Tarot – Tedenska napoved ZA OBDOBJE OD 28.11. DO 4.12.

Ozadje pisano

Ali je on ali ona prava za vas? Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Ta teden imate lepo priložnost, da si postavite določene temelje na novo ali da naredite načrt sprememb tam, kjer je to potrebno. Podpora za duhovno zbranost je velika, zato si dovolite, da se proces postavljanja stvari na novo v vas dovrši. Ostanite mirni, ne dovolite si, da bi vas zunanje okoliščine ali notranji procesi peljali v energijsko razpuščenost, v občutke žrtve in druge težke občutke, ki vam zameglijo pogled nase in okolico. Dovolite, da pridejo na dan vsa težka čustva, da se izrazijo in sprostijo. Opazujte ta proces odmaknjeno, hkrati pa z veliko nežnostjo in sočutjem do sebe.

Če se spopadate s težavami, poglejte tudi, kje ste morda ustvarili težave, ker od sebe in drugih zahtevate ali pričakujete preveč. Pa tudi, glede česa ste preveč (samo)kritični, čutite, ali še potrebujete oklepe, ki vas varujejo tudi pred vašo ranljivostjo, človeškostjo. Čisto v redu je, če kdaj naredite kakšno napako. Odpustite si jo in pojdite naprej. Ostanite praktični, sproščeni.

Tako boste doživljati situacije z manj čustvenih reakcij. Če se v vas zbudijo določene reakcije, začutite, ali je to spomin na neko staro stanje in ali je vaše novo stanje drugačno. Začutite, kje v vaši notranjosti je mir, in iz tega miru poglejte na zadevo ali na odnos. Tudi tretja karta vas spodbuja, da ne tlačite (več) čustev, ampak jih sprejmite, predihajte in opustite tista čustva, ki vas bremenijo. Če je breme preveliko, poglejte, kaj je zadaj, kaj je še treba poceliti, spustiti.

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidka

Ozadje roza pastelna

Kaj vas čaka v prihodnosti? Pokličite najboljše vedeževalke 090 77 85, 090 54 64

Avtorica

  • Alja Špiljak

    Tedensko tarot napoved za vas pripravlja priznana karmična regresoterepevtka, jasnovidka in avtorica člankov Alja Špiljak. Pokličite jo na 090 77 85, če želite individualni vpogled v karte in izvejte, kaj vas čaka v prihodnosti.