Škorpijon – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Škorpijon
(23. oktober – 21. november)

Ženska rojena v znamenju Škorpijona je strastne narave, odločnega pogleda in kmalu vam bo dala vedeti, da z njo pa že ni dobro češenj zobati. Od sebe oddaja neko magnetičnost in tako se moški lepijo nanje. Ko spozna pravega točno ve, kako ga osvojiti. Energije ima nadvse veliko in jo ji ne zmanjka kar tako. V sebi pa je ljubosumna in ne prenese polovičarstva, ali bo ljubila, ali pa sovražila – vmesnega zanjo ni. Tako, da kakšne zakulisne igrice odpadejo. Njena čustva pa bi lahko primerjali z hudournikom – kar preverite.
Moški rojen v tem znamenju je oseba, ki mu spolnost veliko pomeni in to tudi odkrito priznava. V vsaki družbi o tem govori, rad se tudi pohvali in pri ženskah velja za nekaj posebnega. Njegova čustva so nepredvidljiva in viharna, zaradi tega nekaj previdnosti ne bo odveč. Ljubi lepe ženske in take, ki so samozavestne in imajo hrbtenico. V primeru, da ga boste užalili si bo zapomnil, tudi pohvale ne pozabi. Globoko v sebi je skrivnosten in kaj si resnično misli, ne boste nikoli izvedeli – kajti to ve samo sam.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: Prvo in najbolj pomembno pravilo je, da so vaši nameni resni in čisti. Njegova filozofija je da je, maščevanje je sladko. Ko ste z njim ali z njo vedite, da mora biti v središču vaše pozornosti. Če se odločite za razhod, pa se pripravite na težave in podtikanja.
Škorpijon – Oven
Tale kombinacija zna biti nekoliko bolj tvegana in tudi nepredvidljiva. Ujameta se v intimnem življenju. Vsak po svoje sta usmerjena nase, sta ambiciozna, tekmovalna, dinamična. Seveda Oven odkrito in Škorpijon prekrito. Dokler se zabavate je dobro, resna zveza pa je tvegana.
Škorpijon – Bik
Nasprotja se privlačijo, oba sta vztrajna vzdržljiva in trmasta. Skupna točka jima je tudi posesivnost, ki zna prerasti v ljubosumje. Seveda pa morata najti srednjo pot, da se lahko odločita za skupno življenje. Škorpijon je varčen in Bik ima rad užitke življenja.
Škorpijon – Dvojčka
Škorpijona odkrito moti Dvojčkova raztresenost in prilagodljivost. V resnici pa mu le to zavida. Seveda je Dvojček, lahkoten in Škorpijon mu želi zategniti uzdo, toda to mu ne uspe. Avantura je polna nekih nasprotij, vendarle se še izpelje, zakon pa zna biti zelo težaven.
Škorpijon – Rak
Skupni element jima je »voda«, kar pomeni, da se odlično dopolnjujeta drug drugega. Vsak po svoje sta odeta v svoj svet, vendarle se dobro čutita. Ko pa se skregata, se lahko drug drugega lotita fizično – toda strasti se kmalu pomirijo. Srečna avantura, srečen zakon.
Škorpijon – Lev
Vsak po svoje sta naporna in neučakana. Ko se skregate, leti vse mogoče in nemogoče po zraku, ko pa se ljubita, pa si lahko zbereta tudi nemogoč kraj. Škorpijonu še na misel ne pride, da bi Leva koval med zvezde – zakaj le. Vznemirljiva avantura in zakon; igrice vroče-hladno.
Škorpijon – Devica
Nekoliko težje se ujameta v pogledu intimnega življenja. Škorpijon je oseba, ki zahteva svoje in Devica ima pač svoje poglede na to. Ko ne najdeta skupnega jezika, je Devica cinična in Škorpijon nesramen. Samo če se bo Devica prilagodila, je uspeh zagotovljen.

banner-tadej

Škorpijon – Tehtnica
Škorpijon, harmonično in spogledljivo Tehtnico odbija in hkrati pa usodno privlači. Obratni pa se mu zdi preveč lena, Škorpijon njej pa posesiven in ljubosumen. Če se odločita za skupno življenje je odločitev resna. Zakonska barčica pa večkrat naleti na viharno morje.
Škorpijon – Škorpijon
Ko se najdeta predstavnika teh dveh znamenj skupaj se zdi, da je to igrica vroče in hladno. Sta si tako podobna, da si lahko pomagata na močnih točkah in ranita na šibkih. V primeru, da se skrega, si bosta vrgla v obraz vse in šla vsak po svoje. Ko se zbudita iz objema, gresta vsak po svoje.
Škorpijon – Strelec
Strelec se je ujel v zanko, kovčki so vedno v kotu, za vsak slučaj. Strelec je oseba, ki hrepeni po svobodi, Škorpijon pa ne sprejema kompromisov. Odlično pa se ujameta v spolnem življenju in tam se pozabi na prepir. Avantura pritrdilno, za skupno življenje pa velja premisliti.
Škorpijon – Kozorog
Skupna lastnost jima je ambicioznost in podjetnost. Dobro pa se ujameta tudi v intimnem življenju. Kozorog je oseba, ki je notranje bogata in Škorpijon bolj čustev, tako nimate ne vem kakšnih težav in si dajeta drug drugemu varnost. Ljubeča avantura, trden zakon.
Škorpijon – Vodnar
Škorpijon je oseba, ki ne bo toleriral Vodnarjeve nepredvidljivosti in mu gre to na živce. Vodnar je oseba, ki mu nekaj pomeni širša skupnost in Škorpijon bo čepel doma, tuhtal in čakal. Škorpijona moti Vodnarjeva družabnost. Tako je bolje, da gresta vsak po svoje.
Škorpijon – Ribi
Drug ob drugem čutita močno privlačnost. Notranje močni, odločni Škorpijon, daje Ribi oporo in ji pomaga, da razjasni neke poglede. Intimno življenje je nekaj posebnega in nikoli jima ni dolgčas. Prognoza za avantura je dobra in pritrdilen odgovor za skupno pot.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.