Ribi – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Ribi
(19. februar do 20. marec)

Ženska rojena v znamenju Rib, je precej mističnega pogleda, očarljivega videza, zaznamuje pa jo tudi intuicija in mnogokrat imajo rade tišino in mir – da nemoteno plavajo po labirintu svojega življenja. Seveda pa ne mislite, da je nanjo tako lahko vplivati, ter da je naivna do onemoglosti. V primeru, da besede postanejo preveč glasne pa bo šla po svoji poti. Ljubezen je zanjo romantika in čustvenost. V mladosti čaka princa na belem konju in je nekoliko razočarana, ko ga ne dobi. Zaznamuje pa jo tudi umetnost in skriti svet ezoterike.
Moški rojen v znamenju Rib, je tih, skrivnosten in zadržan. Klepetavost ga moti, kajti sam ure in ure lahko premišljuje v popolni tišini. Ne mislite pa, da ga boste hitro poznali, kajti enkrat mu je všeč nekaj, potem pa se zna spremeniti in mu je všeč kaj drugega. Zaznamuje pa ga čustvenost in točno ve, kaj je ženskam všeč in kaj ne. Zna pa ustvarjati in med dobre lastnosti sodi tudi bistroumnost. Nekoliko težje pa je, ko pride čas in je treba reči bobu bob, tedaj se raje izmuzne. Včasih ga zaznamujejo tudi slabe navade in razvade.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: V primeru, da ste povabljeni na kakšno družabno prireditev so Ribe v središču pozornosti in so pri tem nadvse očarljive. Splošno znano je, da vam bo taka oseba rada prisluhnila in po potrebi tudi pomagala. Če pa želite narediti konec, sledi veliko solz.
Ribi – Oven
Pri tej kombinaciji, gre za igrico vroče in hladno. Čeprav pa je Oven tisti, ki lahko Ribi zmeša glavo in jo ovije. Seveda pa je Riba občutljiva in Oven neposreden. Tako potrebujeta kar nekaj obzirnosti in če sta dovolj tolerantna, jima lahko uspe tako avantura, kot tudi zakon.
Ribi – Bik
Vsak po svoje sta čustvena in občutljiva. Skupna jima je tudi romantika, čeprav pa je Riba nekoliko bolj čustvena in se ne počuti vedno razumljeno. Seveda Bik včasih gleda na svet preveč telesno, Ribi pa je pomembno tudi duhovnost. V globalu pa so obeti zelo dobri.
Ribi – Dvojčka
Skupaj sta se našli znamenji, ki sta vsak po svoje nestabilni in neodločni. Morda je že res, da se telesno privlačita, toda nimata drugih skupnih interesov in poleg tega se vsak po svoje težko prilagajata. Kratka in vroča avantura, že mogoče, zakon pa se rajši odsvetuje.
Ribi – Rak
Dve »vodni« znamenji, kateri se čutita in včasih ni treba besed, da se sporazumeta in spravita na isto valovno dolžino. Ujameta se tudi v intimnem življenju in obema je skupna nežnost, romantike in senzitivnost. Redkokdaj se prizadeneta in sta tako lahko drugim vzor.
Ribi – Lev
Težko najdeta skupne točke, saj so njihova pogleda na svet zelo različna. Lev je družaben in ga Ribina molčečnost moti, sprva si tega morda niti ne priznava. Riba kar nekaj časa Leva tolerira in vendarle se enkrat tega naveliča, tedaj sama zaplava naprej po reki življenja.
Ribi – Devica
Devici se Riba včasih zdi neodgovorna in zaradi tega se težko zbere in Devica je tista, ki dela iz muhe slona. Seveda je Devica varčna in odgovorna, Ribi pa materialnost ne pomeni veliko in tako nastane nesoglasje. Po drugi strani pa gre za usodno privlačnost in če stopita na skupno pot, se začnejo odrekanja.

banner-tadej

Ribi – Tehtnica
Ko se spogledata je moč ugotoviti, da gre za magnetično privlačnost. Toda imata vsak svoje poglede na svet in na življenje. Skupna točka jima je umetnost. Vendarle pa je pri tej kombinaciji nevarnost, saj se ne ve, kdo pije in kdo plača. Zabave do jutra postanejo nočna mora.
Ribi – Škorpijon
V tem primeru, bi se dalo trditi in napisati veliko o idealni kombinaciji. Škorpijon je tisti, ki Ribo lahko podpre in tako nastane veliko radosti in ljubezni. Riba razume Škorpijonovo ljubosumje, kot val ljubezni in to jo še dodatno motivira. Komaj čakata da se poročita!
Ribi – Strelec
Seveda gre za telesno in intimno privlačnost. Toda Strelec je nemirnega duha in pustolovskega duha. Ko Riba to ugotovi, ga hoče imeti zase in se ga oklepa, kar pa povzroči dejstvo, da ga še bolj oklepa. Seveda pa se Strelec rad po tihem Ribi tudi posmehuje.
Ribi – Kozorog
Vsak po svoje in še posebej skupaj sta tako napredna, da lahko težave uspešno rešujeta. Imata velik plus in to je, da se ujameta v intimnem življenju. Seveda je Kozorog tisti, ki je na svoj način dominanten, toda Ribi daje stabilnost. Čustvena Riba pa je takoj za, da se poročita.
Ribi – Vodnar
Našli sta se osebi, ki sta vsaka po svoje domiselni in prilagodljivi. Zaradi velike mere tolerantnosti in dopuščanju osebne svobode, pa je edino, kar ju povezuje. Vodnar je bolj razumski in Riba čustveni, težave pa je treba reševati, saj jih drugače lahko povozi zob časa.
Ribi – Ribi
Intuitivno gledanje na dogajanje okoli sebe je velik plus. Zaznamuje pa ju tudi občutljivost, romantika in dojemljivost. Najbolje je bilo, če bi težave lahko reševala v spalnici, toda pomembni v življenju so tudi pogovori. Eden od njiju mora biti voditelj, da je zveza idealna.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Author

  • Andreja Novak

    Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.

IZBERITE ENERGIJSKI SIMBOL IN PREJMITE SPOROČILO ZASE

REŠITE KVIZ

This will close in 0 seconds