POGOVORI Z ANGELI

Uvod

         To je preprosta metoda, ki jo spontano razvijamo skozi  življenje, posebej v težjih trenutkih, ko se obračamo k energijam po pomoč… V društvu Angel.si pa jo negujemo kot način delovanja zase in za druge, za pomoč in za dvig kvalitete življenja. ZA UŽITKE BIVANJA. Predstavljamo jo kot abecedo v energijskem svetu, saj še vedno predstavlja osnovno metodo sprostitve in transformacije. V njej najdemo neusahljiv vir odgovorov na vsa lastna vprašanja in na vprašanja vseh ljudi, ki se na nas obračajo.

Vsak zase jo spontano razvije iz samoohranitvenega nagona, ki tli v vsakem človeku in se aktivira pod vplivom okoliščin.    V društvu Angel.si (prej Art Angel) pa smo jo razvili,  poglobili v posamezne smeri, na določena področja, vsem smerem je ostalo enotno preprosto dejstvo, da je potrebno KOMUNICIRANJE, če želimo pomoč.

Zato POGOVORI Z ANGELI.

baner_ANDREJA
Zakaj komunicirati z angeli?

Človek se v primerjavi z naravo, vesoljem in angeli nenehno spreminja. Res je, da se tudi narava v vsakem letnem času, vendar narava ne spreminja svojega notranjega stanja, svojega notranjega naboja, tako kot ga angelske sfere ne. Angeli in narava nimajo notranjega naboja po spremembi, samo so, samo obstajajo in to je dovolj. Ko človek, posameznik pride do te stopnje, mu ta metoda ni več potrebna. Takrat ne potrebuje nobene metode ali tehnike več.  Takrat je in sobiva v sferah, kjer so angeli in druge energijske podpore prisotne in so mu zavestno na voljo.

Vendar je posameznik v  začetnih stopnjah odkrivanja samega sebe skozi reševanje fizičnih, čustvenih ali mentalnih težav, ujet v lasten energijski krog, ki ga je pripeljal do teh težav, do kritične točke, ki jo želi spremeniti. Zato je potrebno najprej odpreti ta začarani krog, ki sili v ponavljanje že starih stvari in se odpreti navzven.

Pri spreminjanju so posamezniku v največje breme misli, miselni vzorci, ki se kot mantre, afirmacije … ali bolj kot pokvarjen gramofon vrtijo po glavi in določajo miselni tok brez zavestne privolitve lastnika glave.  Vse se dogaja spontano, prikrito, podzavestno, vseeno so reakcije tega dogajanja vidne in čutne na fizičnem in čustvenem telesu, torej tega nezavednega miselnega toka ne moremo zanikati, temveč ga je dobro od blizu pogledati in ga spreminjati počasi, vztrajno in redno, dokler se več ne spomnimo, katero misel smo želeli opustiti in spremeniti.

Kakšna je vloga angelov?

ÿ Milijone jih je, tu, tam, vsepovsod….. in vedno so nam pripravljeni priskočiti na pomoč. Usipajo nam ideje v srca, ki nam spreminjajo življenje, z nevidno tolažbo nam lajšajo neprespane noči, ko si v skrbeh želimo samo zaspati. Potrpežljivi so do nas, ko gluhi in slepi za njih hodimo z glavo skozi zid. Iščejo poti, kako priti do nas. Iščejo vstop v naše srce, v naš sistem, ker nam želijo pomagati. In tako odkrijejo subtilne duše, ki se odzovejo na njihov obisk, jim podarijo čas in osebno tišino, da lahko poustvarijo, kar začutijo.

To je njihova pot navzven, med ljudi, kjer najrajši bivajo.  

Začutimo ali razmislimo, katero energijo pogrešamo ali potrebujemo v življenju, nato zapremo oči, nekajkrat globoko vdihnemo in izdihnemo ter se osredotočimo na želeno energijo in pokličemo angela te energije: npr. Angela Ljubezni, Angela Obilja, …

In  v miru čutimo, slišimo, …, zaznavamo spreminjanje energij v okolici in v nas samih. Večkrat kot to naredimo in vse bolj odpiramo srce za to energijo, boljša komunikacijska pot je odprta in ta energija nas potem lahko obišče v sekundi oz. začutimo jo prej, preden do konca pomislimo o njej.

baner_ANDREJA

Angeli ne prinašajo sestavljenih energij, temveč so čista energija, za katero je dovolj, da vemo, kako jo priklicati.  Izkušnje so pokazale, da pri tem ni pomembno, ali naša glava pozna vsa angelska imena (ki smo jih mi določili čudovitim in neoprijemljivim energijam), pomembno je, da si mi jasno priznamo, katero energijo pogrešamo v lastnem življenju in zaprosimo angela te energije, da se nam pridruži, da ga začutimo in sprejmemo v lastna čutila, da ga prepoznamo.

Zavestna druženja z angeli nam razvijejo notranjo kapaciteto teh dobrih energij, da jih lahko hitreje prikličemo in se bolj intenzivno z njimi družimo.

Vsi angeli se vedno odzovejo na vsak naš klic in priziv, vendar mi v svojih sivih skrbeh tega včasih (običajno) ne opazimo.

Kdo lahko komunicira z angeli?     

Vsakdo, ki se tega spomni. Da pa to komuniciranje nekam pelje – v lepše, ljubeče, zdravo in obilja ter  prijateljev polno življenje, je potrebno vztrajati in vzpostaviti notranje poti  do angelov.

Zato je potrebno opazovati sebe, pri tem na največ pomaga ANGELSKI DNEVNIK, kjer datumsko zapisujemo naša vprašanja, težave, za katere želimo angelsko pomoč . Zapisujemo pa tudi naša SPOZNANJA – odkritja o sebi, okolici, naravi, angelih… Na ta način postane pot čvrsta in stabilna in naše napredovanje temeljito s temelji.

Človek je edino bitje, ki se spreminja, zavestno ali podzavestno. V lastno korist ali v škodo….  Dokler ne pridemo do točke, da je dovolj da smo, da živimo, je pot dobro, da se zavestno spreminjamo, da uporabimo lastno voljo za sprememb . Ko pa najdemo v sebi moč bivanja, postanemo del Univerzuma, ki samo je in mi smo harmoničen del tega.

INVOKACIJA 

Invokacija je priziv energij, ki nas obdajo takoj, ko mi v mislih ali na glas izgovorimo …  ni nujno, da spremembe v energijah takoj zaznamo, zato smo v mirovanju toliko časa, da se nam umirijo telo, čustva in misli, da lahko začutimo spremembo.

Osnovna invokacija (ponavadi uporablja na začetku dela z energijami):

»Božanski Oče, božanska Mati, vsi duhovni pomočniki, angeli, svetniki, mojstri, vsi veliki …. prosimo za pomoč, za zaščito, za luč,  vero,  moč, notranje razsvetljenje, za ljubezen, obilje … naj bom / o vodeni v naše najvišje dobro in v dobro najvišjega. Hvala v popolni veri.«

Komuniciranje poteka iz dveh kanalov Vira:

 1. sprašujemo angele o sebi, o naših bližnjih, … želimo odgovore.

če smo terapevti in se nam ljudje zaupajo in od nas pričakujejo odgovore, ki jih sami še ne znajo dobiti ali slišati, potem lahko sprašujemo tudi o njih. Če gremo preko mej, npr.: da nas ljudje prosijo za druge, za katere niso odgovorni in gre bolj za radovednost, običajno ne dobimo odgovorov ali pa so ta popolnoma nesmiselna in spraševalcu ne pomenijo nič.

 1. se poglabljamo v angelske energije in spoznavamo njihovo energijo … za zdravljenje in transformacijo lastnih energij

s spoznavanjem, čutenjem svojega vira informacij – angelov postajamo spontano bolj umirjeni, prisotni, … povezani s svojim Virom in sočasno z vsemi energijami, ki jih kličemo na pomoč.

baner_ANDREJA

ANGELI                            

Kako komunicirajo angeli s tabo?

Kako sodeluješ ti z njimi?

