Tarot – Tedenska napoved

TAROT NAPOVED ZA OBDOBJE D 10.5. DO 17. 5. 2021.

Ta teden bo v znamenju sprememb in povečanega samospoštovanja. Usmerjenost naprej bo tisto, kar vas bo ta teden zaposlovalo. Imeli boste več moči in volje za začenjanje novih projektov ali za zaključevanje vsega, česar vam doslej še ni uspelo končati. Pomembno je, da se ne prepuščate starim strahovom in dvomom o sebi. Če se pojavijo strahovi, se osredotočite na ustvarjalno reševanje rešitev, če se bodo pojavili dvomi o vas samih, se osredotočite na svoje talente in na obdobja iz preteklosti, ko ste bili uspešni pri reševanju zapletenih problemov ali odnosov. Če pa se bo pojavila nejasnost glede kakšne situacije ali odnosa, počakajte na to, da se stvari razjasnijo,
šele potem ukrepajte.
Pojdite ta teden iz cone udobja in zaposlite svoj um na ustvarjalen način, povezujte različne informacije o sebi in o okolju na izviren način, dajte duška svoji ustvarjalnosti in umski prodornosti ter si pripravite dober in uresničljiv načrt za prihodnost.
Morda vas bodo preplavili stari občutki izgube, tega, da niste dovolj sposobni, dovolj nadarjeni, da ne zmorete poskrbeti za svoje življenje tako, kot bi radi. Na dan bodo verjetno prihajali stari strahovi pred neuspehom ali uspehom, ki prinaša nove odgovornosti. V teh trenutkih je smiselno pogledati, koliko se to nanaša na vaše trenutno stanje, na stanje, ko ste marsikaj že ozavestili in presegli, koliko pa so to samo še spomini na stare bolečine in občutke neuspeha. Ne dovolite, da bi vam (slabi) spomini na preteklost krojili sedanjost, oprite se na svoje talente, sposobnosti, na svojo unikatnost, predvsem pa uživajte življenje.
Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidka



PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Ali se bo moj bivši fant vrnil? Lili 2.4. 1980
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot