Oven – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

KUJ ŽELEZO DOKLER JE VROČE
Oven (21. marec – 19 april)

Ženska rojena v tem znamenju je vroče narave, hitrih in drznih odločitev. Moškega zna osvojiti in mu tudi goditi. Seveda pa ji mora potencialni partner sledi, v nasprotnem primeru bo hitro zgubila potrpljenje in se odločila za kakšnega drugega. Ne pričakujte, da se bo z vami obremenjevala in da vas bo kovala med zvezde. Vsekakor pa vas bo občudovala, če boste pokazali svojo vztrajnost in temperament. Seveda pa ne pozabite, da se dodobra umiri šele z leti in da leta prinesejo tisto trdnost. Strast je namreč njena spremljevalka.
Moški rojen v tem znamenju pa je energičen, strasten osvajalec in lahko bi se reklo lomilec ženskih src. Seveda pa je vztrajne narave in žensko želi očarati in če mu to uspe, jo lahko nosi po rokah celo življenje. Zna pa biti nekoliko bolj nemiren in neučakan. Hitra jeza in še hitrejša pomiritev sta dve stalni spremljevalki. Ne prenese pa zavrnitve in je hudo potrt če se to zgodi. Kako ga boste dohajale je odvisno od tega, kako ste spretni kot ženska. Nakazano je, da ga že zgodaj naučite varčevati in da ga tudi pohvalite, to mu prija in je balzam duše.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Splošni nasveti:
Najlažje jih boste osvojili z iskrenostjo, nasmehom in poštenostjo, to imajo radi. Na zmenke pa nikoli ne zamudite in vedite, da je točnost lepa čednost. Najbolj jih boli ignoranca in če se le ta ne bo končala bo letalo po zraku vse, mogoče in nemogoče.
Oven – Oven
Pestra kombinacija, ki obeta zanimiv tempo življenja, ko sta dobre volje sta oba, ko sta jezna sta vsak na svojem koncu sobe. Dobra stran je velika mera energije, romantike in čustev, nekoliko manj pa je zaželena pretirana trma in samovolja. Pogovori pa so nadvse pomembni.
Oven – Bik
Dve rogati znamenji, po eni strani trmasti, Oven je športni tip, Bik pa umetniški, uskladiti morata ta dva polja in se uravnotežiti. Če se partner rojen v znamenju Bika, podredi in vajeti vzame Oven je sreča zakona možna. Tako je tempo hiter in strast nujna.
Oven – Dvojčka
Oba sta radoživa, zanimata ju mnoge stvari in se zaradi tega o vsem pogovarjata. Hitro se navdušita in sta kmalu spet za novo stvar. Prav gotovo pa sta precej glasna, tedaj ko se ljubita in ko se sovražita. Sprva je to radoživost, kasneje pa preraste v nek zrel odnos.
Oven – Rak
Po svoje zanima kombinacija in kaže na usodno spolno privlačnost. Ko pa se stvari pomirijo, se morata odločiti in najbrž se poti razidejo. V primeru, da ostaneta skupaj pa se lahko skregata že na malenkosti in tako prihaja to velikih viharjev.
Oven – Lev
V tej kombinaciji se pokaže, kaj je to pravi temperament in igra se igra, kdo je močnejši. Prav gotovo pa gre tudi za usodno privlačnost. Seveda morata vloge, kdo bo glavni in kdo ne, menjavati in to jima tudi uspe. Lev pričakuje več pohvale in Oven aktivnega življenja.
Oven – Devica
Oven je ognjen, Devica je zadržana. Pri tej kombinaciji gre za igrico vroče in hladno. Seveda pa gre pri njima za to, da se Oven težko prepusti pretirani natančnosti in Devica mu zameri površnost in pretirano drznost. Zakon s tem položajem je vse prej kot rožnat.

banner-tadej

Oven – Tehtnica Po eni strani zanimiva kombinacija, kajti se zrcalita in vidita tisto, kar imate nekje v sebi. Tehtnica je umetniška, Oven to zavrača, skupaj se privlačila in se lahko dobro razvijata. Seveda pa se morata tudi prepustiti in verjeti vase. V zakonu pa se začne iskanje ravnovesja.
Oven – Škorpijon
Očarljiva privlačnost in magnetičnost, ki ju vleče skupaj. Seveda sta skupaj precej strastna, toda vsak po svoje energična, Oven odkrito in Škorpijon potiho. Zveza je neobičajna in ima veliko vzponov in padcev. Seveda pa mora Škorpijon paziti, da ni pretirano ljubosumen.
Oven – Strelec
Zveza, ki temelji na odkritosti, poštenju in energiji. Vsak zase pa morate vzeti osebno svobodo, tega ne more biti ne preveč in ne premalo. Seveda se odlično dopolnjujeta v intimnem razmerju in sta dobra prijatelja. Skupno jima je zanimanja za šport.
Oven – Kozorog
Oven je bolj avanturist in Kozorog pa zadržan in trden. Stvar gre v neko resnost in je zelo dobra, da se o vsem pogovorita in tako izmenjata mnenja. Seveda se Oven od Kozoroga uči vztrajnosti in obratno sprostitve. Obeti so dobri in zakon zna biti uspešen.
Oven – Vodnar
Pestra zveza, vsak dan je nov in drugačen. Vse se odvija na nek drzen način in oba sta neučakana. Skupaj lahko ustvarita veliko in imata veliko energije in volje. Poleg tega sta oba precej neučakana in potrebujete več svobode. Če si ujameta je zakon lahko zelo uspešen.
Oven – Ribi
Precej posrečena kombinacija, ki ima dobro prognoza za naprej. Čeprav pa se Oven uči intuitivnosti in sočutnosti. Oven je dinamičen in Riba nežna. Seveda so to tudi zabave do jutra in ljubljenje do jutra. Paziti pa se morata, da najdeta zlato sredino in tako doživita zlato poroko.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.