Horoskop December 2022 Merkaba

Mesečni horoskop za DECEMBER 2022.

zvezde

Kaj se vam obeta v prihodnjem mesecu? Pokličite za uvid zdaj 090 77 85, 090 54 64

Oven 21.03. – 20.4.

LJUBEZEN

Oven

Aktivirali se boste v odnosih, a preveč pričakovali za premalo truda. Ni dovolj, da samo izrazite svoje želje in pričakujete, da jih bodo vaši bližnji kar uresničili. Pogovarjajte se in pričakujte predloge in odzive na svoje želje. V drugi polovici meseca boste bolj srečni v ljubezni in iskrice strasti bodo okrepile vaš odnos. Samski imate priložnost za vezo še pred koncem leta.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Bik 21.4. – 20.5.

LJUBEZEN

Bik

Naklonjeni boste ljubezni in z lahkoto se boste o vsem pogovorili. Partnerstvo vas bo osrečilo in zadovoljni boste, da ste se potrudili za svoje bližnje. Samski se odprite sprejemanju idej in podpore iz okolice, ki vas lahko pripelje v odlično vezo za prihajajoče novo leto. Ne čakajte pa preveč, sodelujte z vsem dogajanjem v tej smeri, saj vas ljubezen motivira v boljše rezultate v življenju.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Dvojčka 21.5. – 21.6.

LJUBEZEN

Dvojčka

Odlično se boste razumeli z nasprotnim spolom in če ste samski, boste imeli številne priložnosti za dvojino. Vprašanje pa je, če se boste odločili za spremembe. Radi se boste družili, a ne boste čisto dovolili svojim čustvom, da vas nadvladajo, saj boste želeli bolj v miru o vsem razmisliti. Iskrice strasti pa vas lahko v drugi polovici meseca presenetijo in odpeljejo v čisto drugo smer.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Mateja cvetko

Mateja – Družinska terapevtka in psihoterapevtka

Pokličite 090 77 85, 090 54 64

Bernarda

Bernarda – Terapevtka za dobro počutje in jasnovidka

Pokličite 090 77 85, 090 54 64

Rak 23.6. – 22.7.

LJUBEZEN

Rak

V decembru se boste prepustili veseljačenju in druženju ob vsaki priložnosti. Samski boste skozi prijateljske vezi lahko srečali sorodno dušo, vezani pa lahko, da boste imeli težave, če boste pretiravali s popivanjem izven doma ob vsaki priložnosti. Zato se izognite pretiranemu druženju ter posvetite svoj čas tudi bližnjim, še posebej v drugi polovici meseca s prazniki pred vrati.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Lev 23.7. – 23.8.

LJUBEZEN

Odlične spremembe, ki ste jih že začeli v sebi, dobro vplivajo tudi na vaše odnose ter predvsem na sprejemanje ljubezni. Če boste v decembru iskreni s sabo in postavili meje v vsem, kar boste počeli, boste v partnerstvu in v ljubezni veliko bolje uspevali. Zato se ne žrtvujte v imenu odnosov, temveč se sprostite in bodite malo egoistični, saj boste tako bolj srečni, pa tudi ljubeči ob vseh priložnosti do vseh ljudi.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Devica 24.8. – 23.9.

LJUBEZEN

Devica

Čustveno boste odprti in sproščeni, kot že dolgo ne. Nekatere stvari v odnosu boste želeli urediti brez pretiranih besed, a se bo potrebno izraziti in predvsem priznati svoje strahove in dvome glede vsega. Veliko boste dali na objeme in na fizične dotike, a če ne boste pomirili uma, bo vse prehitro prešlo in boste imeli ponovno občutek praznine. Naučite se srčnega izražanja, saj boste s tem tudi vse težave veliko hitreje razrešili, še posebej v ljubezni. Samski boste imeli dobre priložnosti za zmenke in odlična nenadna srečanja, še posebej, če se boste odprli naključni komunikaciji.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Tehtnica 24.9. – 23.10.

LJUBEZEN

Tehnica

Ljubeči boste v komunikaciji in samski boste z lahkoto srečali prave osebe za zanimive decembrske dni. Vprašanje pa je, če se boste želeli zapletati v kaj več, saj boste zadovoljni s svojo situacijo in se boste težko odločili za spremembe. Raje se boste družili in se spogledovali s številnimi simpatijami, kot začeli resno vezo. Vezani se boste podobno kot samski odzivali na druženja in spogledovanje vam bo polepšalo dneve, a svoj odnos boste skrbno čuvali in se mu posvetili za praznične dni.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Škorpijon 24.10. – 22.11.

LJUBEZEN

Škorpijon

Močan magnetni privlak vas bo lahko vodil v objeme številnih simpatij. Če ste vezani previdno, da si zaradi prazničnega vzdušja ne pokvarite dolgoročnega odnosa. Samski boste imeli številne priložnosti za ljubezen, a se ne boste želeli preveč resno zapletati v tem obdobju. Šele čisto proti koncu meseca boste začeli ceniti svojo boljšo polovico in se bolj intimno povezali v dvojini. Samski boste razmišljali, kako bi bilo, če bi se drugače odločali skozi dogajanja decembra.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Strelec 23.11. – 21.12.

LJUBEZEN

Strelec horoskop

Iskali boste ljubezen in hrepeneli po spremembah, ki pa jih ne boste pripravljeni narediti. Iskali boste uteho v različnih stvareh in tudi doma poskušali uresničiti svoje sanje, a vas bližnji ne bodo razumeli, saj ne boste najbolj jasno predstavili tega, kar res želite. V glavi boste imeli bolj filmske prizore, romantična, nepredvidena srečanja in usodno ljubezen, ki se jo boste zares bali. A lahko, da bodo praznični dnevi veselega decembra vas le prevzeli tako, da se boste lahko predali iskricam strasti.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Ozadje zeleno

Kdaj se vam obeta večja količina denarja? Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Kozorog 22.12. – 20.01.

LJUBEZEN

Imeli boste dober magnetni privlak za ljubezen, čeprav se boste tega le deloma zavedali in vas bo strah sprememb. Opazili pa boste poglede in iskrice strasti, ki bodo šle v vaši smeri. V drugi polovici meseca se lahko zgodijo precej nepričakovane stvari, tako za vezane kot samske, ki vas bodo prepričale, da je ljubezen nepredvidljiva in da ne morete drugega, kot da ji srčno sledite. Spremembe bodo lahko temeljne in polne adrenalina ter veselja nad dolgoročno vizijo. Ne pozabite pokazati svoja čustva pravočasno.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Vodnar 21.1. – 20.2.

LJUBEZEN

Vodnar

Preveč boste usmerjeni v realizacijo in učinkovitost, da bi se lahko čisto sprostili v ljubezni. Če vas partner podpira v vsem, kar počnete, potem bo odnos dober, v nasprotnem primeru pa se boste čisto odmaknili, saj boste z mislimi čisto drugje. V komunikaciji boste precej enostranski in tudi v druženju ne boste imeli potrpljenja za druge. Šele čisto na koncu, zadnje dni decembra, se boste usmerili v odnose in se jim bolj posvetili. Samski imate še pred zaključkom leta možnost, da srečate simpatijo oz. pričnete z zanimivim druženjem.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Ribi 21.2. – 20.3.

LJUBEZEN

Ribi

Sodelovali boste z dogajanji iz okolja in sproščeni boste med prijatelji in znanci, kar bo okrepilo vašo srčno odzivnost. To bo pomembno predvsem za samske, ki boste lahko našli med prijatelji številne simpatije, pa lahko celo ljubezen. December vam bo prinesel popolno prenovo življenja in upravičeno boste zadovoljni s sabo ter se veselili novih dogajanj tako v ljubezni kot tudi na drugih področjih. Iskrice strasti vas bodo obnovile in vam dodale veselja ter upanja za prihodnost.

Za celoten horoskop klikni TUKAJ.

Dnevno horoskop ozadje

Pokličite za branje astrološke karte. Izvedite vse o sebi. Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Avtorica

  • Andreja Novak

    Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.