ŠIFRA KARMIČNIH ZAPISOV

Ime in priimek osebe, ki jo analiziramo:

Lori Jarc

Rojstni datum osebe:
30.12.2012

ŠIFRA ROJSTVA:
Datum rojstva Lori je v zvezdah zapisal kodo pod številko 11, posledično je to število 2 z večinskimi lastnosti števila 11, ki je zanjo izoblikovala edinstveno pot njene duše, življenjsko pot. Šifra rojstva je izjemen zapis, ki jo definira kot dušo, zato vsebuje največ resnice o tem kdo je. Lori je zelo intuitivna in jasnovidna osebica. Predstavlja razsvetlitev, kanal do podzavesti in vpogled brez zavestnega oz. linearnega mišljenja. Je sanjač in njena značilnost je senzitivnost, nervoznost, plahost in včasih nepraktičnost. Imajo veliko skupnih lastnosti z »dvojkami«, zlasti intuicijo, pa tudi nepremišljenost, vendar so te lastnosti pri njej nabite z več karizme, vodenja in navdiha. Prirojena ji je dvojnost, ki ustvarja dinamiko , potencial za rast pa tudi seme notranjih konfliktov. Če ne bo osredotočena na nek zunanji cilj, se lahko obrne vase ter ustvari notranje strahove in fobije. Pomagaj ji odkriti njene življenjske cilje in vedno naj ima kak fokus v življenju. Kajti za njih je značilno, da hodijo po robu med veličino in samouničenjem. Njen potencial za osebno moč je v tem, da sprejema vrednost intuitivnega mišljenja in duhovne resnice, ki nas obkrožajo. Število 11 notranjega miru ne najde v logiki, temveč v veri.

baner_DUSA

Lori je diplomatska in vedno bo iskala svoje ravnovesje. Izogibala se bo prepirom in znala bo okoli sebe ustvariti mir. Živela bo zelo zavestno. Ne bo znala biti jezna na koga zelo dolgo. Pazi pri vzgoji, ker zna biti preobčutljiva in bo svoja neprijetna soočanja odlagala. Nekako živi v svojem lastnem svetu, kjer vladata harmonija in mir. Zelo rada ima druge ljudi in tudi drugi njo.

V njeni Življenjski poti usode je vladajoče število 11. To pomeni, da ji je življenje namenilo posebno usodo, ki ji lahko prinese slavo ali pa vsaj možnost, da vpliva na veliko število ljudi. Obdarjena je z edinstveno intuicijo in v njej se skriva ustvarjalni genij, ki lahko, če ga negujete kot njena mama, postane vir velikega navdiha za druge.

Čeprav je zmožna globokega vpogleda, lahko večkrat pade iz ravnovesja. Zato je dobro, da se poleg duhovne sfere nauči delovati tudi na praktični ravni. Preden lahko v celoti zaživi z vibracijo vladajočega števila 11, je po navadi potrebno, da se nauči živeti na njegovi nižji vibraciji, vibraciji števila 2. To pomeni, da se nauči negovati odnose z drugimi, si prizadeva biti del skupine ter deluje v vlogi diplomata in pomirjevalca. Pomembno je tudi, da razvije potrpežljivost, skrbi naj za podrobnosti in vsaj začasno prepustite vodstvo drugim.

Ključne besede števila 2: senzitivnost, timsko delo, partnerstvo, zakonska zveza, ljubezen, razveza, prijateljstvo, podrobnosti, javno priznanje, strpnost, skromnost, dovzetnost, delovanje za kulisami, sodelovanje, ritem, skladnost, počasna rast.

Pravilna vzgoja bo izražala delovanje Lori kot: taktnost, senzibilnost, usklajevanje, prilagodljivost, diplomatskost, uslužnost, potrpežljivost, iskrenost, skromnost, previdnost, spoštljivost, dovzetnost.

Nepravilen pristop Lori pri vzgoji pa:
Pretirano izražena energija pri številu 2 se izraža kot: spletkarjenje, varanje, manipuliranje, iskanje napak, užaljeno upiranje, neodkritost, popustljivost, obsojanje, vmešavanje.
Premalo izražena energija pri številu 2 se izraža kot: nedovzetnost, strahopetnost, pretirana skromnost, odvisnost, nedejavnost, neodločnost, omahljivost, preobčutljivost, neskrbnost.

baner_DUSA

Tisto kar je pa karmično dokončno prinesla na planet in ji bo na poti do uresničitve njenega cilja predstavljalo težave je zapisano pod številko 3. Pri Lori zna predstavljati problem, ko bo odtavala z mislimi in ne bo osredotočena na bistvo katerekoli stvari. Vedno mora imeti fokus in želje v prihodnosti! Kot mama pri njeni muhavosti in iskanju pozornosti. Nekako jo poskusi odvrniti od takšnega obnašanja.

Podzavestna lekcija, ki jo je prinesla s seboj na planet, pa če si je to želela ali ne, je lekcija, ki je zapisana pod kodo 12. To je hiša osame in bega od stvarnosti. Ta hiša ji prinaša popolno lekcijo spoznanj o svojem lastnem psihičnem stanju. Nihanje med dobrim počutjem in slabim. Spoznala bo vse zorne kote svojega razmišljanja, kako iz negativnega stanja priti v pozitivno. Celo življenje bo iskala svetle rešitve, pomoči in rešitve iz svojih temnih dni. Velikokrat ne bo razumela svojih misli in tesnobe, ki se ji bo poraja ob zadevah, ki so samo njej tesnobne in zelo redko drugim ljudem. Velikokrat ne bo razumela tega stanja in se bo spraševala zakaj? Kot starš ji lepo razloži, da je po vse to prišla na planet Zemljica. Okušat svoje lastno stanje, ki ji bo žal dostikrat nerazumljivo in vajina naloga je, da to stanje razrešita. Ni čudna in nič ni narobe z njo. Tukaj gre za manipulacijo njene podzavesti in nje same kot fizično telo. Podzavest ji bo na takšen način kazala kako začeti delo na sebi. Najprej je potrebno razumeti vsak delček sebe, da bi lahko razumeli svoje celotno delovanje.

ŠTEVILA ŽIVLJENJSKIH OBDOBIJ – pomlad, poletje in jesen življenja naših otrok

Prvo Življenjsko obdobje zajema prvi del življenja in traja okoli trideset let. V prvem Življenjskem obdobju, ki ga lahko primerjamo s klitjem semena, šele otroci tipajo okoli sebe, da bi našli svojo pravo naravo, hkrati pa poskušajo obvladovati močne sile v svojem okolju, kot so starši in družbeno-ekonomski pogoji njihove družine. Učinek tega cikla je med otroštvom zaradi številnih zunanjih vplivov minimalen in postane občutnejši šele od poznega najstništva.

Pri Lori bo ta obdobje trajalo 34 let.
V mladosti se bo za vsako ceno žela izraziti in je nagnjena k skrajnostim. Ker se rada zabava in pogovarja, je lahko prava nadloga, če nima možnosti biti v družbi in biti kar največ z ljudmi. Formalno izobraževanje ji najbrž ne bo zadostovalo, zato je dobro, da ji kot mama pomagaš njeno polno energijo usmeriti v umetnost, gledališče, glasbo ali kakšno drugo obliko samo izražanja.
Prehod iz prvega v Drugo Življenjsko obdobje naše otroke lahko preseneti, ker je prva taka sprememba v njihovem življenju. Cikel Drugega Življenjskega obdobja bi lahko primerjali z dozorevanjem plodu. Ta cikel zavzema sredino življenja, ko počasi pridejo na dan osebni in ustvarjalni talenti. Do sredine tridesetih let se po navadi še bojujejo za svoje mesto v svetu, od poznih tridesetih do zgodnjih petdesetih let pa že postanejo sami svoji in imajo vse večji vpliv na svojo okolico. Drugi cikel traja 27 let, nakar začne bledeti, kazati pa se začne vpliv Tretjega Življenjskega obdobja. Med tem prehodom lahko pričakujemo pomembno spremembo v njihovem življenju.
To življenjsko obdobje bo pri Lori trajalo od 35. do 62. rojstnega dneva.
To središčno obdobje njenega življenja je čas za ljubezen, prijateljstvo, lepoto in ustvarjalnost. Najbolj srečna bo, če se vrti okoli družabnih stikov ter njenega lastnega samouresničenja in izražanja skozi umetnost, glasbo ali besedo. V tem času lahko tudi karkoli počne in bilo bi dobro, da si poišče delo, v katerem bo lahko v stiku z javnostjo.

baner_DUSA

V Tretjem, zaključnem Življenjskem obdobju, ki ga lahko primerjamo z žetvijo, lahko pride do razcveta njihove notranje biti in izpolnitve njihove prave narave. V tem obdobju se lahko njihova osebnost polno izrazi, saj sta takrat samozaupanje in osebna moč na višku. Nabrano znanje in življenjske izkušnje pa omogočajo modre odločitve.
To obdobje bo trajala od 60. rojstnega dneva.
Gugalnik v starosti že ne bo za njo! Njeni dnevi se bodo najbrž iztekli v vrtincu aktivnosti in raznolikosti. Potrebovala bo veliko spodbude, zato naj načrtujte potovanja in navezuje stike s čim več različnimi vrstami ljudi. Ob nenehnih spremembah v njenem življenju lahko ostane vedno mlada.

ŠTEVILA ŽIVLJENJSKIH VRHUNCEV -ključne prelomnice v njihovem življenju

Življenjski vrhunci so zelo pomembni, saj prinesejo spremembe, ki našim otrokom v življenju dajo potrebno spodbudo in novo upanje. Vrhunci so kakor preizkusi znanja, ki jih morajo opraviti, preden lahko napredujejo. Vsak Vrhunec predstavlja posebno lekcijo, ki jo »obdelujejo« – določene lastnosti, ki jih morajo ponotranjiti. Primora, da se spoprimejo z zahtevami in priložnostmi, ki jih prinaša, in ob tem duhovno zrastejo.

Energija Prvega vrhunca jim pomaga razviti značaj. Potrebujejo jo, da razvijejo lastno individualnost in definiramo svoj jaz. To obdobje njihovega življenja je kakor pomlad. V otroštvu in mladosti razvijajo številne vzorce, ki jim pomagajo najti mesto v svetu okoli njih. Ti vzorci so večinoma le njihov odziv na okolje, a se tako globoko vrežejo v njih, da se z njimi globoko poistoverijo. Zato se pozneje pogosto oklepajo prepričanj, ki jih ustvarijo v tem življenjskem obdobju.
Njen prvi vrhunec se bo zgodil do njegovega 32 rojstnega dneva.
Ta mladostni Vrhunec morda bo od nje zahteval, da doma že zelo zgodaj prevzame veliko odgovornosti in misli, da ji je bilo odvzeto brezskrbno otroštvo. Če te odgovornosti voljno sprejme na svoja ramena, bo nagrajena z ljubeznijo, varnostjo, zaščito, zvestobo in naklonjenostjo, ki jih bo sama dajala in prejemali od drugih. Ta Vrhunec se lahko izrazi tudi kot zgodnja poroka, ko bo dejansko še premlada za zakon.
Najmočnejša sprememba za naše otroke, tako notranje kot zunanje, prinaša prehod iz prvega v drugi Vrhunec. Po navadi je to težaven prehod, ampak ko ga prebrodijo, jim podari jasen občutek življenjske usmeritve, pa tudi močnejši občutek lastne identitete.

Drugi vrhunec je kakor poletje njihovega življenja. Njegova energija vpliva na ustvarjanje družine, odnose z družinskimi člani in odgovornost. Ta vrhunec predstavlja produktivno obdobje njihovega življenja in jih pripravi na naslednji vrhunec.
V naslednjih devetih letih njenega življenja bo imeli povečan interes za denar ter za pridobitev vpliva in materialnih udobnosti. Njena preizkušnja v tem času je, kako se bo obnašali v vlogi nadobudnega uspešneža. Ali bo uporabljala svoje talente in organizacijske veščine le za zadovoljevanje lastnih potreb, ali pa bo z njihovo pomočjo ustvarila nekaj, kar bo imelo trajno vrednost za svet? Njena izbira bo vplivala na njeno srečo in zadovoljstvo v obdobju naslednjega Vrhunca.

baner_DUSA

V Tretjem vrhuncu , ki mu pravimo tudi “srednja leta”, dosežejo večjo zrelost presoje in vstopijo v jesenski cikel njihovega življenja. To obdobje je lahko čudovito produktivno in v njem po navadi dojamejo smisel svojega Zrelostnega števila. Običajno takrat tudi razširijo svoje izkušnje v bolj globalnem zavedanju.
Pri Lori lahko to obdobje traja od 42. leta pa do 51. leta.
Vibracija števila 5 v njenih najboljših letih ji lahko prinese izbiro, kako bo sprejela ločenost in spremembo. Če ji bo ta vsiljena, je najbolje, da opusti navezanost in jo dostojanstveno prebrodi. Če je bo njeno življenje nenehno razburkano zaradi njene lastne nemirnosti, potem je ta čas njena izbira v tem, ali bos to svoje nagnjenje obvladala. Morda bo imeli priložnost, da se osvobodi rutine vsakdanjega življenja in potuje, sprejme nove zamisli in celo popolnoma spremenite svoj življenjski slog.

V Četrtem vrhuncu, zimi njihovemu življenju, lahko še bolj razširi njihovo zavedanje in duhovno razumevanje, ki jim ga prinese globljo notranjo izpolnitev. To je integrativno življenjsko obdobje. Zadnji vrhunec jim želi poplačati in jim omogočiti, da izkoristijo znanje in izkušnje, ki so jih pridobili v svojem življenju.
Pri Lori se bo začelo od 48. rojstnega dneva.
Vibracija števila 8 v zadnjem obdobju njenega življenja ji narekuje, da učvrsti finančni položaj in uveljavite svoj vpliv. Če še ne bo v pokoju, je to lahko vrhunec njene kariere. Če bo že upokojeni, bo morda sprejela visok položaj v kakšni prostovoljni organizaciji, ali pa bo svetovala drugim glede posla in financ. Ne bo se zmenila za kulturni stereotip, po katerem naj bi se človek v njenih letih zleknil v gugalnik; njena sreča je v tem, da ostanete produktivna in aktivna, dosežen vpliv pa ji daje veliko energijo.

ŠIFRA IMENA

Ime ima vsekakor zelo veliko moč v njihovem življenju, vibracija njihovega imena o njih pove zelo veliko.

Njihovo ima za njih izjemno moč, ker je njegova vibracija vedno z njimi. Nenehno ga poslušajo, ko jih drugi kličejo po imenu.
Numerologija imena pravi, da vsekakor ni slučajno, da dobimo določeno ime oz. ga damo otroku. To ime namreč vsebuje sámo njihovo bistvo, ki naj bi ga uresničili v tem življenju.

baner_DUSA

SAMOIZRAZNO ŠTEVILO – kako izražajo svoj jaz

Samoizrazno število govori, v čem je naš otrok najboljši, ter kakšni so njihovi prirojeni darovi in poklicni potenciali. Tovrstni poklici jih naravno privlačijo, zato je to število lahko pomemben dejavnik pri izbiri njihove kariere in naša naloga, da jih usmerjamo in, da jim ne vsiljujemo naših lastnih želja ali pa celo ne uresničenih želja.

Samoizrazno število 2 predstavlja osebo, ki zaznava občutja drugih, zato je naravni pomirjevalec. V krog njene družine in prijateljev prinaša ljubezen ter jih navdihuje k večji potrpežljivosti in strpnosti. Oblačila se bo preprosto, saj si ne bo želita biti v središču pozornosti. Pravzaprav ji bo kar odgovarjalo, da bo hodila skupaj z množico. Kot mama ji pomagaj, da zaradi nagnjenja k pasivnosti na koncu ne ostanete brez vsega.

OSEBNO ŠTEVILO- vtis, ki ga dajejo pred drugimi

Ker Osebnostno število odseva prvi vtis, ki ga ustvarijo naši otroci pred drugimi, pomaga tudi nam razumeti, kako jih vidijo drugi. Osebnostno število predstavlja tiste njihove vidike, ki jih pokažejo na začetku odnosov z drugimi ljudmi. Sčasoma, ko si pridobijo njihovo zaupanje, jim začnejo razkrivati svoj notranji pravi jaz. Vsekakor je tudi plod njihovih fantazij; svet, ki ga ustvarjajo zase v lastni domišljiji. In če fantazirajo dajo dovolj energije, se rade uresničijo, tako da naposled res postanejo tisto, kar mislijo, da so.
Lorino Osebnostno število je vladajoče število 11. Kadar pomeni, da ima svoje vzvišene trenutke, sanja ali pa še bo sanjala o ustvaritvi novega, revolucionarnega in avantgardnega načina življenja. Videla se bo kot posebno osebo z videnjem, ki ga drugi ne morejo razumeti. Po naravi bo lahko prenapeta in živčna, pa tudi dramatična in lahko pa tudi prav sije. Njene zamisli bi resnično lahko spremenile svet in njena prikrita želja po slavi jo utegne navesti, da svoje vizionarske sposobnosti tudi udejani.
V zmernejših trenutkih kaže navzven reduciran vtis števila 2. Takrat se utegne videti kot del dvojice, ki hkrati ljubi in je ljubljena. Videla se bo tudi v vlogi potrpežljive in razumevajoče, senzitivne osebe, ki lahko zadovolji čustvene potrebe drugih. Lahko, da bo sanjala o idiličnem življenju, kjer je obkrožena z osebami, ki jo ljubijo in jo potrebujejo, kjer je vse mirno in skladno, kjer so vsakdanje skrbi daleč stran in kjer je čudežno poskrbljeno za vse osnovne življenjske potrebe.

