Tedenski horoskop

HOROSKOP za obdobje od 23.11. do 29.11.

Ne glede na zunanje okoliščine, se stvari premikajo na bolje in v vaši notranjosti se bo naselil večji mir, pa tudi želja po kreativnosti, ki bi vas osvobajale, sproščale in osrečevale. Precej strastnih, ljubezenskih iskric bo preskakovalo in aktiviralo željo po spremembah in zaresnemu življenju. Čez vikend se bodo začele prebujati najdlje zaspane energije – Neptun bo prešel v direktno gibanje, kar pomeni, da boste veliko bolj odprti za sprejemanje energijske podpore narave, angelov in vseh pozitivnih pomoči. Iluzija se bo razkrila in megla razkadila. 

Ponedeljek, 23.11. 

Malo zamegljen dan, ko resnica ne bo prišla na plano, ne glede na to, kako se boste trudili. Zato danes ni dobre dan za razmislek, konkretne pogovore ali poslovne dialoge. Je pa odličen dan za sprostitev, meditacijo, čustveno povezovanje z bližnjimi.  Nikakor se ne lotevajte pogovorov, ki imajo smer obrekovanja ali je nevarnost, da gre v to smer. Iz nedolžnega pogovora se namreč lahko razvijejo številne težave, ki jih boste dlje časa reševali. Če ste čakali dan, ko bi začeli s kreativnimi dejavnostmi, potem vedite, da je prav to idealen dan za delo z barvami, pesmimi, glasbo in čutenji kreativnega pretoka po telesu in duhu. 

Mojster 4. žarka Svetlobe – Haromnija vam predaja najlepšo energijo lepote, umetnosti in razumevanja v vibracijah, ne samo besedah. Poskušajte sodelovati z njim na način, da s celotnim bitjem zaznavate življenjski tok v sebi in okoli sebe ter se odzivajte na najlepše energije. 

Torek, 24.11. 

Čustveno boste dinamični in želeli uresničiti nekatere svoje cilje in želje. A še vedno do večera ne bodo najugodnjejši pogoji za jasen razmislek ali za dobre pogovore, zato če lahko, delajte stvari, kjer je že vse jasno, kaj morate narediti. Sicer se lahko zgodi, da boste naredili kar precej napak in izgubili veliko časa za prazne stvari. Sledite intuiciji in svojim dobrim čustvom, ne zapletajte  pa se v kakršnekoli debate, ker ne boste mogli nikomur nič dopovedati, na koncu boste samo še sebe zmedli. 

Mojstra 1. in 7. žarka Svetlobe – Moč ter Red in Rituali vas spodbujata k notranjem redu in preboju iz cone udobja. Zadnji čas je, da naredite nekaj zase in za svoje življenje ter s tem spodbudite vse okoli vas. Nihče ne bo mogel namesto vas narediti ničesar, kar vam je pomembno, zato prenehajte čakati na usodni trenutek. Usodni trenutek je ZDAJ. Ne zamudite ga s prestavljanjem v prihodnost in obžalovanjem preteklosti. Sedaj je čas, da naredite tisto, kar je nujno potrebno zase in za vaše še svobodno življenje. 

Sreda, 25.11. 

Vročekrvni boste in se hitro zapletli v težave in prepire, a vas to ne bo motilo, saj boste takoj tudi pozabili, kaj se je dogajalo in šli intenzivno naprej v dan. Vseeno pa se v celotnem dnevu zgodi, da vam bodo nekateri s svojimi kar malo krutimi besedami ali dejanji zasadili slabo voljo v vas. To vam bo poslabšalo počutje in lahko, da se boste počutili, kot da ste zastrupljeni. Zato pazite na svoj želodec in se sproščajte skozi dan ter ne vstopajte v vsak dialog, ki vas bo intrigiral med prijatelji ali na socialnih omrežjih. 

Mojstra 1. in 7. žarka Svetlobe – Moč ter Red in Rituali ne bosta odnehala, dokler ne stopite koraka naprej. Karkoli ste obljubili sebi ali svoji Duši – čas je, da naredite še tako majhen korak naprej, a potrebno je. Sicer se bodo energije podpore začele zapirati, kar pa si po toliko trudia, ki ste ga vložili vase in življenje, zares ne želite. Zato akcija in iskreno s srcem v dogajanje dneva. 

Četrtek, 26.11. 

Dopoldne bo zelo intenzivno in precej stvari boste preprosto ugotovili, kot da drugim berete misli. Intuicija vam bo tako dobro delala, da se boste lahko celo prestrašili teh svojih talentov. Bodite zbrani in se ne trudite jih uporabiti za vam osebno pomembne stvari, saj se tam stvari potem zataknejo. Naravno se namreč talenti aktivirajo točno tam, kjer je iz vašega višjega vidika – vidika Duše pomembno za vas in okolje. No, današnji dan je lahko v teh pogledih zanimiv, zato sodelujte z energijami in ljudmi, ki vas bodo v to smer aktivirali z zanimanjem. 

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč bo aktiviral močnejše registre dogajanja v vas in okoli vas, da presežete svoje ovire, ki ste si jih lahko zgradili v sebi, svojem umu ali okolici. Ne glede na izvor ovir se zavedajte, da imate sedaj v sebi moč, da prestopite vse težave in se lotite točno tistega, za kar se vam srce najbolj aktivira. 

Petek, 27.11. 

Odličen dan za uživanje v hrani in ljubezni. Če lahko, prestavite večje obveznosti in si dovolite, da vas prevzame vznemirjenje ljubezni. Lahko, da boste malo občutljivi, a če se boste sprostili v dobrem okolju in družbi, bo vse drugače. Bodite čimmanj na družbenih omrežjih, saj bi vas znali nekateri komentarji prizadeti in tudi razjeziti. Pa je škoda, da gre pozornost v slabe smeri, če je lahko to eden izmed boljših dni. 

Mojster 4. žarka Svetlobe – Haromnija bo ta dan spremenil v popolno magijo lepote, umetnosti in doživljanja. Če lahko, preživite čimveč časa ob glasbi, ustvarjanju česarkoli. Naj postanejo vsakdanja opravila pot, da v vaše življenje pride harmonija in lepota življenja. Bolj kot boste danes sodelovali z njim, večja darila vam bo pripavil za prihodnji teden. 

Sobota, 28.11. 

Občutek bo, da se je čas ustavil in da energije dajejo vse, kar si želite. Polno idej, možnih poslovnih hitov in tudi notranja strast za sodelovanje se vam bo okrepila. Lahko, da boste čisto po “naključju” srečali ljubezen svojega življenja ali strastno iskrico spremembe v odnosih – karkoli potrebujete v tem trenutku. Zdelo se vam bo, da ste na pol v sanjskem svetu in da vse, kar se dogaja, ni čisto realno. 

Mojster 7. žarka Svetlobe – Red in Rituali vas želi odmakniti od napačnega reda in napačnih ritualov, ki v vas zbujajo krivdo in nelagodje. Želi vam odpreti energije in čutila za pravi vaš notranji, Božanski red, ki ga z vsakdanjo zbranostjo v sebi in delovanjem iz te zbranosti krepite in širite navzven. 

Nedelja, 29.11. 

Neptun se obrača direktno in energije bodo začele bolj dinamično in dobro vplivati na vaše počutje, na stik z naravo, stik z angeli in precej se vam bo dogajalo. Na večer se boste prebudili in zdelo se vam bo, da imate ogromno talentov, čustev in vsega, kar bi želeli še narediti in doživeti. Komaj boste čakali sprememb tudi v okolici, da lahko zaživite bolj na polno in močno. Čas je za spremembe.

Mojstri 1., 4. in 7.  žarka Svetlobe – Moč, Haromnija ter Red in Rituali vas bodo pospremili v novo obdobje, zadnje obdobje leta 2020, ko se bodo aktivirale vse silnice za jasne uvide, jasne korake in dobro postavitev za prihajajoče leto. Korak za korakom vam bo jasno, kako do novih energij, novih dosežkov in česa res ne želite več v življenju. Nekaj boste naredili z akcijo in na silo, nekaj s sprostitvijo, vse pa z vztrajnostjo na vsakem koraku. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ne boste se počutili najbolje. Zdelo se vam bo, da vas vsi nekaj napadajo in izogibali se boste soočanju vseh vrst. Kjerkoli se boste morali izpostaviti, bo namreč šlo nekaj narobe in vsa samozavest vam bo pošla. Precej kritični boste do sebe in nihče vam ne bo mogel dopovedati, da ste preveč črnogledi in občutljivi. Želeli si boste, da vas vsi samo pustiljo pri miru, da lahko v miru si celite notranje rane, za katere ne bo nihče vedel, niti vas ne bodo razumeli, tudi, če bi bližnjim razložili, kaj vas muči. Zato boste skrili svoja čustva in se čimbolj odmaknili od dogajanja. Preložite pomembne sestanke ali srečanja ter pogovore vsaj za 14 dni, da si opomorete. Ne izpostavljajte se v ničemer in ne vztrajajte v trditvah, saj se bo kmalu izkazalo, da se motite.  

Nasvet tedna: Sprostite se in počakajte na boljše čase, vmes pa poskrbite, da si ne nakopljete večjih težav na glavo. Držite se rutine, poskrbite za svoje telo in dober spanec. Konec tedna se bodo stvari umirile in veseli boste, če se nič ne bo dogajalo.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Lahko, da boste imeli prve dni glavobol, ki bo oviral vaše normalno gibanje, zato si vsemite čas zase in počivajte. Od četrtka naprej vas bodo novice razveselile in počutje se vam bo hitro izboljšalo. Še vedno pa ne boste znali dobro izraziti svojega počutja, niti svojih želja, zato boste  okoli sebe ustvarjali kaos. Hrepeneli boste po bližini, a sočasno boste naredili vse, da zamrznete čustva. V vas je precej čustvenih konfliktov iz preteklosti, ki prihajajo na plan in vam meglijo sedanje odnose. Razmislite o preteklost in lahko, da bodo na plano prišli spomini, ki ovirajo sproščeno ljubezen v vašem življenju. Bližnjim priznajte svojo pomanjkljivost izražanja, to jih bo pomirilo. Konec tedna boste zadovoljni s svojim delom, pa čeprav boste čez teden naredili bolj malo.  A boste vse nadoknadili z odličnimi idejami in sodelovanju, ki ga boste pokazali od petka dalje. 

Nasvet tedna: Ne poglebljajte se v negativna čustva, če jih ne želite do konca razrešiti. Usmerite se v tisto dogajanje, kjer morate kaj dodati, sodelovati in stara čustva sproti sproščajte, saj bodo še prišla na površino.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Strastni in čustveni boste okoli vsega, saj vas bo bližajoča se polna luna in lunin mrk, ki se bo zgodil v ponedeljek, 30.11. v vašem znamenju, vodila v pretiravanje v vseh pogledih. Besede, ki so vas prizadele, boste držali v sebi. Iskali boste možnosti pogovora, a se bodo vedno stvari drugače izpeljale, tako da boste ostali neizrečeni. In to vse do petka, ko boste izbruhnil ob prvi priliki. Seveda boste pretiravali, a vam bo dobro delo, da se boste sploh izrazili. Delovni boste, a ne tako, kot bi drugi želeli, temveč z intuicijo in preteklih izkušnjah. Na vašo srečo se bo vaš način izkazal za boljšega in ne bo nihče imel nič proti vaši delovni svojeglavosti. 

