Tarot – TEDENSKA NAPOVED ZA OBDOBJE OD 25.9. DO 1.10.2023

Ozadje pisano

Kaj vam sporoča vaša Duša? Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Kočija že simbolično nakazuje, da je čas za premike, za novo, hkrati pa vas opozarja na to, da je nujno iskati ravnotežje med delovanjem in mirovanjem. Čeprav imate zdaj veliko energije, je nikar ne razsipavajte v prazno. Pazite, da se ne boste preveč razdajali drugim, ampak iščite ravnovesje med dajanjem in sprejemanjem. Morda boste v tem času razmišljali o spremembah v svojem domu ali v odnosih z družinskimi člani, svojimi najbližjimi, ali v poslu, službi. Bodite pri tem ustvarjalni, inovativni in drzni. Ne dovolite, da bi vas oviral strah pred neuspehom, zaupajte svoji intuiciji in kreativnosti.

Velika svečenica vas bo podpirala v prizadevanjih, da se iz kritika spremenite v objektivno pričo in da sledite svojemu srcu tako glede posla kot tudi ljubezenskih in drugih odnosov, da zaupate svoji notranji moči, intuiciji, znanju in veščinam. V tem obdobju boste verjetno čutili, kako so za vas pomembna zdrava, iskrena razmerja. Poslušajte torej svoje srce in svoj notranji glas, opustite kritiziranje sebe in drugih.

Tretja karta napoveduje nagrado, ki je delno posledica vašega truda, pa tudi vašega položaja v družini. V skladu s tem skrbno ocenite svoje zasluge. Pojavila se bo nepričakovana rešitev težkega finančnega problema. Projekti in ideje, s katerimi se trenutno ukvarjate, lahko koristijo zelo dolgoročno ne le vam, ampak tudi vašim bližnjim.

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidka

Ozadje roza pastelna

Kaj vas čaka v prihodnosti? Pokličite najboljše jasnovidke 090 77 85, 090 54 64

Author

  • Alja Špiljak

    Tedensko tarot napoved za vas pripravlja priznana karmična regresoterepevtka, jasnovidka in avtorica člankov Alja Špiljak. Pokličite jo na 090 77 85, če želite individualni vpogled v karte in izvejte, kaj vas čaka v prihodnosti.

IZBERITE ENERGIJSKI SIMBOL IN PREJMITE SPOROČILO ZASE

REŠITE KVIZ

This will close in 0 seconds