MOTIVACIJSKO ŠTEVILO- njihova motivacija v življenju

To je Število srčne želje, Število duše, Število duhovne potrebe in Število notranjega jaza, saj pove, kaj si globoko v sebi želijo od življenja. Razkriva čustveno silo za vsemi njihovimi dejanji in govori, kaj si v resnici želijo postati ali doseči. Kaže njihovo resnično motivacijo, ki močno vpliva na njihove življenjske izbire.
Ko bi le vsi starši razumeli Srčno željo svojih otrok – njihov najgloblji sen ter jih podpirali v tej smeri! Tako bi jim prihranili veliko časa in truda v iskanju sreče. Če sami tovrstne podpore staršev niste bili deležni, vam Motivacijsko število lahko pomaga, da se prek njegove vibracije povežete s svojo intuicijo in začnete slediti svojim srčnim željam.
Motivacijsko število nam daje tudi vpogled v vrednote, ki jih gojimo globoko v sebi: kaj je za nas resnično pomembno, pravično, pošteno itd. To število je naš modri del. Nekateri pravijo, da nam tudi govori, kaj smo bili v prejšnjih življenjih, do kje smo prišli v svojem duhovnem razvoju.
Njeno Motivacijsko število je 9, kar pomeni, da ima oz. bo imela veliko žejo po vedenju in da bo znanje rada delila z drugimi. Posvečena je univerzalnim načelom in nikoli ne bo nehala proučevati življenja in se poglabljati v njegovo razumevanje. Ima humanitarne ideale in si bo iskreno želela izboljšati življenje ljudi. Reagirala bo čustveno in romantično in bo enako zaljubljena v samo idejo ljubezni kot v ljubljeno osebo. Kadar je potrebna pomoč, bo zmožna velike požrtvovalnosti. Na tihem bo sanjala, da bi zapustila velik vtis na svet. Drugim se zato utegne zdeti sebična, toda njena skrb za druge bo bila pristna. Ker bo trdo delala, da bi uresničila visoke ideale, utegne pomisliti, da je boljša od drugih. Če se bo ujela v to past, jo bo njena domišljavost odrezala od tistega, kar ji bo največ pomenilo: od soljudi.

KARMIČNA LETA

Ob njihovem rojstvu so se v njihovo časovno dušno linijo zapisale smernice, ki jih definirajo bolj kot karkoli. Imenujemo jih karmična leta. To so obdobja izredno velikih preobratov in transformacij. Ta obdobja so po navadi naporna, a vedno zelo ključna. Ravno v teh obdobjih spoznavamo največje in najpomembnejše lekcije, ki jih definirajo kot osebo. Karmična leta so mejniki, ki zaključijo obdobje določenih lekcij in naznanijo obdobje novih drugačnih lekcij. Vsa karmična leta so izredno pomembna, saj jih vodijo ena k drugemu, a še posebej pomembno pa je zadnje karmično leto. Zakaj? To leto je namreč tisto, ki jih definira kot človeka in jim pokaže kdo so! Bistvo svojega življenja dosežejo v zadnjem karmičnem letu.
Njeno prvo karmično leto 2017.
Njeno drugo karmično leto 2027.
Njeno tretje karmično leto 2038.
Njeno četrto karmično leto 2051.
Njeno zadnje karmično leto se bo začelo 30.12.2051 in se končalo 30.12.2052. Takrat se ji bo življenje umirilo in vse večje dosežke svojega življenja bo dosegla do tega datuma.

Z ljubeznijo INDIRA,
* LunaLori mavrični svet *

baner_DUSA

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.