Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE 1. DO 8.3.

Ta teden je možno, da boste dobili potrditev okolice glede nečesa, kaže se uspeh, lahko je to uspeh v poslu ali v ljubezenskem, partnerskem odnosu. Kažejo se prvi sadovi dela iz preteklih mesecev. Opuščanje starih struktur, miselnih vzorcev, vsega, kar vas ne podpira več, dobiva tudi zunanji pozitivni izraz, obračate se v srečno smer, vse bolj sledite svojemu življenjskemu poslanstvu. Pri tem vas lahko podprejo ljudje, rojeni v katerem od zemeljskih znamenj. Uspelo vam bo, če boste ohranili notranji
mir, jasne misli, če boste displinirani in dobro organizirani.
Tudi druga karta kaže, da je čas za dobre nove temelje. Podpore za to je veliko. Verjetno bo v tem obdobju za vas v ospredju tudi zavedanje in spoštovanje svojih omejitev, kar kaže na vašo vse večjo notranjo moč. Vse bolj spoštujete svoj energijski prostor in tisto, kar ste ustvarili zase. Smiselno je, da se uglasite s tem, oziroma če se čuti, da ste tukaj še šibki, je čas, da se temu bolj posvetite. Sčasoma vam bo postalo udobno postavljati meje in reči kdaj tudi ne. Počutili se boste bolj trdne v sebi in bolj samozavestne.
Karta Norca prav tako prinaša sporočilo, da je zdajšnji čas primeren za to, da se
pogumno lotite novih projektov in da začnete ustvarjati nove oblike – da se izrazite
na nov, ustvarjalen in drzen način. Karta Norca vas spodbuja v tem, da zavibrirate s svojo pravo duhovno naravo in pokažete svojo celovitost in integriteto tudi v zunanjem svetu. Izziv ta teden bo opustiti vsakršne strahove in dvome o sebi in začutiti zaupanje do življenja. Da se sprejmete v celoti in zaupate svoji moči, talentom in znanju.

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot