Tarot – Tedenska napoved ZA OBDOBJE OD 15. DO 22.8.

Smrt
8 palic
Stolp
Ozadje pisano

Ali je on ali ona prava za vas? Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Vsak konec prinaša nov začetek, in v tem obdobju boste imeli dovolj podpore in dovolj moči, da naredite globinske spremembe na področjih, za katera veste ali čutite, da so potrebna sprememb. Ne bojte se sprememb, vedno prinašajo darila. Kar stagnira, gnije pri temeljih, je smiselno opustiti, odsekati ali transformirati.

Morda boste morali opustiti določene poslovne situacije ali se posloviti od kakšnega odnosa, a v sebi že nekaj časa veste, da je čas za to, ta karta pa vas pri tem podpira, kajti čakajo vas nove smeri, nova obzorja, da jih objamete in osvojite.

Obdobje je primerno za uravnoteženje vseh vidikov vašega življenja, tako v osebnih in poslovnih odnosih, v sporazumevanju, v denarnih in pravnih zadevah. Posvetite se telesu in negi. Smiselno je, da poenostavite in uravnotežite stvari, ki so zdaj še kaotične, da ustvarite red, urejenost v sebi in svojem življenju. Največji izziv ta teden bo, kako končno sprostiti stara negativna prepričanja, ki vas odmikajo od tega, da bi si sproščeno upali v pozitivne spremembe.

Ta teden ne bo najbolj enostaven za tiste, ki se še oklepate situacij, odnosov ali stvari, za katere v sebi že veste, da vas ne podpirajo več. Lahko se zgodi, da vas bo presenetila kaka neprijetna novica, ki vam bo zamajala tla pod nogami, morda boste imeli občutek, da bolj ko se glede nečesa ali nekoga trudite, bolj vam vse polzi iz rok.

To vas bo sililo k temu, da naredite revizijo svojega življenja in opustite vse tisto, kar se ne ujema več z vašo osebnostjo in vašo življenjsko potjo.

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidka

Ozadje roza pastelna

Kaj vas čaka v prihodnosti? Pokličite najboljše vedeževalke 090 77 85, 090 54 64

Avtorica

  • Tedensko tarot napoved za vas pripravlja priznana karmična regresoterepevtka, jasnovidka in avtorica člankov Alja Špiljak. Pokličite jo na 090 77 85, če želite individualni vpogled v karte in izvejte, kaj vas čaka v prihodnosti.