Strelec – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Strelec
(22. november do 21. december)

Žensko rojeno v znamenju Strelca boste težko zgrešili, ali pa še boljše je sploh ne boste. Idealnega moškega kmalu spozna in se zaljubi vanj, poleg tega pa se rada zaljubi tudi v to ali ono značajsko lastnost. Čustvena navezanost pride čez čas, pomembno pa je tudi spoštovanje in prijateljski duh. Če je dodobra spoznate je videti, da je zanjo življenje loterija in je že tako prav, da se morate na to navaditi. Nakazana je potreba po svobodi in nevezanosti. Je odkrita, neposredna in direktna. Nikoli ne bo ujeta v kletko zakona in si bo vzela čas zase.
Moški rojen v tem znamenju, je duhovite narave, zvedavega pogleda in rad pogleda za lepim dekletom. Nikar pa ne mislite, da bo sedal na miru, in vas dolgo poslušaj, bodite zanimivi in povejte naravnost, tako kot tudi on ne ovinkari. Ko spozna žensko, ki ga privlači jo nosi po rokah, da bi prišel še korak dlje. Kar nekaj časa nima resnega razmerja, ampak nekoliko leta iz cveta na cvet. Ne prenese ljubosumja, ukazovanja in vedite, da mu je pomembna svoboda. Spoznati nekaj novega, drugačnega in zanimivega pa so balzam za dušo.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: Osebo rojeno v znamenja Strelca, boste najlažje osvojili, da jim postavljate zanimiva vprašanja in tako boste prejeli zanimive odgovore. Radi imajo presenečenja in drobne pozornosti. Vrata pa bo zaloputnila tedaj, ko mu boste odvzeli osebno svobodo.
Strelec – Oven
Skupen jima je element »ognja«, tako se iskre krešejo in lahko se vname tudi požar. Imata pa dosti skupnih lastnosti in se tako lahko sprejemata. Imata veliko skupnih prijateljih in intimno življenje jima gre dobro od rok. Navdušena sta nad naravo in športom. Odlični potenciali za srečen zakon!
Strelec – Bik
Bik želi imeti glavno besedo, Strelec pa si pod nobenim pogojem ne dovoli, da mi bi kdo ukazoval. Bik si želi umerjenosti in Strelec je impulziven in mu počasni Bik gre na živce. Če sta skupaj kratek čas, je to polno odrekanja – za enega in drugega. Resen zakon, rajši ne!
Strelec – Dvojčka
V bistvu so usodno privlačita, toda prav tako, če ne še bolj pa tudi odbijata. Vsak po svoje sta nemirna, to je po eni strani dobro in po drugi ne. Težko najdete skupni imenovalec, ki jo povezuje. Vsak gresta v svojo smer. Zakon se obdrži le v redkih primerih – so pa izjeme.
Strelec – Rak
Dve precej različni znamenji. Rak potrebuje varnost in v primeru, da jo bo iskal pri Strelcu je ne bo našel in to ga bo zelo razžalostilo. Rak je preveč občutljiv in ga bo Strelčeva odkritost in neposrednost bolela. Strelec ugotovi, da ga Rak zapira v kletko – rajši zbeži na svobodo.
Strelec – Lev
Drug drugemu dajeta veliko svobode in manevrskega prostora. Poleg tega se spoštujeta in uživata v skupnih druženjih. Vsak po svoje sta ljubitelja pustolovščin in odkrivanje tistega, kar jima je neznanka. Prijetna avantura se konča v zakonski zvezi, ki pa je srečna do konca.
Strelec – Devica
Zelo težko se navadita eden na drugega in tudi v ljubezni težko najdeta skupne imenovalce. Devica je natančna, delavna, pridna, Strelec pa rad uživa življenje. Strelec je težko doma, Devica pa to ljubi in čaka. Če bi se odlično za skupno življenje –bi bilo le to podobno ujetništvu.

banner-tadej

Strelec – Tehtnica
Tehtnica je po naravi strpna in ravno to je tisto, kar Strelca pri njej privlači. Strelec ima včasih tudi predrzne zamisli in s tem Tehtnico celo zabava. Ravno Tehtnica je tudi tistega, ki ga uči in tolerira. Skupaj nabirata prijatelje in iščete nove podvige. Obeti za srečen zakon so idealni.
Strelec – Škorpijon
Škorpijonu nekaj pomeni lojalnost in bo le s težavo gledal svobodnega Strelca. Seveda dobimo občutek, da Strelec gasi Škorpijonovo strast. In ga želi tudi ostro pičiti, vendarle se Strelec spretno izmika, dokler ne izbruhne jeza kot vulkan. Spodbudno za skrito razmerje.
Strelec – Strelec
Zelo nepredvidljiva kombinacija, ki pa da adrenalina in vznemirljivosti. Ko se imata rada to vsi vidijo, toda ko iskrice preskočijo na raven nesporazuma se puščice usmerijo in švigajo sem in tja. Ladja zapluje v nemirno noč in ko najde pristan je čas, da gresta vsak po svoje.
Strelec – Kozorog
Varčen Kozorog z odprtimi usti opazuje zapravljivega Strelca. Kozorog je po naravi previden in resen in to je popolno nasprotje od direktnega in neučakanega Strelca. Problem je tudi v neposredni komunikaciji – saj zna biti Strelec žaljiv in Kozorog užaljen. Poti se tako razidejo.
Strelec – Vodnar
Vodnar je tisti, ki pelje zvezo, čeprav pa jima je skupno življenje prijetna pustolovščina. V intimnem življenju se dobro znajdeta in odkrivate še tisto, kar je neznanka. Ne poznata ljubosumnosti in se lahko dobro tolerirata. Prijetna avantura, srečen in vznemirljiv zakon.
Strelec – Ribi
Vsak po svoje potrebujeta zanesljivost in vendarle je težko drug drugemu nudita. Strelca vznemirja Ribina plahost in Ribo, prevelik Strelčev optimizem. Poleg tega se drug od drugega oddaljujeta in je to zveza, ki je primerna za skrito razmerje. V zakonu pa zna biti več težav.

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.