Lahko ti:

 • pomagajo pri čiščenju hiše
 • pomagajo pri preživljanju žalosti
 • polepšajo vsak dan…

Kaj si še želiš / pričakuješ od njihovega sodelovanja?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

GOVORJENJE : POSLUŠANJE 

 1. V začetni stopnji je dobro, da sprašujemo angela, angele … konkretna vprašanja, kot bi jih postavljali najboljšemu prijatelju. Pri tem sta pomembna oba dela komunikacije:

govorjenje: povemo vse, kar nas muči in želimo spremeniti oz. prejeti odgovore

poslušanje: po tem, ko smo povedali, kar nam je ležalo na srcu / v glavi,  prisluhnemo – poslušamo tako dolgo, da začnemo sprejemati odgovor, ne glede, ali je to ena sama beseda ali cela misel, … .

à torej: spregovorimo z ANGELOM ali ANGELI; razložimo mu /jim svoj problem, ki ga želimo razrešiti in nato počakajmo na odziv, ki ga lahko ali samo začutimo v telesu ali pa kot navodila, ki si jih zapišemo.

 1. Pogovorimo se z izbranim angelom, ki ima določeno kvaliteto, ki jo mi želimo pridobiti v svoje življenje (npr. ljubezen, obilje, zdravje, veselje, razumevanje, toplina, ….. ) tako da zapremo oči in se v mislih nanj naslonimo s čelom in nas objame – vse okoli nas. Povemo mu našo želo, željo srca, kako si želimo, da ta energije pride v naše življenje in mu prisluhnemo in dovolimo, da nas napolni in prečisti energij preteklosti.
 1. PRISLUHNIMO ANGELU ZDRAVLJENJA

naravnamo se na  njegovo frekvenco (ga pokličemo – invokacija in prisluhnemo tako dolgo, da se zavemo, da je zraven), nato zaprosimo, da se nas dotakne in mi sprejemamo preko vseh čutil.   Povemo mu, kaj vse želimo pozdraviti: organe…. , čustva, …. Misli in pričakovanja, …..

 1. PRISLUHNIMO ANGELU LJUBEZNI

naravnamo se na  njegovo frekvenco (ga pokličemo – invokacija in prisluhnemo tako dolgo, da se zavemo, da je zraven), nato zaprosimo, da se nas dotakne in mi sprejemamo preko vseh čutil.

 1. JUTRANJA / VEČERNA VAJA – priporočamo vsak dan-

Zjutraj ko se zbudimo:

 • sedimo 3 min v zbranosti in smo posebej pozorni na energije angelov, ki so nas spremljale skozi noč …v tem času v popolnosti napolnimo naše telo in ohranimo povezavo z energijami, še posebej vzpostavimo povezavo z energijami nad našo glavo in jih peljemo skozi naše telo vse to pet na nogah in še globlje v Žemljo.
 • se vzravnamo in gremo v kopalnico, kjer vse, kar delamo, delamo v zavedanju, da so angelske energije z nami in nam pomagajo, da se prebudimo v jasen, nov dan, da smo prisotni v sebi in da jasno čutimo vse energije, ki nas obdajajo, predvsem naš Višji jaz. Dobro je, da se zjutraj stuširamo v zavedanju angelskih energij, ki nam pomagajo okrepiti in osvežiti naša energijska telesa in fizično telo.

Zvečer preden gremo spat:

 • čiščenje v kopalnici opravimo z zavedanjem in podporo angelov čiščenja, da se očistimo vseh energij, ki so se na nas nalepile čez dan… stuširamo se v zavedanju angelskih energij, ki nam pomagajo okrepiti in osvežiti naša energijska telesa in fizično telo.
 • Ko se uležemo v posteljo, pokličemo Angele Zdravljenja in jim naročimo, da nas ponoči peljejo v svoje sfere zdravljenja, kjer naj transformirajo naše energije, da bomo sposobni zaživeti v harmoniji s svojo dušo in srcem …. (lahko jim naročimo karkoli: npr. da nam pozdravijo kakšno bolezen, čustvo, … )

andreja-novakAndreja Novak
Prana in scalar prana terapevt

http://www.terapevtandreja.si/andreja-novak/

 

Avtorica

 • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.