Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 14. DO 20. 9. 2020.

Prva karta nas poziva, da se projektov, odnosov z drugimi in odnosa do sebe lotevajmo tudi s kančkom humorja. Za vse, ki morda jemljete življenje preresno, je zdaj čas, da se povežete s svojo bolj igrivo stranjo, videli boste, kako laže se boste vsega lotili in z veliko več miru in sproščenosti. Pred vami je obdobje, ko vas privlačijo ali vas bodo začeli privlačiti sproščeni, ustvarjalni ljudje in ustvarjalni projekti. Zaupajte sebi, svojim željam, idejam. Čas je tudi za iskanje osebne sreče. Karta kaže, da energije to v tem času še posebno podpirajo.
Druga karta sporoča, da je ta teden in vse do konca meseca čas primeren za uravnotežanje vseh vidikov našega življenja, tako v osebnih in poslovnih odnosih, v sporazumevanju, v denarnih in pravnih zadevah, čas je pravi tudi za nego telesa in za posvečanje zdravim prehranskim in drugim navadam. Pomembno je, da poenostavite in uravnotežite stvari, ki so zdaj še kaotične, da ustvarite red, urejenost v sebi in v svojem življenju.
Največji izziv ta teden bo, kako končno sprostiti stara negativna prepričanja, ki vas morda zadržujejo pred tem, da bi si sproščeno zaupali v pozitivne spremembe. Katera prepričanja so to? Kdo vas s svojo pretirano navezanostjo na vas prepričuje, da naj ne naredite spremembe, in navaja razloge proti? Morda ste to vi sami oziroma vaš um, ki pretirano razčlenjuje situacije
in dvomi.
V tem obdobju je pomembno, da se zaveste in spoštujete svoje omejitve, kar tudi kaže na vašo vse večjo notranjo moč. Vse bolj spoštujemo svoj energijski prostor in tisto, kar smo ustvarili zase. Smiselno je, da vztrajate pri tem, tako da vam bo postalo udobno, ko boste postavili meje in kdaj rekli tudi ne. Počutili se boste bolj trdne v sebi in bolj samozavestne.

Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot