Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE OD 23. 11. DO 30. 11. 2020

Prva karta, karta velike arkane Kolo sreče, vam sporoča, da je obilje na dosegu roke, če boste le modro uporabili svoje veščine sporazumevanje, torej, da se sporazumevate navdihujoče, iskreno in sproti, da jasno izrazite svoje zamisli, in če boste sledili svojemu srcu, temu, kar ima za vas smisel, ter izhajali iz svojega bistva, svoje avtentičnosti. Izziv za vas bo v tem obdobju, da se pogumno soočite s svojimi strahovi, s strahom pred porazom ali propadom, in da ne klonete pod pritiski iz okolja.
Če boste sledili svojemu srcu in se izražali iskreno, če boste resnično to, kar ste, in sledili svojemu srcu, ki vam daje podporo za pogum pri soočanju z mnenji in pritiski iz okolja, vas čaka uspeh, ki vam bo prinesel blaginjo v življenje, ne le materialno, finančno, ampak tudi na drugih področjih. Vse leto nas energije ‘učijo’, potiskajo v to, da odvržemo lažno osebnost in smo samo to, kar smo v resnici. Mogoče se bo okolica sprva odzvala na vašo resnicoljubnost in vzrajanje v svoji najgloblji resnici z nerazumevanjem ali celo odporom, ker vas takšne morda še ne pozna, a to bo minilo. Počasi vas bodo tudi tisti, ki so se nekako navadili, da ste tovorili tudi njihova bremena, tisti, ki so vam jemali energijo, morali sprejeti ali pa se bodo umaknili. Premislite, ali jih resnično še potrebujete v svojem življenju. Podpirata vas močna zaveznika saturn, ta vam daje podporo za dobre nove temelje in vnaša v vaše življenje neki večji, višji red, in Jupiter, ki vas podpre v vaši prožnosti in odprtosti za nove priložnosti, pa tudi v dejavnosti, ki vas navdihuje in čustveno polni.
Lepa popotnica za ta teden, največji izziv pa je, da ne popustite svojim starim vzorcem razmišljanja, negativnim prepričanjem in majhnemu, ‘ubogemu jazu’, da ne greste v vlogo žrtve in da ne uničujete sebi v mislih vse lepo, vse dobre načrte in navdih. Možnost imate, da se enkrat za vselej rešite strahu pred propadom na čustvenem ali denarnem, finančnem področju. Veliko podpore imate za opuščanje spominov na pretekla boleča ljubezenska ali druga razmerja ali na finančni polom v preteklosti. Samo pogumno naprej, čas je za novo, za dobre nove temelje, ljubezen do sebe in vse večje zaupanje sebi in s tem tudi živjenju pa je največja in najlepša popotnica za naprej.
Srečno!

Alja Špiljak, regresoterapevtkaPayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot