Tedenski astrološki horoskop

Tedenski Horoskop – Astrologija  od 31.7. do 06.08.2017

 

 

.

Ponedeljek, 31. 7.

Venera preide v znamenje raka in bo v njem do 26. avgusta, zato bo to čas namenjen ureditvi vaših romantičnih odnosov, prav tako se bodo urejevali denarni prilivi za vse tiste, ki urejujete svoje domače gnezdo. Odnosi bodo pokazali svoje prave potenciale in lažje se boste odločali, s kom boste preživljali veš časa. Venera nosi naravni notranji privlak, zato je dovolj, da iz srca čutite, kaj privlačite v svoje življenje.

.

Torek , 1. 8.

Venera v raku in Črna Luna v kozorogu se bosta spogledovali, kar vam bo okrepilo moč navzven in prililo ognja na sledenje pravim odnosom ne glede na mnenja okolice. Počutje današnjega dne vam je lahko merilo, če kvalitete Venere in Črne Lune v vas sodelujejo v vaše dobro, ali vam jo Črna Luna zagode in se upirate dobremu, kar vam prinaša Življenje. Sprostite se in opazujte svoje počutje in vaše rekacije na dogajanje v okolici. Luna v srelcu bo sprostila čustva in optimizem ter dobro počutje bo lahko prevladalo.

.

Sreda, 2. 8.

Luna v strelcu vas bo vabila k uživanju življenja in danes ne boste ravno zadovoljni s postom ali pretiranimi dietami. Dober dan je za sprostitev, sledenje izzivom življenja, tudi za tveganje. Lahko, da vas bo povabila tujina na izlet, vsekakor ne bodite doma. Pazite pa na besede, da ne poveste vsega s preostrim jezikom. Lahko bi zatrli dobro nastajajoče odnose. Če je torek bil za vas ugoden, so se dobre energije v vas okrepile in lahko se odpirate novemu sprejemanju podpore.

.

Četrtek, 3. 8.

Luna sreča Saturna, kar lahko povzroči umiritev čustev, tesnobo, lahko pa celo odpor do reda in sprejemanja novih pravil. Bodite pozorni, da vas ne energije ne vodijo v melanholijo ali pretirano zaskrbljenost. Danes lahko na plano pridejo pretirane skrbi glede denarja ali čustvenih bremen, ki se bodo danes zdela precej večja. Zato lahko, da vas bodo mučile tudi prebavne tegobe, težko se boste sprostili in skoncentrirali. Pazite na to, da je v telesu dovolj tekočine, saj to sprosti luno oz. eterično telo, da ni tako hudih reakcij na pritiske.

.

Petek, 4. 8.

Luna preide v kozoroga, kar vam bo pomagalo, da dokončate vse potrebno delo, ki ste ga čez teden odlagali. Danes še ni čas za počitek, temveč ravno obratno. Vse, kar se je nabiralo, lahko danes dobro dokončate, saj vas luna ne bo zapeljevala v pretirana čustva, temveč vas bo podprla pri dobri koncentraciji in delovnem sodelovanju.

.

Sobota, 5. 8.

Sobota bo strastna, v znamenju srečanja Lune in Plutona, kar bo prebudilo skrite (ali manj skrite) strasti in vas vodilo v akcijo. Bodite pozorni, da se strast ne sprevrže v ljubosumje in posesivnost. Lahko, da vas bo tudi ta strast vodila v zaključevanje svojih pomembnih ciljev in da boste “goreli” za svoje delo. Naredite si lepo soboto in usmerite to eneregijo v konstruktivno smer.

.

Nedelja, 2. 8.

Vpliv Lune, ki se je včeraj srečala s Plutonom bo še viden vsaj dopoldne, ko boste pretirano zaščitniški in zagnani za svoje cilje. Če preživljate vikend v paru, pa se bo nadaljevala strast tudi dopoldne. Popoldne bo luna prešla v vodnarja in sprostila napetosti in svoboda bo prišla v odnose, lažje boste se sprostili in bolj mirno odreagirali na vse, kar se bo dogajalo. Izkoristite popoldne za svoje hobije ali za sprehod nekam v naravo, kjer boste dobro dihali. Lepo nedeljo.

.

Piše: Andreja Novak 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.