Rak – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

TOPLO DOMAČE OGNIŠČE, ISKRICA V OČEH
Rak (od 21. junij do 22. julij)

Ženska rojena v tem znamenju je nežne narave, materinskega čuta in globokih čustev. Če je boste želeli dodobra spoznati boste potrebovali, kar nekaj časa in ne mislite, da bo šlo zgolj površinsko. Ima pa močno razvito intuicijo in je tudi spremenljivega razpoloženja, tako kot njena vladarica Luna, ki raste in upada. Navezana je na svoj dom in na domače ognjišče, rada pa tudi obuja spomine in gleda slike iz preteklosti. Ima pa izvrsten spomin in se spomni prav vsega do potankosti. Vedno pa daje tudi občutek krhkosti in je kot punčka iz porcelana.
Moški rojen v tem znamenju je nezaupljiv in zaradi tega boste potrebovali nekaj časa, da najdete ključ do njegovega srca. To je moški, ki je uvideven, ljubi pa zlato sredino in ne prenese prevelikih odstopanj, ne v levo in ne v desno. Zna se dobro izražati in tudi dobro prisluhniti in zaradi tega mu lahko zaupate. Ljubezen je zanj resen pojem in zato se ne igrajte z njim, kajti ni mu do igric. Seveda pa je tudi intuitiven in zaradi tega zna ugoditi ljubezni svojega življenja. Res pa je, da je navezan na svojo mamo in če vam to prizna, ali pa ne.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Splošni nasveti:
Najboljšo potezo boste naredili, da jih poprosite za pomoč. Seveda pa ne poizkušajte s kakšnimi šalami, ali pa da duhovičite po nepotrebnem. Osvojili jih boste s preprostostjo. Če se jih boste želeli znebiti, pa se pripravite na težave.
Rak – Oven
To je precej zanimiva kombinacija, Rak je tip stare šole in Oven novih pogledov, gresta se igrico vroče – hladno. Oven s časoma postane zelo ljubosumen. Občutljivega Raka pa njegove besede bolijo in prizadenejo. Zakonska barčica pa se lahko zelo hitro potopi.
Rak – Bik
Rak vnaša sočutje in Bik zagotavlja varnost, dobre se podpirata in kombinirata vsak svoje prioritete, v skupno dobro. Videti je pozornost, drug za drugega in zaradi tega skupaj lahko naredita zelo veliko. Obeti so zelo dobri, tako za avanturo, kot tudi za srečen zakon.
Rak – Dvojčka
Umirjenega in družinskega Raka, bo Dvojčkova spogledljivost motila in mu zbujala nezaupanje. Vsekakor pa je to kombinacija in dobra sprostitev, ampak v to prepričati Raka pa je težko, Dvojček rad spoznava novo in življenje z Rakom ga pri tem zelo zaustavlja.
Rak – Rak
Podobna sta si skoraj, kot jajce jajcu in to zna biti tudi moteč dejavnik. Ko sta dobre volja sta oba, ko temu ni tako, je izrazito pri obema. Nastopijo pa tudi prepiri in nesoglasja. To je moč premagati in če želita imeti srečen zakon, se je nujno prilagajati.
Rak – Lev
Samozavesti Lev je Raku v oporo, seveda pa v zameno želi spoštovanje in ugled. Če Rak zna prisluhniti Levu, so obeti zelo dobri in se obeti dobri. Seveda pa mora biti moč bolj na Levovi strani, Rakov adut pa je intuicija. Strastna ljubezen preraste v stabilen zakon.
Rak – Devica
Devica je praktična, Rak pa čustev, obeti so dobri, kajti lahko se zaneseta eden na drugega in si vlivata tako upanje, kot delata na zaupanju. Paziti se morata enoličnosti in najti izzive, ki jima obeta dobre priložnosti. Možnosti za dober zakon so ugodne in spodbudne.

banner-tadej

Rak – Tehtnica
Kombinacija pri kateri pride do nasprotij, Raka moti, da je Tehtnica tako neodločna in ga spravlja še v večje dvome, obratno pa pride do dejstva, da se ne razume, zakaj se za vse čaka in čaka – kajti življenje se uživa. Razmerje je tvegano in zaradi tega kočljivo.
Rak – Škorpijon
Zelo zanimiva zveza, v kateri pride do izraza tako dopolnjevanje, kot tudi intuicija in strast. Občutki so zelo močni in vsak po svoje sta zvesta in stabilna. Ljubezen se poglablja in zori in postaja lepa, kot nežen cvet. Avantura je predana in zakon uspešen.
Rak – Strelec
Potrebe in cilji so različni in le s težavo bi našli nekaj skupnih točk. Strelec je oseba, katera išče dogodivščine in osebno svobodo. Rak pa tega ne želi in ga želi umiriti. Ne morata se uskladiti, ali bi živela za prihodnost, ali sedanjost. Uspešen zakon skoraj ne obstaja.
Rak – Kozorog
Kozorog odreagira na nekoliko bolj resen način in Rak si želi nežnosti. Eden drugemu lahko veliko dasta, seveda pa pod pogojem, da se spoštujeta. V bistvu se privlačita in odbijata in zaradi tega morata za uspešen zakon in trdno srečo najti ravnovesje – kar pa ni lahko.
Rak – Vodnar
Vodnar, ki je v svojem bistvu svobodoljuben, Raka lahko prizadene precej lahko. Interesi so različni in pojmi ljubezni še bolj. Če se že odločita za avanturo je ta uspešna v spalnici, ko pa prideta v dnevno sobo, se romanca konca. In tako je čas, da gresta vsak svojo pot.
Rak – Ribi
Dve »vodni« znamenji, vsak po svoje lahko plavata po reki življenja, odlično se ujameta tudi v intimnem življenju. Prepiri so zagotovo, vendarle so blagi in se hitro poležejo. Delujeta precej usklajeno in je zaradi tega prognoza za srečen zakon dobra in spodbudna.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.