar lahko ogrozi vaše zdravje. Zato poskrbite, da imate dovolj časa zase in da se naučite bolj učinkovito delovati v konkretnem življenju.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Vodnar 21.1. – 20.2.

Vodnar

Dobro boste začeli septembrsko sodelovanje, kar vas bo osrečilo. Sledili boste Življenju in prek tega uresničili številne svoje želje ter okrepili svoj vpliv v službi, pa tudi širše.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Ribi 21.2. – 20.3.

Ribi

September vas bo nenavadno sprostil in kljub hitenju okolice boste z lahkoto zdržali svoj tempo. Pomembna bo vaša udeležba v vseh stvareh in dejavnostih, ki so vam pomembne.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Dnevno horoskop ozadje

Pokličite za branje astrološke karte. Izvedite vse o sebi. Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Author

  • Andreja Novak

    Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.

IZBERITE ENERGIJSKI SIMBOL IN PREJMITE SPOROČILO ZASE

REŠITE KVIZ

This will close in 0 seconds