Tedenski horoskop

HOROSKOP: 15. 8. – 21.8.

Ozadje

Kaj se vam obeta v prihodnjem mesecu? Pokličite za uvid zdaj 090 77 85, 090 54 64

Marijino vnebovzetje je najboljši način simboličnega prikaza sprejemanja podpore za darila, ki vam jih daje Življenje. Sodelujte in se učite predvsem sprejemanja, saj vam dajanje že dobro gre.

V petek se ne upirajte spremembam, ki bodo zaključile nekatere vam težje situacije, da boste lažje zadihali in se odprli za nov način pogovora in sodelovanja.  

Afirmacija obilja za ta teden:

“Sproščeno zaprosim za pomoč, kadar jo potrebujem in jo z odprtim srcem sprejemam.”

Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo tri krat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.

Duška

Duška – Astroterapevtka in jasnovidka

Pokličite 090 77 85, 090 54 64

Tatjana

Tatjana – Kromoterapevtka in jasnovidka

Pokličite 090 77 85, 090 54 64

Ponedeljek, 15.8.

Luna v ovnu vas bo odpirala za dinamičen dan in aktivni boste, kot že dolgo ne. Čez dan se odprite za sprejemanje daril, sočasno pa bodite pozorni na svoje misli in besede, saj se lahko čisto naključno pokažejo odlične priložnosti, ki bodo okrepile vaše pravo poslanstvo. Pišite si ideje in vse, kar vam pade na pamet, iz vsega se lahko odkrijejo namreč zanimive stvari za prihodnost.

V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi (grah, paradižnik, paprika, fižol, žita, kumarice, buče, leča, riž, soja, pa tudi jagode, jagodičevje in sadna drevesa…). Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki in device.

Mojster 3. žarka Svetlobe Aktivna Inteligenca vam bo dajal nasvete in ideje za dobre rešitve vaših najbolj perečih problemov. Sodelujte z razmišljanjem, navdihi in vsem,  kar se bo dogajalo v vas in zunaj vas.

Torek, 16.8.

Luna v ovnu vas bo spodbujala k sproščenemu in aktivnemu dnevu. Tudi dobra povezava Merkurja in Urana bo poskrbela, da bo dober dan za zabavo, saj bo vsepovsod viden humor in dobre priložnosti za veselje ter druženje.

V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi (grah, paradižnik, paprika, fižol, žita, kumarice, buče, leča, riž, soja, pa tudi jagode, jagodičevje in sadna drevesa…). Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, biki, device in vodnarji.

Mojster 4. žarka Svetlobe – Harmonija vas bo povezal z zanimivimi energijami, ljudmi in dogodki, ki lahko, da vam bodo spremenili življenje. Skozi spoznanja boste dobivali vse, kar potrebujete, zato odprite um, da vidite, kaj ima kdo za vas.

Sreda, 17.8.

Zgodaj zjutraj, ob 4:22 je Luna prešla v znamenje bika, kar vas bo usmerilo v dobro kuhanje oz. željo po ugodnem in lagodnem življenju. Še vedno boste polni kreativne energije in lahko, da se boste dobro organizirali in uredili ali pridobili številne materialne dobrine.

V vrtnarstvu pa je čas za podzemne plodove, vse rastline, ki razvijejo plod v območju korenin: korenček, pastinak, redkvica, repa, rdeča pesa, črni koren, zelena, pesa, peteršilj, tudi krompir, česen in čebula. Odličnih nekaj dni za sajenje, presajanje omenjenih rastlin. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, biki, device in vodnarji.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam bo podpiral notranje spremembe, učenje in sodelovanje z Življenjem na čisto poseben način. S srčnim delovanjem boste lahko dosegli vse, kar ima smisel iz vidika vaše Duše in ljubečim sodelovanjem vaše osebnosti.

Četrtek, 18.8.

Srečen dan z Luno v biku se obeta. Idealen čas je za ljubezen in odpiranje srečnim trenutkom. Dobra povezava je namreč med Venero in Jupitrom, ki vas bosta vabila v nedrje sreče in dobrega življenja. Ne upirajte se, začutite, kaj vse vas osrečuje in samo sodelujte.

V vrtnarstvu pa je čas za podzemne plodove, vse rastline, ki razvijejo plod v območju korenin: korenček, pastinak, redkvica, repa, rdeča pesa, črni koren, zelena, pesa, peteršilj, tudi krompir, česen in čebula. Odličnih nekaj dni za sajenje, presajanje omenjenih rastlin.  Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice in strelci.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas bo podpirala v vseh spremembah in vam kazala pravo pot skozi počutje in sproščenost. Če boste iskreno pristopili pri vsem, kar se bo dogajalo ter imeli pozornost na svojem srcu, boste srečni v spremembah.

Petek, 19.8.

Počasnejše dopoldne se bo prevesilo v komunikacijsko popoldne, ko se bo vse odprlo in boste kar naenkrat želeli vse urediti in se vse pogovoriti.

Ker je že zjutraj Luna dovršila zadnji krajec, ob 6:35, se lahko zgodi, da boste danes na hitro zaključili nekatere stvari in se odpravili na pot. Popoldne se namreč Luna premakne v dinamičnega dvojčka in ne boste več želeli izgubljati časa.

V vrtnarstvu je dopoldne čas za podzemne plodove, vse rastline, ki razvijejo plod v območju korenin, popoldne pa za vse rože in rastline, kjer je pomembno dobro cvetenje. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, in strelci.  

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vam bo podprl pomembne odločitve in vse aktivnosti, ki vas bolj pripeljejo v stik z vašo Dušo. Skozi sprejemanje sebe iz pravih energij in spoznavanje o svojih najboljših kvalitetah boste dosegli dober tempo za odlično življenje.

Sobota, 20.8.

Dinamična sobota je pred vami. Luna je v dvojčkih, danes pa se pridruži še Mars v znamenje dvojčkov, kjer bo ostal kar do sredine marca prihodnje leto. Torej se sedaj odpira dober čas za aktivnosti in razmislek, kam je smiselno usmeriti svojo energijo.

Ker dvojčki predstavljajo področje komunikacije in soseske, je torej čas, da zakopljete bojne sekire s sosedi in se dogovorite za skupne projekte, ki bodo vsem v korist. Ker bo vmes Mars precej časa retrograden  (konec oktobra nastopi to fazo), ne čakajte, sedaj vas podpira za vso akcijo.

V vrtnarstvu je čas za cvet – torej za sejanje, saditev, pa tudi nego vseh rastlin, pri katerih želite doseči bogato in dolgo cvetenje. To so cvetlice, tudi rastline iz katerih pridelujemo biološko dinamične pripravke, pa tudi brokoli. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni in strelci.

Mojster 6. žarka Svetlobe – Predanost vas bo sproščal v dogajanju in vas podpiral v sodelovanju brez zapletov in notranjih težav. Z lahkoto boste začutili svoje veselje, srce in iskrivost, ki vas bo usmerjala na novo pot.

Nedelja, 21.8.

Odličen dan za domišljijo in pripovedovanje zgodb. Z luno v dvojčkih se boste lažje sprostili in ker sta si Merkur in Neptun nasproti, boste lahko doživljali vse zgodbe na drugačen način.

Ne rešujte pa danes kakšnih tehničnih zagat ali ne iščite posebnih rešitev, saj vam bodo možnosti precej zamegljene in četudi se bo zdelo, da je rešitev dobra, se bo kmalu izkazalo nasprotno.

V vrtnarstvu je čas za cvet – torej za sejanje, to so cvetlice, tudi rastline iz katerih pridelujemo biološko dinamične pripravke, pa tudi brokoli. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in ribe.

Mojster 4. žarka Svetlobe – Harmonija vam bo dajal dobre ideje in dogajanja okoli vas, ki vas bodo spodbujala k realizaciji svojih srčnih želja. Z lahkoto boste sledili, če boste vsaj malo vibrirali z energijo Ljubezni.

Ozadje

Kako vam kažejo zvezde? Ne čakajte in pokličite 090 77 85, 090 54 64

Oven

Oven 21. 3. – 20. 4.

Oven

Pretiravali boste z druženjem in ne glede, da imate osebne stvari za razrešiti, boste večino časa posvečali javnosti, sodelovanju v različnih ustanovah in pozabili na obljube predvsem sebi in svoji ljubezni.

Nepredvidljivi boste in prav s tem dosegli dobre spremembe v okolju. Mnogi bodo presenečeni nad vašim delovanjem, saj boste na hitro uredili številne stvari in pripomogli k dobrim rešitvam za svoje boljše počutje.

Jasno vam bo, kaj vse še morate narediti, če želite pridobiti večji denar ali kupiti nepremičnino. Odlične ideje in priložnosti za njihovo uresničitev boste imeli, zato sledite dogajanju.

Kje vas čaka sreča?

Sreča vam bo naklonjena, če boste dali vse od sebe. Vsi projekti vas bodo sočasno aktivirali in vam podprli notranjo moč, da boste kar naenkrat prešli vse težave in našli odgovore na vsa vprašanja. Če boste v sebi našli ravnotežje med sproščenostjo in globoko močjo, boste dojeli vse potrebno za vaše uspešno življenje in predvsem spoznali svoje mehanizme delovanja. To vas bo navdalo z upanjem in optimizmom ter srečo.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Bik

Odličen vtis boste naredili na prijatelje in znance ter se z lahkoto pogovorili o vsem, kar je potrebno razrešiti. Aktivirajte vse ideje, ki vam padejo na pamet, saj bodo prinesle dobre rezultate tudi v ljubezni.

Želeli si boste na daljše potovanje, a je vprašanje, če boste zaključili potrebne stvari in če vam bo počutje to dovoljevalo, zato boste malo nerazpoloženi. Potrudili se boste kolikor bo šlo, a na koncu boste morali vse predati v roke Usode.

Sreča vas bo spremljala in srečali boste veliko prijetnih ljudi, ki vas bodo razumeli in vam odpirali nove priložnosti za ureditev materialnih dobrin. Sprejmite pomoč in koristno podporo.

Kje vas čaka sreča?

Sreča vam bo naklonjena, če boste le kontrolirali svoj temperament in voljo usmerili v dejanja in ne besede. Vprašanje je, kako se boste odločili in kaj res želite. Če nimate službe, preverite, katere vas zanimajo in če obstajajo možnosti, da se dodatno izobrazite v potrebni smeri. Zvezde vas bodo namreč dobro podpirale v tem.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Dvojčka

Imeli boste dober odziv na srečanja, saj boste v drugih sprožili občutek za skrb in dobro sodelovanje. Zdelo se vam bo, da vas poznajo že od prej.

Prihaja dinamično obdobje, saj prihaja Mars v vaše znamenje. Od 20. 8. pa do 23. 3. 2023 boste pod njegovim vplivom in zlepa ali zgrda vam bo pomagal sprostiti vse blokade in okrepiti dobro zdravstveno stanje ter se okititi z vsem, kar mu bo vmes prišlo na misel.

Zadovoljni boste, ker se bodo stvari hitro uredile in boste uredili, kar je res potrebno razrešiti. Pridobili boste na samozavesti. Dobro vam bo šlo, karkoli boste počeli v svoji soseski. V javnosti in družbi boste sprejeti in prijatelji bodo iskali stik z vami. Zadovoljni boste, a ne prelagajte dolžnosti. Vse, kar je potrebno, boste namreč uredili z lahkoto.

Kje vas čaka sreča?