Nasvet tedna: Bodite pozorni, da se vaša notranja napetost ne sprosti kje v javnosti in se ne zapletete v kakšne prehitre nesporazume v javnosti z neznanimi ljudmi.  Tudi ne  udeležujte se debat na socialnih omrežljih, kjer se krešejo mnenja, saj boste prehitro deležni kritike, ki vas bo prizadela. V nedeljo se boste pomirili in boste naredili dober načrt za naprej.  

Rak

21. 6. – 22. 7.

Zapluli boste v nov teden in tako se boste sprostili, umirili, da boste pozabili na nekatere svoje obljube. To boste že v torek popolne obžalovali, saj si boste lahko pokvarili dober ugled. Uspelo vam bo razrešiti vse in ponosni boste nase, a ne boste se čisto umirili. Nervoza vas bo spremljala in iz srede na četrtek boste težje spali zaradi pretiranega komuniciranja z bližnjimi. Včasih prehitro obljubite nekaj, kar ne morete izpolniti. Popazite, da ne boste v četrtek zvečer čustvenih izbruhov zaradi neprespanosti. V petek se boste že pomirili in prizemljili svoja čustva s praktičnim delom in kuhanjem kot najljubšim hobijem. Delovno boste polni elana, a pazite, da ga ne usmerite v pretirane besede ali debate s tistimi, ki samo čakajo na priložnosti, da vas potem zatožijo dalje ali se vam posmehujejo. 

Nasvet tedna: Razmislite o ponavljajočem se vzorcu. Vsak teden sprejmete odločitve, a vas potem vaša vladarica luna prehitro zavede. Če premalo spite in ste sočasno zadovoljni s sabo, si običajno takoj zakomplicirate življenje.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Ne boste v najboljšem počutju, saj se vam bo zdelo, da vse delate narobe, zato boste zelo nihali v odločitvah in se poskušali izogniti vsej odgovornosti za karkoli. Lahko, da boste imeli težave z želodcem, popazite pa tudi na roke in oči, saj vam bo odpornost zaradi psihične nestabilnosti rahlo padla. Občutljivi boste v odnosih, še posebej tam, kjer si boste želeli, da ste sprejeti. Ves čas boste preverjali svojo zaželenost in če se ne boste dobro počutili, se boste hitro  umaknili. Nikogar ne boste želeli motiti, kar pa bo precej moteče za vse, ki se bodo želeli družiti z vami, vi pa se boste ves čas odmikali. S svojo dobro voljo boste premikali meje sodelovanja v poslu in dobre ideje ter kvalitetni pogovori bodo vas vse navdušili. 

Nasvet tedna: V sredo pokažite svoj interes za stvari, ki si jih želite, sicer boste ostali brez nečesa, kar si v resnici zelo želite. Za vikend boste precej boljše volje, celo pretiravali boste z iskrivnostjo in humorjem, tako da vas bodo domači začudeno gledali, kaj se dogaja z vami. 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Ostri boste do sebe, do življenja in do vsega okoli vas. Ne glede na to, da ne boste tega oznanjali na veliki zvon, bo vseeno vsem dokaj hitro jasno, kaj se dogaja in se vas bodo malo izogibali, kar vam bo na nek čuden način celo odgovarjalo. Bodite pozorni, da ne boste domačih obremenili s svojimi poslovnimi idejami. Tudi, če ste v poslu povezani, je smiselno, da znate ločiti prosti in poslovni čas, da ne izčrpate potrpljenja in ljubezni, ki je med vami. Iskali boste prave rešitve, a obstali v megli. Ko že boste našli deloma dobro opcijo, pa ne boste našli dobrega načina, da bi jo predstavili drugim. Tako boste do četrtka že precej obupani nad sabo in življenjem, a se vam bo nasmehnila sreča. Ideja in rešitev bosta prišli sočasno. To bo velika preobrazba v vašem poslu ali sodelovanju, tako da vam bo padel kamen iz srca.

Nasvet tedna: Ohranite sproščenost in odprtost, da se pokaže, v katero smer se bodo odprle najboljše rešitve. V nedeljo boste že zadovoljni, saj boste dobili zagotovilo, ki ste ga čakali.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Ne boste v najboljši koži, ne glede na to, da boste dovolj počivali, meditirali ali lenarili. Globlja žalost ali nezadovoljstvo bo lezlo na plan in ne boste si mogli pomagati, niti nikumur izraziti, kako se počutite, ker proti ostalim nimate enega pravega razloga, da bi se tako počutili. Še narava vam ne bo odtehtala tega in prisiljeni boste spustiti stara čustva. Pretirano boste občutjivi, da bi lahko realno sodili svoje odnose, kar se boste na srečo zavedali. Pustili boste drugim, da vodijo odnose in se večino časa strinjali s predlogi, saj vam bo pomembna notranja stabilnost  bolj, kot vse zunanje dogajanje. Delo vam bo dobro šlo od rok, saj boste pozabili na svojo občutljivost. Tako lahko, da boste naredili veliko več kot sicer, saj bo to edino, kjer boste čutili podporo in mir. 

Nasvet tedna: Ko boste začutili, da se vam energija in dobra volja vrača, se lotite tistih stvari, ki jih že predolgo prelagate. V petek in soboto se ne izmikajte iskricam strasti, ki se bodo netile ob naključnem srečanju. Sprostite se in sodelujte.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Zdelo se vam bo, da se vam nekatere življenje situacije čisto preveč ponavljajo, kar vas bo zaskrbelo. Želite namreč napredovati, a greste čisto preveč po umskem modelu, ki ni rešitev. Podpora za stabilizacijo ljubezni bo velika, a vi boste nihali, saj vam bo intuicija govorila drugače kot srce. Zato boste čustveno precej obremenjeni in ne glede na to, koliko časa za razmislek si boste vzeli, se nikakor ne boste mogli odločiti, kaj si zares želite. Priznajte si, da se zares bojite bližine in da se skozi ljubezen aktivirajo vaši večji strahovi prizadetosti in ranljivosti, ki ste jo doživeli v preteklosti. Poslovne ideje vas bodo aktivirale od četrtka dalje v boljše razpoloženje in jasno vam bo, da potrebujete v ljubezni enak adrenalin, kot vas aktivira v službi.

Nasvet tedna: Dovolite si sanjariti, dovolj spati in razmišljajte o sanjah, ki vam ponoči razkrivajo vaše strahove, pa tudi želje. Tako boste največ odkrili o sebi in preko tega tudi sprostili navezavo na pretekla čustva in situacije.

Strelec

23.11. – 21.12.

Čutili boste notranjo moč in se zavedali, da bodo slej ko prej potrebne spremembe. Ne bo se vam mudilo v njih, a vse bolj ste pripravljeni na novo življenje. Popazite na hrbtenico, saj so tam še stara bremena, ki jih je potrebno odložiti. Vdali ste se v nekaterih odnosih, saj ne veste, kako se lotiti, da bi se kaj spremenilo. Od četrtka naprej pa boste dobili novice, ki vas bodo pozitivno vznemirile. Kar naenkrat vam bo začela domišljija delati in kar videli boste številne dobre možnosti. Sproščeni boste in iskali možnosti, da potrebno rutino naredite čimbolj enostavno in hitro. Poslovno boste zadovoljni, saj se bodo odpirale številne dobre smeri in tudi mnogi bodo pohvalili vaš način delovanja. Radi boste načrtovali prihodnost, saj se imate česa veseliti.

Nasvet tedna: Zadovoljni boste, ker bo začetek tedna dokaj miren in nič ne bo kazalo na kakšne hude dejavnosti ali potrebo po težaškem delu. V nedeljo zvečer ne nasedajte provokacijam, ne glede na to, iz katerih smeri prihajajo. Želijo vas samo vznemiriti, kar jim bo tudi  uspelo.  

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Veselili se boste mirnega tedna, ki ga seveda ne bo. Po umirjenem ponedeljku se bodo namreč začelo dogajati, večinoma znotraj vas. Kar naenkrat vas bodo začele preganjati misli in ideje, ki bodo aktivirale globlje strahove zase, za druge… 

Sproti kažite svoja čustva in to vsa, ne samo tista, ki so sprejemljiva za okolje. Sicer se lahko zgodi, da v četrtek popoldne doživite čustven izbruh, ki bo presenetil bližnje, a vas osvobodil. Šele potem boste lahko zadihali in sprostili domišljijo. V nedeljo zvečer se predajte ljubezni in si dovolite spremembe. Zberite pogum in počakajte na pravi trenutek, da konaktirate tiste, ki so pomembni za vašo dobro delovno prihodnost. Spremembe so na vidiku in potrebno je, da sodelujete v njih, sicer boste spet ostali na stranskem tiru, kar pa imate počasi dovolj.  

Nasvet tedna: Bodite aktivni, še posebej tiste dni, ko vas bodo preganjali nemir, tesnoba in strahovi. Redno se knajpajte – tuširajte z izmenično hladno – toplo vodo, da bo telo dobro prekrvavljeno in boste čutili moč v sedanjosti.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Razpeti boste v skrajnosti: po eni strani boste želeli toplino, mir in harmonijo, da drugi strani pa akcijo, nenavadna dogajanja. Nestrpni boste do vsakogar, ki vas bo kakorkoli motil ali ustavljal. Iskrice strasti vas bodo vodile tako skozi službo kot osebno, a jih boste jemali čisto samo po sebi umevno, kar lahko, da vam bo kasneje žal, ko boste ugotovili, kako je, če jih ni več. Čustva vas bodo rahlo obremenila v petek zvečer, ko se boste vprašali, za koga se tako trudite. Za vikend boste prišli do pozornosti in samozavest vam bo zrasla. Tako boste vztrajali v nekaterih stvareh, ki so koristne predvsem za vas. Učinkoviti boste v svojem delu, a vam bo vse odveč. Siti boste vsega razmišljanja in iskanja novih poti, zdelo se vam bo, da potrebujete dopust ali vsaj spremembo dela. Osredotočite se na tisto, kar najraje delate.

Nasvet tedna: Uživajte vsak dan posebej, naj se vam nikamor ne mudi. S hitenjem porežete vse najlepše energije, ki jih potem pogrešate. Kreativnost je tista, ki ji sledite in ji namenite dovolj časa.  

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete izzviti iz starih energij in na novo zaživeti tako, kot ste ves čas načrtovali. Nič vas pri tem ne bo direktno oviralo, a vaše počutje ne bo najboljše, zato boste melanholični, pa tudi precej neaktivni. Hvaležni boste za ljudi, ki vas razumejo in sprejemajo tudi takrat, ko niste v najboljši koži. To jim boste tudi povedali ali pokazali, a to področje vam v tem tednu ne bo tako pomembno.

Imeli boste občutek izgorelosti, a v resnici potrebujete nove izzive oz. nov pristop k stvarem, ki jih počnete. Ste tik pred uspehom, zato ne delajte večjih sprememb. Od četrtka dalje boste dobili dobre ideje, ki vam bodo dale zagon za kreativno razmišljanje za prihodnost. Celo izrazili jih boste naprej in pri tem jasno pokazali, kaj si želite. To boste pri sebi ocenili kot pozitiven napredek, kar zares je.

Nasvet tedna: Preglejte svojo garderobo in poskrbite, da se uredite tudi, če ste cel dan doma. To vam bo takoj izboljšalo počutje in vam dalo potrebne energije za delo in odnose. 

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot