Moški in zodiakalna znamenja STRELEC

Moški in zodiakalna znamenja STRELEC (23. november do 21. december)

DEČEK Z LOKOM

Moški rojen v znamenju Strelca je v svojem bistvu zelo zanimiv, zvedav in radoveden. Zanimivo je, da ga zanima in privlači vse, tako da rad nekoliko odstopa. Zaznamuje pa ga poštenje in optimizem. Tudi če boste slabe volje, so bo trudil toliko časa, da vas spravi v smeh. Poskrbijo pa že zgodaj, da imajo življenje zastavljeno tako, da lahko uživa in da vpleta v začrtani vsakdan veliko nekih dejavnikov, ki mu pomenijo več za boljši jutri. Od nekdaj ga zaznamuje dejstvo, da ga zanima, le kaj se dogaja za tistim hribom in ko pride do tja mu je pomemben že naslednji.

Za svobodo se je moral boriti in zaradi tega je ne da, tudi ko je poročen, rabi nekaj časa zase in za vse tiste dejavnosti, katere so mu blizu. Skozi idealizem pa ustvarja sliko lepote življenja in tako se lažje sooči s tistim, kar ga čaka. Seveda je slepa vera nekaj, kar ni še nikoli obrodila sadov, toda na svoj način to ugotovi in skozi to sistem spremeni. Včasih človek dobi občutek, ko se odpravi k njem na obisk, da je na divjem zahodu, toda moški rojen v znamenju Strelca zelo rad ustvarja. Mnogi predstavniki tega znamenja pa v mladosti zelo radi letajo iz cveta na cvet. Ko pa pride tista prava ženska, osvoji njihovo srce, pa so ji zvesti do konca svojih dni. Morda se sliši prelepo, toda znani so po tem, da se za resnico in pravico pripravljeni tudi boriti. Ne smete pozabiti, da je njegov astrološki simbol lok s puščico, ki pa je vedno usmerjena v zrak, v širjavo njegovega dne. V besedah niso ravno diplomati, ampak zadeve povedo točno tako, kot jih občutijo – v primeru, da koga to boli, ali jezi, pa je po njihov mnenju to njegov problem. Zelo radi pa tudi raziskujejo, poizkušajo in odkrivajo tisto kar je novo. Mnogi se zaljubijo v tujini in ljubijo strast potovanj!

Zanimanje za kvantno fiziko

Svoboda mu je pomembna in zanjo se je pripravljen boriti, sicer ne za vsako ceno, pač pa na zdrav način. Negove sanje so nekaj, kar niso iluzija, ampak jih po navadi tudi uresniči. V kuhinji je deloma spreten in deloma neroden, zna se tudi zgoditi, da bo kaj zamenjal in pomešal med seboj. Recepti iz kuharskih knjig niso primerni zanje, saj ustvarjajo čarobnost okusa. In na veliko začudenje, kuhajo dobro in končni izdelek je vse pohvale vreden. Nekoliko težav pa imajo s pospravljenjem, toda z leti si tega priučijo. Njihov filozofski um, vedno odkriva novo in novo, privlači jih tudi nova odkritja, prebirajo literature iz kvantne fizike in mnogi se ukvarjajo z duhovnostjo. Resnično pa je tudi dejstvo, da jih odlikuje močna vera in ko v nekaj verjamejo to počnejo s srcem. Zanimivo pa je, da ker tako verjamemo v dobro, se jim to tudi dogaja – tako pa tudi uspejo in gradijo tisto, za kar so poklicani. Ljubezen je lahko za njih neka prijetna igra, seveda pa ne sme biti dolgočasna, ampak se morajo stvari dogajati, hitro, direktno in učinkovito – to je tudi recept za uspešen zakon.

banner-tadej

Zaljubljeni, v velike oči?

Prav poučno pa je tudi opazovati, da jih mnogi ljudje radi in če pomislite dobro, ga ni težko sprejeti za prijatelja. Njihove ponavadi velike oči pa pripovedujejo o tem, kako predani so življenju in če ste se vanje enkrat zaljubili, jih ne boste z lepa pozabili. Poleg tega so tudi veliko berejo in tako vam lahko odgovorijo na vsako vprašanje – če pa ne najdejo odgovora, pa nekaj improvizirajo. Element ognja je najvišji, tisti vijoličen in to tudi pomeni, da imajo inteligenco. Radi pa pomagajo drugim ljudem, zdi pa se, da je pogoj, da ga zaprosijo. Od časa do časa pa boste lahko dobili občutek, da nekoliko preveč špekulirajo, naj si bo z denarjem, zdravjem, ali kariero. Toda, kot je bilo že rečeno, ker verjamejo v dobro, se jim to dogaja iz dneva v dan. Večkrat pa boste tudi mnenja, da je živeti z moškim rojenim v znamenju Strelca, avantura, podobna najhitrejšemu vlaku na svetu. Skupaj bosta osvaja nova obzorja, nova znanja in lepota, katera jih nudijo skupni trenutki. V primeru nesoglasij, pa bodo le-ta kratka in tako bo dovolj časa in prostora za ljubezen. Lahko pa rečem, da se boste naučili od njega, kaj je to dobra volja – ter misel, da je sreča na strani pogumnih je njihov skriti in odkriti adut.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.