Začnite se zavedati svoje energije, ki jo bo vse več in vas bo podpirala v odličnih potezah. Usoda vas bo vodila, da se boste z Marsovo pomočjo z lahkoto odmaknili od nekaterih težavnih ljudi, kar vas bo osrečilo.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Rak

Ponosni boste nase in se sprostili v okrepljeni samozavesti ter malo zapostavili ljubezen, saj boste imeli preveč opravka z drugimi področji. Želeli se boste sprostiti, a vam bodo stare zadeve prihajale na plano in izpolniti boste morali obljube, ali pa priznati, da jih ne želite in s tem razrešiti nekatere stare zagate. To vas bo precej izčrpalo.

Okrepilo se vam bo finančno stanje, kar vam bo zelo dragoceno. Prenovili boste podobo in se z veseljem lotili novosti.

Izzvani boste iz strani prijUsoda vam daje odlične priložnosti za napredovanje v karieri in za ureditev optimalnih stvari za svoj dom ter materializacijo tisti želja, ki jih že dolgo časa nosite s sabo. A pri tem ne bo dovolj, da se o vsem samo pogovarjate, temveč se bo potrebno lotiti vsega zelo konkretno, da jasno pokažete svojo pravo smer in se ne izmikate več druženju ter skupnim projektom. Ne podležite starim čustvom, raje razmislite, kaj zares želite.

Kje vas čaka sreča?

Sistematično boste morali urediti papirje ali načrte. Imeli boste polno podporo različnih ljudi, ki vam bodo želeli pomagati, zato ne izgubljajte časa in ne zapravljajte njihovega ter se zelo jasno lotite vsega, kar bo možno izpeljati. Verjemite, čas dopustov je najboljši za vse to.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Jasno boste postavili meje v javnosti in pritegnili številne prijatelje na svojo stran. To bo okrepilo vaše romantične želje in številne simpatije se bodo odzvale na vaš nov privlak. Zadovoljni boste.

Imeli boste močan vpliv na dogajanje, a se boste čutili malo odmaknjeno in boste bolj jasno videli vse povezave in tudi težave. Zato se boste lažje odločali in tudi bolj jasno vzpostavili red v službi ter bližnji okolici. To bo koristilo predvsem vašemu počutju, saj boste občutili, kako se vam obnavlja energija, pa tudi krepi določena odgovornost do življenja.

Sreča vam bo naklonjena in pridobili boste številne materialne dobrine. Sproščeni, a delovni boste ter odprti za spremembe,  pa tudi za darila. Ne boste pa več dovolili drugim, da vas omejujejo.

Kje vas čaka sreča?

Čas za razmislek, notranje uvide in prava spoznanja se obeta. Videli boste celoten cirkus, ki se lahko dogaja okoli vas, a vas ne bo motilo. Srečni boste, ko boste opazili, da pa je tudi veliko iskrenih in dobrih ljudi v vaši bližini, za kar jim boste hvaležni.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Devica

V znanem okolju se boste lažje sprostili in s tem dosegli večje uspehe. To vam bo okrepilo samozavest in tudi notranjo strast predvsem do življenja. Upali si boste spremeniti nekatere večje stvari.

Odlično razmišljanje boste z lahkoto predali naprej. Ne boste pa želeli sprejemati odgovornosti za druge, čeprav vam bo laskalo, ker vas bodo številni prosili za pomoč. Želeli boste ohraniti svoje dobro počutje. Odlično obdobje vas čaka, ko boste z lahkoto zaključili vse, kar je potrebno in se s tem skorajda na novo rodili.

Zadovoljni boste s svojim življenjem in lahko, da boste ta čas kar malo lenarili in ga zapravljali za stike z ljudmi, s katerimi se še dobro niste spoznali.

Kje vas čaka sreča?

Karkoli morate urediti ali aktivirati, boste to naredili z lahkoto osebno, težje pa preko telefona oz. na daljavo. Zato se ne bojte poiskati ljudi, jih fizično obiskati in se družiti. To vam bo okrepilo sposobnost reagiranja in dobrega vplivanja na druge. Čudili se boste, kako zadovoljni in srečni boste.

Dnevno horoskop ozadje

Kako pomagati svojemu partnerju? Za branje astrološke karte pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Tehnica

Določene stvari v okolju, tudi težji odnosi, vas bodo pripeljali do novih spoznanj in poskrbeli boste za svoj nov izgled ter se odprli ljubezni, ki se bo dogajala. Skrivali boste svojo strast, ki pa bo vidna vsem.

Hrepeneli boste po spremembi, a boste morali dati času čas, saj ne boste imeli vpliva na nič okoli sebe. Zato se raje povežite s svojim srcem in Dušo, preko katere boste največ stvari lahko sprostili in uredili.

Želeli se boste odmakniti iz okolja, a vas bodo zvezde še naprej vodile med ljudi, kjer boste dosegli večje uspehe, pa čeprav se ne boste trudili za nič. Mnogi bodo čustveni do vas, kar vam bo v breme.

Kje vas čaka sreča?

Prav sproščenost vam bo ključ do srca simpatije ali partnerja, preko tega bo prišlo do srečne bližine. Pri tem boste morali biti predani in sodelujoči v najljubši pasivni vlogi, ki jo vaša Venera spodbuja z notranjim magnetnim privlakom ter podporo Duše, ki bo v tem času optimalna ter vam prinesla dobre spremembe na vseh področjih.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Škorpijon

Iskali boste pomoč v bližnjih, kar jih bo zelo razveselilo, saj vam bodo z veseljem pomagali na kakršenkoli način. Tudi prijatelji vam bodo pomagali v vsem, kamor jih boste pravočasno povabili.

Za dobro počutje je osnovnega pomena, da se samo sprostite in ohranite največjo in najlepšo vizijo v sebi ter trenirajte nov način srčnega in iskrenega sodelovanja. To vas bo prebudilo v nove energije in dinamični boste.

Odnosi vam bodo najpomembnejši in srečni boste, ko se bo povsod uredilo vsaj začasno premirje. Takoj boste bolj uspešni v poslu ali službi ter izkoristili podporo vseh, ki jih boste srečali. Na preizkušnji boste namreč v določenem poslovnem odnosu, saj bo od prve besede naprej prisotna velika privlačnost in iskrice strasti bodo aktivne vsak trenutek druženja.

Kje vas čaka sreča?

Morali se boste odločiti, ali boste šli po stari poti in osvajali na vseh področjih ali boste začeli novo obdobje, kjer boste bolj sledili sebi in se manj dokazovali: Srečni boste, ne glede na to, kaj boste izbrali.

Strelec

23.11. – 21.12.

Strelec horoskop

Strast vas bo prevzela in lahko, da ne boste mogli več se realno odločati, saj bodo čustva premočna. Samskim to ne bo problem, sprostite se. Vezani pa boste sproščeni in iskali čim več časa zase ali za svojo skrivno ljubezen.

Če se še niste zapletli v romatično vezo, je tudi sedaj velika možnosti, da vas premamijo okoliščine in se čisto predate ljubezni, ki vam bo šibila noge in vas delala bolj občutljive kot sicer. Pazljivo z lažmi ali izgovori, da se kaj ne zgodi in pride vse na plano veliko hitreje in bolj dramatično, kot si lahko predstavljate.

Usoda vam bo aktivirala dober navdih za spremembe, a se nič ne bo zgodilo samo po sebi, kar boste nekako pričakovali. Zato se boste s trmo, a samozavestno lotili stvari po svoje in jih dobro razrešili. 

Kje vas čaka sreča?

Srečo boste imeli v vsem, česar se boste lotevali iskreno in sproščeno. Lahko tudi, da boste dobili odlične ideje za svoje poslanstvo in sledenje svoji Duši ali pa boste podelovali nekaj vrednega, za kar pa boste morali še nekaj časa počakati.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Strast vas bo prevevala, a na drugačen način. Sedaj boste vi v kontroli in čutenju ogromne moči, ki se bo občasno spreminjala v magnetizem in v vašo bližino privabila primerne dogodke in ljudi. Z njeno pomočjo boste dvignili svojo vibracijo in pritegnili čisto praktične spremembe v življenje, ki pa vam bodo dale moč in zadovoljstvo  za trud, ki ste ga imeli z vsem tem.

Skozi sproščenost in usmerjenost v delo boste dosegli največ tudi v odnosih na splošno. Ne trmarite in ne pridigajte tistega, kar sami niste pripravljeni spremeniti. Sodelujte s srečo.

Vztrajajte pri svojih željah v odnosih, če želite priti do cilja. Ne bo vam žal, bo pa potrebno precej volje in moči, da presežete notranje strahove ter si uredite odlično sodelovanje v službi.

Kje vas čaka sreča?

Ostajali boste v ozadju in opazovali situacije, ko pa bo priložnost, se boste hitro vključili brez, da bi to načrtovali, kar vas bo osrečilo. To se bo naredilo čisto instinktivno in boste dosegli odlične učinke, saj boste mnoge presenetili s svojo aktivnostjo v tem času.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Vodnar

Ugled med prijatelji vam bo pomemben, zato se boste sprostili in sledili vsem povabilom. Ne bojte pa se pokazati svoje prave vrednote, saj bo to vitalnega pomena za dobre spremembe.

Zdravje vam bo služilo, če boste iskreni s sabo in delovali samozavestno in iz svoje integritete ves čas in do vseh ljudi. Številne ideje vas bodo vodile v nadgradnjo vsega, kar počnete, in Usoda bo želela, da ste aktivno udeleženi pri vseh dejavnostih.

Čas je, da se sistematično usmerite v sproščenost in se odprete konkretnim spremembam v financah. To vam bo pokazalo, da lahko delate na drugačen način in imate še boljše rezultate. To bo pomembno spoznanje za vašo službo in kariero, v kateri boste, kljub temu da je poletje, lahko lepo napredovali.

Kje vas čaka sreča?

Srečni boste, če ne boste računali na počitek, saj bo treba slediti dogajanju, v nasprotnem primeru boste spet padli v stare karmične energije, še posebej glede komunikacije in odnosov z bližnjimi. Ohranite fokus na tem, kar bi radi dosegli dolgoročno, to vas bo podpiralo v harmoniji.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Ribi

Sproščeni boste in predani ljubezni ter druženju v naravi. Samski se lahko zapletete v romatično vezo. Povabite simpatije na sprehode v naravo, kjer boste lahko pokazali svoje najlepše energije. Vezani pa pazite, da naključna srečanja v naravi ali v kakšnih dobrodelnih akcija ne prinesejo večjih romantičnih zapletov, saj boste doma težko razložili vsa ta odhajanja in čas, ki bo izginil neznanokam.

Usoda vas bo vodila v optimizem in polno sodelovanje brez pretiranega obremenjevanja. Ne pozabite pa nase in na nujen stik z naravo, ki vas bo najbolj  podpirala v kreativnosti. Sproščenost vas bo najlepše vodila.

Dobro se boste naspali in ves čas sprejemali odlične kreativne ideje za svoj posel ali hobi, ki vam veliko pomeni.  Čutili boste, da se dogaja vse na novo in da prihaja vaš čas. 

Kje vas čaka sreča?

Imeli boste popolno srečo v vsem, kjer boste sledili navdihu srca. Če se ne boste podali v ljubezenske zaplete, pa lahko, da vas bodo prevevale odlične ideje in boste vse bolj v stiku s svojim poslanstvom.

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.