Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED OD 18.10. DO 25. 10. 2021

Ta teden boste najbolje naredili, če boste na situacijo ali odnos, ki vam delata težave ali o katerih ne veste, kaj naj si mislite ali kako naj ravnate, pogledali z novega zornega kota, obrnili perspektivo, morda je čas tudi, da kakšen odnos ali situacijo, ki vam pobirata moči in v vas ustvarjata zmedo, enostavno zapustite. Lotite se zadev, ki že dolgo visijo v zraku, razrešite stvari, ki vas mučijo, zdaj je pravi čas za to.
Ne poskušajte na silo zadržati stvari, ki odhajajo od vas, oklepanje vas bo samo držalo na mestu ali vas pahnilo še v večje probleme. Čas je, da pogledate, česa se še tako oklepate, in začutite, kako je, če dovolite, da odide vse, kar vas ne podpira več v rasti, kar se ne ujema več z vami in vašo življenjsko potjo. Ne iščite razumevanja ali podpore pri ljudeh, ki so vas že prizadeli v preteklosti ali s katerimi se vam ponavljajo slabe situacije, podobne tistim z drugimi ljudmi v preteklosti. Poglejte, kaj vas še vleče k toksičnim odnosom, in začutite, da si zaslužite zoreti skozi ljubeče odnose, ne skozi trpljenje.
Tretja karta kaže na to, da ste se v preteklem obdobju verjetno preveč razdajali, se izčrpavali bodisi na delovnem mestu bodisi doma. Zadnji čas je, da začnete spoštovati svoje meje in omejitve, predvsem v odnosih, v katerih ste čustveno močno vpleteni, in da začnete v odnose vnašati zdrave meje. Poslušajte svojo notranjost in telo, da ugotovite, kaj in kje so vaše meje. Vzemite si čas, da ugotovite, kdo od vaših staršev je bil nagnjen k pretiranemu razdajanju. Čas je, da ozavestite ta vzorec in ga opustite.
Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot