Tedenski horoskop

HOROSKOP 2.8. – 8.8.

Ponedeljek, 2.8.

Mini testni dan je pred vami. Zdelo se vam bo da vas vsi obsojajo in lahko, da boste celo deležni večjih kritik ter neodobravanja. Bodite pozorni, da ne boste vi na strani tistih, ki bodo kritike in neodobravanje dajali. Odličen dan je za urejevanje tistih stvari in področij v stanovanju, ki ste si jih izogibali v preteklosti, saj vam danes ne bodo nagajala čustva in boste lahko naredili generalno očiščenje brez težav, pa tudi zložili stvari na bolj smiseln način. Najmočnejši vpliv boste čutili  dvojčki, levi, device, strelci. kozorogi in vodnarji.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam daje podporo, da se v vas jasno odzovejo vse energije na dogajanje in boste z lahkoto prepoznali, kaj je za vas dobro, kaj pa je bolje, da se odmaknete. Zato čutite Ljubezen kot silo, ki vas preusmerja in podpira v novem načinu življenja 

Torek, 3.8. 

Iskrice strasti vas bodo ponovno prebudile v optimizem v ljubezni in z lahkoto se boste predali sanjarjenju ter romantičnim načrtom za prihodnost. Že dopoldne boste lahko srečali simpatijo ali vas bo povsem nepričakovano kontaktirala. Dober dan je za izlete, pogovore in druženje, zato ga ne zapravljajte v izolaciji in odmikih, temveč se organizirajte. Z luno v dvojčkih boste vsi komunikativni, sodelujoči in predvsem aktivni, tako da lahko danes marsikaj uredite in doživite, celo ljubezen na prvi pogled. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, tehtnice in vodnarji.

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vas vabi k preboju v osebno življenje. Izstopite iz rutinskega vsakdanjika in začnite bolj živeti strastno, povezano in predvsem budno in čuječe življenje. 

Sreda, 4.8. 

Malo napet dan se obeta in lahko, da ste se že ponoči prebujali ali imeli zelo nemirne sanje. Danes ne kontaktirajte nikogar pomembnega, da ne sprožite dvomov v že narejene dogovore. Če le lahko, se izognite vožnji, srečevanjem in večjim centrom ter se usmerite v naravo. Čimveč časa preživite v sproščenih trenutkih in če ste nemirni in nestrpni po naravi, začnite trenirati upočasnjeno dihanje, prav tako bi vam koristila meditacija. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, strelci in vodnarji.

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje vam daje pomoč in podporo s tem, da se v vas prebujajo tiste energije, ki vedo in razumejo vse, kar je potrebno za razumeti in vedeti. Zato se ne bojte novosti in ne čakajte na druge, da vam razložijo situacijo. Začnite razmišjati v smeri rešitve in podpora se bo začela krepiti v vaši smeri. 

Četrtek, 5.8. 

Domača opravila vas bodo danes sproščala in navduševala. Včeraj zvečer je namreč Luna prešla v znamenje raka, kar bo okrepilo željo po harmoničnem domu ter skrbi za vaše bližnje. Z lahkoto boste vse pospravili, kuhali in ustvarjali dobro vzdušje doma. Lahko, da se bo okrepila strast, pa tudi nemir, če ste samski, saj boste čutili, da je nekje blizu vaša simpatija. Sprostite se in se naučite tudi sprejemati, ne samo dajati. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, device, strelci, vodnarji in ribe.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas podpira v intuiciji in dobremu sodelovanju z energijami, da doma ustvarite harmonično gnezdo, kjer se dobro počutite tudi vi, ne samo vaši družinski člani.

Petek, 6.8.

Precej dinamičen dan, z Luno v raku boste namreč precej dojemljivi za vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Že jutranje sanje vas bodo razveseljevale in vam polepšale jutro. Dan bo poln zanimivih in ljubečih srečanj, na vsakem koraku boste imeli možnosti za ljubezen ali flirtanje, pa tudi popoldne in proti večeru boste sproščeni in nagnjeni k pozitivnim nagibom, vse boste videli skozi rožnata očala, kar ne bo tako slabo, da si malo odpočijete od pretirane vsakdanje realnosti. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, tehtnice in kozorogi.

Mojster 7. žarka Svetlobe – Red in Rituali vas spodbuja, da vzpostavite točno takšen način delovanja, ki vam bo prinašal rezultate. Ne čakajte na druge priložnosti, takoj SEDAJ je primeren trenutek, kjer lahko sprejmete vso podporo. 

Sobota, 7.8.

Čuden dan se danes obeta in lahko, da ste že ponoči imeli nenavadne sanje in lahko celo nočne more. Vse to je pokazatelj vaših skritih strahov, ki zaradi pritiskov okolja prihajajo na plano. Dan bo tako poln nenadnih sprememb in pomembno je, da najdete svojo stabilnost ter se ne udeležujete ničesar nepredvidljivega in nenavadnega. Če je možno, se izognite tudi prometu, delu z elektriko ter elektronskimi napravami. Odklopite se od vsega ter si dovolite dan preživeti čisto po svoje – odštekano. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, strelci in vodnarji.

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje  vam kaže pot na način, da v vas spobuja zanimanje za zanimive stvari in potrebna znanja. Skozi sodelovanje boste sproti dobivali vse potrebne AHA momente, ki bodo v vas aktivirali speče znanje. 

Nedelja, 8.8.

Ne ponočujte predolgo, saj se zgodnje jutro ne bo najbolje pokazalo, zvezde bodo aktivirale sitnobo, slabo voljo in občutljivost, ki se bo širila z druženjem. Mlaj v levu se dovrši malo pred četrto popoldne in aktivira sprostitev, osvoboditev starih frustracij in negativnega načina razmišljanja, zato mu dovolite, da vse to odnese in da si na novo postavite lastne vrednote in smisel življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Mojstra 1. in 5. žarka Svetlobe – Moč in Aktivno Znanje vam dajeta podporo na način, da sledite temu, kar je v vas aktualnega, da pridobivate potrebno znanje predvsem zato, da se izognete okolici, ki vas potiska ne samo v cono udobja, temveč v okoliščine, kjer boste počasi izgubili na svoji Svetlobi, notranji moči in smiselnem načinu življenja. Čas je za spremembe! 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odlično in optimistično obdobje se obeta. Vse vam bo šlo kot po maslu in zdelo se vam bo, da je vse mogoče. Aktivni boste v vseh stvareh in samozavest se vam bo krepila, saj bodo vsi v okolici navdušeni nad vašimi dosežki. Dogajanje bo zanimivo in polni boste optimizma. Presenečeni boste nad zapeljujočimi enegijami in iskricami strasti, ki jih boste zaznavali s strani simpatije, zato se boste radi predajali čustvom, ki vas bodo poživljala. Lahko, da boste pretiravali s prelaganjem dela na druge ter iskali priložnosti za hitre odgode domov, kar bo sprožilo reakcije pri sodelavcih. Ne pozabite na odgovornost in ne pobegnite pod pretvezo dogajanja v osebnem življenju, saj imajo vsi v tem času željo po več prostega časa.

Nasvet tedna: Ne bodite preveč samozavestni in predrzni ter se vmešavajte v stvari, ki se vas ne tičejo. Sprožite lahko namreč dolgoročne reakcije, ki jih boste komajda umirili. Vaša notranja moč je namreč na polno aktivna sedaj, zato jo dobro usmerjajte in bodite zavestni v vsem, kau usmerjate svoj fokus. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Odlično obdobje, če se boste odločili sodelovati po zdravi pameti. Pomembno je, da ste iskreni in to najprej do sebe. Sledite dobremu občutku umirjenosti in harmonije, ki vas bo vodil v pravo smer. Ljubezen vam bo na dosegu roke, negujte pa tisto, ki vam dolgoročno pomeni največ. Lagko namreč, da boste razdvojeni, saj bo nedolžno flirtanje lahko nenadno prešlo v nekaj več in še preden se boste lahko prepričali o smislu vsega skupaj, bo že prepozno. Odlično podporo imate v financah, še posebej v vaši službi. Zato ne zamudite nasvetov in pomoči starejše osebe. Z njeno pomočjo boste bolj uspešni v kreativnosti in smislu dela, ki ga sedaj opravljate. Možnost imate tudi za napredovanje, v vsakem primeru pa vam uspeh ne uide.

Nasvet tedna: Pazljivo s flirtanjem in iskricami, ki bodo preskakovale in vas medle. Ne računajte na to, da je poletje in da se nič ne bo izvedlo. Si želite sprememb zaradi kaosa ali ureditev obstoječega stanja? Oboje bo možno v tem času, zato se usmerite v za vas pravo smer. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Prevel vsega ste si na trenutke nakopali na glavo in zato boste počasi pregorevali. Res je, da se tega zavedate, zato je čas, da začnete delati na sprostitvi. Tako boste dosegli več, kot ste načrtovali. Odličen čas boste preživeli v zanimivi družbi in samski lahko, da bodo iskrice preskočile in začela se bo tipična poletna ljubezen, ki pa lahko, da se bo nadaljevala tudi v jesen. Sproščeni boste v odnosih, saj se bodo vsi pozitivno odzivali na vas. Z njihovo pomočjo boste lahko veliko stvari uredili in naredili maksimalne, tudi finančne premike tako osebno kot poslovno. Možnosti za dobre spremembe se vam bodo ponujale, a pomembno je, da sodelujete.

Nasvet tedna: Ne trmarite s svojimi predlogi, raje se odprite novim idejam, ki vam bodo prinesle obilo energije in novih poznanstev. Začutite svojo trmo in jo zavestno usmerite v pozitivno smer – v vztrajnost, kar vam bo spremenilo način obnašanja, pa tudi delovanja. Zadovojni boste, saj vam bo nov način vsakodnevno omogočil več življenjske energije.  

Rak

21. 6. – 22. 7.

Dogodivščine v okolici vas bodo spodbujale k druženju in moška družba bo precej prepričljiva, tako da lahko, da boste čisto spontano praznovali poletje  ter pozabili na svoje obljube bližnjim. Glavni boste v družbi, kar vas bo veselilo, saj ste prav to pogrešali. Želeli se boste umakniti in se popolnoma posvetili dvojini in ljubezni, a ne boste čisto mogli odklopiti povezanosti z okoljem, tako da boste razdvojeni, kako se organizirati. Doživeli boste hladen tuš na delovnem mestu, saj vam bodo mnogi očitali stvari, ki stejih obljubljali, pa nikoli naredili. Deloma se boste zavedali, da imajo prav, a boste vseeno se umikali, saj nimate za vse stvari razlogov. To vam bo dalo misliti, da boste začeli bolje načrtovati in razmišljati o svoji poslovni prihodnost.

Nasvet tedna: Ne pozabite, da se spremembe dogajajo in to ne samo vam. Zato je pomembno, da v odnosih preverite, v katero smer se je kdo spremenil, da ne boste vztrajali v nekaterih zahtevah ali željah, ki so že zdavnaj mimo. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Hrepeneli boste po sprostitvi, ki bo na voljo, če se boste le tako organizirali. Sproščeni boste in malo utrujeni od vsega dogajanja okoli vas, zato si boste želeli sprememb. Ker pa ste dovoj trezni, veste, da še ni pravi čas, zato se boste čutili ujete na trenutke, zato boste precej sanjarili. To vas bo umirjalo. Ne bodite sramežljivi, temveč si upajte pogovoriti o čisto vseh stvareh, ki vas zanimajo. To vam bo dalo zagona na vseh področjih življenja in odlično podporo za vse, česar se boste lotili.

Ne bijte bitke z mlini na veter, temveč se odprite za najbolj nenavadne ideje, ki bodo rešile več stvari naenkrat. Zadovoljni boste, ko boste dosegli točno takšne rezultate, kot ste pričakovali. Ustvarili si boste dober sistem, ki vas bo pomiril za prihodnost.

Nasvet tedna: Možnosti za večje spremembe so odprte in vse to vam lahko v dobro spremeni celotno življenje. Zato sledite svoji strasti in se postavite zase na pravi način, predvsem pa ne pozabite na vse to, kar vam največ pomeni.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Optimistični boste in odprti za komunikacijo. Organizirali boste številne krajše izlete po Sloveniji ali se pridružili skupini pri tovrstnih dogodiviščinah. Usmerjeni boste tako v zabavo, kot konkretni pri delu in to vam je najboljša kombinacija, ki pa ste jo doživeli res po dolgem času. Sproščeni boste in veliko bolj odprti za različne ideje, pa tudi za flirtanje in iskrice strasti. Samski imate odlično priložnost za srečanja z zanimivimi ljudmi ter odpiranje ljubezni, ki pa jo boste seveda želeli potestirati.

Ponosni boste na svoje dosežke in to vas bo po dolgem času sprostilo ter vam dalo dodatne energije za vzpostavitev takšnega načina življenja, ki si ga želite. Delovni boste, predvsem pa vzpostavili dobre odnose, ki jim boste lahko zaupali.
Nasvet tedna: Sedaj je čas, da na polno začutite svoje življenjske želje in se lotite čisto vsega, po čemer ste hrepeneli v preteklosti. Optimizem se bo nadaljeval, če boste delovali po svojih prepričanjih in aktivno sodelovali v vsem, kar vam je pomembno.  

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Odlično podporo zvezd imate za nov način življenja. Urejenost in skrb za telo ter duha vam bo prineslo obilo pozitivnih rezultatov iz okolja in marsikdo bo želel sodelovati z vami, kar vam bo zanimivo, a ne boste odstopali od svojih smernic.

Kreativne ideje vas bodo povezale z zelo zanimivimi in nenavadnimi ljudmi, zato je velika verjetnost, da se boste zaljubili, a čisto na svojstven način, ki bo ohranil vašo samostojnost, sočasno pa okrepil sodelovanje s to osebo. Ne boste se pretirano odzivali na vplive okolja. Jasno vam je, da imate več uspeha, če se jasno posvetite svojim osebnim načrtom in zato boste vse manj prisotni za pomoč drugim, še posebej, ker ste ugotovili, da na koncu koncev to ne prinese nič dobrega ne vam oin ne tej osebi. Na dolgi rok mora vsak poskrbeti zase, brez tega ne gre.

Nasvet tedna: Če boste glede česarkoli zmedeni, si samo vzemite čas za razmislek in dokler vam ni jasno, kaj in kako si želite doseči, to takrat se nič ne odločajte. Samo tako boste izstopili iz starega načina delovanja. 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Vaše razpoloženje bo zamegeno, zato je nujno, da ste pozorni na vse, kar bi želeli konkretnega spremeniti, da ne boste šli iz dežja pod kap. Dovolite si sprostiti in počakati, da se okoliščine razjasnijo. Sedaj ni čas, da rešujete domače stvari in bližnje, temveč da se čisto posvetite sebi in svojim materialnim dosežkom. Zato ne iščite pobega v odnosih ali v strasti, temveč se trezno usmerite v rezultate.

Finančno stanje vam bo pomembno izhodišče, ne skrivajte tega. Okolica vam bo nakonjena in prijatelji ali znanci vam bodo želeli pomagati, a le, če boste vi izkazali stabilna izhodišča. V posel vstopajte jasno in sistematično, brez velikih obljub ali pričakovanj. Samo konkretna stanja vas lahko sedaj podprejo, hrepenenje na dolgi rok ne bo prinašalo rezultatov.

Nasvet tedna:  Ne izmikajte se pogovorom, temveč sledite vsemu, kar je potrebno urediti. Naredite si seznam stvari, ki vas še čakajo, ne glede na to, kako vas bremenijo. Ko bodo zapisane, se bodo začele utrinjati dobre ideje, kako vse skupaj razrešiti.    

Strelec

23.11. – 21.12.

Zadovoljni boste, saj boste imeli odličen vpliv na sosesko in še dlje. To vam bo dvignilo samozavest in vam sprostilo vse slabe misli, ki so se vas v preteklosti preveč prijele. Lahko, da se boste na hitro zapletli v srečanja in daljše pogovore ali nočna druženja z ljudmi iz preteklosti. Možnosti, da se ponovno razgori star ogenj strasti, bodo velike. Če le lahko, boste vse to prikrili pred domačimi, saj imate dovolj njihovih pridig in obtožb, ki ste jih deležni že nekaj časa. Veliko raje se boste posvetili vsem, ki v vas prebudijo strast in vas pomladijo. O vas se bo širil dober glas, a vseeno ga boste morali opravičiti  s svojim delom, kar pa lahko, da vam ne bo tako všeč. Ne bo se vam namreč dalo opravljati rutinska dela in imeti opravka s čemerkoli, kar vam ne bo takoj in dobro steklo.

Nasvet tedna: Preveč ste občutljivi na domače počutje in osnovne temelje skupnega življenja, a trenutno ne vidite rešitve. Zato je mogoče bolje, da se izogibate pogovorom na to temo, saj ne prispevate nič koristnega v tej smeri. 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Dobre spremembe v počutju bodo posledice ljubezni, po katerih hrepenite, a bolj malo naredite za njo. Naredite ji prostor v vašem življenju, sprostite se in opazujte, kako je, če si dovolite, da se preprosto dogaja. Domače razmere vas bodo bremenile in želeli si boste sprememb, čeprav ne boste točno vedeli, kaj si zares želite, zato ne boste nič delali v tej smeri. Samski boste imeli priložnost odkrivanja ljubezni. Vezani lahko obudite partnerski odnos s skupnim potovanjem ali daljšim izletom. Kakršnokoli delo vam bo v breme in le stežka se boste zbrali in usmerili v konkretno delo. Iskali boste možnosti za drugačno delo, a se niti tega ne boste mogli dobro lotili. Zato lahko, da si boste vzeli dopust, saj ne bo večjega učinka tudi, če boste delovni.

Nasvet tedna: Ohranite zbranost na pozitivne stvari in se jim posvetite. Ne sprejemajte bremen in odgovornosti za druge. Razmislite pa, zakaj se odmikate od preprostih in najboljših rešitev. Vsa spoznanja bodo koristna. 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Izčrpani boste in nervozni od dogajanja, a dovolj trmasti, da ne boste želeli popustiti oz. si vzeti smiseln počitek. Nestrpni boste do otrok, ki pa bodo izkoriščali vašo zaposlenost in vam stvari prikazovali malo drugače, kot bodo zares. Zato je dobro, da poskrbite za preverjanje vseh stvari, ki jih naj bi naredili. Lahko se namreč zgodi, da pride do težav, ki bodo kasneje precej stresne za urediti. Zato prisluhnite domačim in preverite, kaj se dogaja. Iskali boste rešitve za ureditev vseh konkretnih materialnih stvari, a če ne boste odprti za bolj nenavadne ideje, se ne bo nič spremenilo. S pretirano strogostjo in usmerjenostjo v malenkosti, izgubljate na osebni moči in ste tako tudi vse bolj utrujeni.

Nasvet tedna: Ne glede na to, da boste imeli precej psihične moči, boste utrujeni, zato poskrbite za varnost, saj vam zvezde v tem času niso najbolj naklonjene. Izogibajte se vožni z avtomobilom, prav tako se ne lotevajte domačih opravil, za katere so potrebna električna orodja. Lahko pride do manjših nezgod. 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odlično počutje vas bo uspavalo in lahko, da boste pozabili na načrte in želje po spremembah, ali pa jih boste malo preložili, ker se vam ne bo zdelo več tako nujno.

Če imate željo za preselitvijo ali preureditvijo doma, je sedaj pravi čas vsaj za razmislek in načrtovanje. Tako boste kasneje, ko bodo priložnosti odprte, lažje in bolj smiselno vse izvedli. Pomoč bližnjih vam bo zagotovljena, a le, če boste se z njimi o vsem pogovorili. Odlično obobje je pred vami in številne kreativne ideje boste lahko realizirali na sproščen in unikaten način. Deležni boste pomoči, ki vam bo prihranila ogromno časa in truda. Tako se boste lahko posvetili vsem potrebnim stvarem in še vam bo ostalo časa zase.

Nasvet tedna: Pišite si ideje in tudi okviren čas njihovih možnih realizacij, saj vam bo to dalo močnega zagona za prihodnost in vam tudi pomagalo pri preobrazbi materialnih dobrin. Ne bojte se sprememb, prišle bodo ob pravem času brez vaših predpriprav, a bolj učinkovito jih boste lahko izpeljali, če boste vedeli, kaj in kako želite.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot