Tedenski horoskop

HOROSKOP 10. teden: 1.3. – 7.3.

Prelomen teden za področja, kjer ste odlašali. Mars v petek zgodaj zjutraj preide v znamenje dvojčkov, kar bo sprostilo aktivno energijo in boste z lahkoto šli v akcijo. Delovne dni posvetite urejanju in lepoti doma, prostorov in telesa ter zaključite projekte, s katerimi ne želite imeti več opravka. Zadnji krajec v strelcu bo podžgal moč odločanja in sprememb bodo enostavne.

Ponedeljek, 1.3.

Z luno v tehtnici bodo odnosi sproščeni in sodelujoči. Dopoldne boste lahko naredili veliko s pomočjo mentorjev in starejših oseb, ki so vam zgled. Proti večeru boste imeli željo po pogovorih in nemirni boste, kot da čakate sporočilo osebe ali usode za večjo spremembo v življenju. Pred spanjem je smiselna meditacija, da boste lahko skozi spanje sprejeli optimalne zdravilne energije, ki jih bo aktivirala povezava Lune in Jupitra. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, strelci in kozorogi.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam priporoča, da mu predate vse težave, ki jih imate v tem trenutku. Tako vam bo lahko pomagal na način, da vam odpre razumevanje tam, kot je potrebno in na drugih mestih sprosti nego z ljubeznijo do sebe.

Torek, 2.3.

Še sproščeno dopoldne, ki ga preživite v družbi, uredite vse, pri čemer potrebujete druge, saj bo šlo enostavno in dovolj hitro. Popoldne bodite pozorni, da vas določene situacije ne vržejo iz tira in da ne odreagirate na morebitne provokacije. Če se boste prehitro razjezili navzven ali v sebi, lahko doživite močno utrujenost, saj boste izgubili kar precej energije. Zato opazujte, na kaj ste šibki in kdo ali kaj sproži vaše reakcije, saj je to smiselno globlje pozdraviti v sebi. Zvečer pride Luna v znamenje škorpijona, kar bo še spodbudilo močno čustvovanje in sumničavost, pa tudi intuitivnost. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni in ribe.

Mojster 6. žarka Svetlobe – Predanost vas spodbuja, da sledite notranjemu fokusu na svoje življenje in ne dovolite, da vas okolica kakorkoli vznemiri. Ni potrebe, da dokazujete svoje sposobnosti komerkoli, dovolite samo, da čas dela za vas.

Sreda, 3.3.

Zanimiv dan, poln intenzivnih čustev, dobrih idej in spoznanj. Že zjutraj lahko, da boste prejeli sporočilo ali darilo od vaše simpatije in čutili boste intenzivno energijo, ki se bo krepila tudi na daljavo. Razmišljali boste o čustvih, o svojem življenju in skozi to prišli do dobrih spoznanj, a ni nujno, da bodo odločitve sledile. Pomembno pa je, da se zavedate, kdo v vas spodbuja iskrice veselja, življenja, kar se bo okrepilo tudi proti večeru. Možnosti dobrega zmenka so velike, zato si rezervirajte čas in povabite simpatijo na srečanje. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje vam bo aktiviral razumevanje vsega dogajanja okoli vas in vam dajal spodbudo misli in komunikacijo, da boste še iz tako hude zagate prišli neobremenjeni in celi ter bolj bogati za izkušnjo, ki bo učila tudi druge okoli vas. Samo sodelujte in opazujte, kako se vse spreminja.

Četrtek, 4.3.

Nemirna noč je verjetno za vami, saj so se sproščale miselni vzorci  in pretirane

skrbi iz preteklosti. Mars je zgodaj zjutraj prešel v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo, moč misli in aktivnost skoraj do konca aprila. Odlično obdobje za pogajanja, nove smernice v razvoju in spremembe v načinu razmišljanja. Malo pred polnočjo pride luna v znamenje strelca, kar bo v vas prebudilo željo po potovanjih in dogodivščinah.  Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni ter strelci.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam daje možnosti, da na novo vzpostavite odnos do sebe in do vseh tistih, ki so vam pomembni. To bo okrepilo energijo življenja, sodelovanja in ustvarjanja, nekaj, po čemer vsi hrepenite.

Petek, 5.3.

Številne ideje ste lahko dobili že ponoči, skozi sanje ali če se noč bolj ali manj prebedeli, saj so bile energije res močne. Zgodaj zjutraj sta se povezala Merkur in Jupiter, kar aktivira optimalno poslovno podporo za uresničitev največjih potencialov, ki jih imate v službi ali poslu. Popoldne boste srečali ali staro simpatijo ali nekoga, ki vam bo pomagal pri uresničitvi nekaterih ljubezenskih želja. Proti večeru se bodo okrepile romatične povezave, ki jih izkoristite za zmenek ali vsak pogovor s simpatijo.  Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, tehtnice in strelci.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas odpira za sodelovanje z največjimi mojstri in najbolj ugodnimi energijami. Sprejmite njegovo pomoč, da boste modro zbrali svoje ideje in ljudi, s katerimi boste dlje časa povezani, kot predvidevate.

Sobota, 6.3.

Še ponoči se je dovršil zadnji krajec in verjetno ste se zbudili navsezgodaj aktivni in spočiti. Spodbudne energije optimizma in sreče vas bodo spremljale celotno jutro, medtem bo boste proti poldnevu že čutili bolj zamegljene misli in se bolj romantično odprli dnevu, učinkovitost in delavnost pa bosta izginili neznano kam. Čas bo za čustva, romantiko, sproščanje in počitek. Najmočneši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device, strelci in ribe.

Mojster 6. žarka Svetlobe – Predanost ne trudite se nikomur nič razlagati, nikogar spreminjati, samo s predanostjo in ljubeznijo negujte svoje telo in odločitve. Vse ostalo se bo razrešilo ob pravem času.

Nedelja, 7.3.

Ponoči pride Luna v znamenje kozoroga, kar bo ohladilo tako zrak kot čustva. Bolj trezno boste lahko pogledali na svoja dogajanja in se tudi odločili za morebitne potrebne spremembe. Popoldne boste nemirni, iskali boste možnosti za nekatere želje, da bi se čimprej izpolnile. Če se znate umiriti in povezati s sabo, se res lahko zgodi, da dobite odlične ideje in podporo za uresničitev genialnih želja. Najmočneši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje vam bo pokazal pot, da boste lažje razumeli vse vidike, povezane z vašimi željami in sprejeli vse manjkajoče znanje o sebi in ostalih vidikih, pomembnih za hitro materializacijo želenega.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Prve dni boste obremenjeni z iskanjem rešitev za konkretne materialne težave. Želeli boste praktično razrešiti ključne probleme, a boste potrebovali pomoč drugih, kar pa ne boste želeli pokazati, zato se boste jezili nase in na vse okoli sebe. Če se boste uspeli sprostiti v odnosih, se vam lahko zgodijo izjemne stvari. Ljudje vam bodo bolj naklonjeni, kot si predstavljate. Samski ovni se aktivirajte in povabite simpatijo na sprehod. Po četrtku se boste lažje sprostili, a potem boste pozabili na težave, ki so vas težile. Veliko lažje se boste pogovarjali, se izrazili in skozi to čisto spontano rešili nekatere finančne zadeve. Veliko lažje boste tudi razmišljali in imeli možnosti izraziti svoje ideje in mnenje, kar vas bo aktiviralo v drugo smer življenja.

Nasvet tedna: Prihaja psihično precej bolj dinamično obdobje, ko se bo toliko dogajalo, da ne boste mogli vsega sproti udejaniti. Zato je nujno, da si pišete dobre ideje in da sledite vsemu dogajanju, da se ne umikate.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Precej učinkoviti boste v prvi polovici tedna, tudi zato, da dokažete svoj prav in da se odmaknete od nekaterih, ki vam gredo na živce. Vodil vas bo notranji nemir in tudi jeza, a boste precej molčeči. Osredotočite se na smiselne stvari. Če bi se zares sprostili, bi lahko ugotovili, kako lepa je lahko ljubezen. Iskrice strasti vas bodo vse bolj prevzemale, čeprav jih boste zavračali in se izgovarjali na delo. Vseeno bo ljubezni namenjen konce tedna, zato ne imejte prevelikih delovnih načrtov.

V službi vas jezi, ker ne morete priti do svojega miru, do statusa quo, ki ste ga prej imeli. Sedaj se kar naprej nekaj spreminja in se morate ponovno truditi in sodelovati na drug način, kot bi si želeli.

Nasvet tedna: Okrepite skrb za fizično telo, saj vam bo izboljšana kondicija omogočala, da boste čustveno manj občutljivi. Venera namreč prehaja zmanjene rib, kar vas energijsko povezuje s svetom na drugačen način in zaznavate čustva širše okolice.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Precejšnji preobrat tega tedna vam bo okrepil življenjsko energijo in iz zaskrbljenosti prvih dni boste prešli v optimistično in polno delovanje. Še sami ne boste mogli verjeti, kako nenadno se vam bo spremenilo počutje, a zadovoljni boste, da ste končno prišli do večje moči za življenje. Prve dni boste še čakali na pravo priložnost za pogovore in za prave poteze. Od četrtka naprej pa se bo vaša notranja moč okrepila, povečal se bo nemir in ne boste se mogli več zadrževati. Usmerili se boste v konkretno reševanje situacij, tako poslovno kot osebno in še vam bo ostajala energija. Čas prihaja, da uredite vse večje zagate, ki jih v preteklosti niste mogli. Mars v vašem znamenju vas bo naredil prodorne, tudi ostre in ne boste se predali tako zlahka, zato bodo uspehi sledili.

Nasvet tedna: Če vas muči visok pritisk ali  ljubosumje, je koristno, da ne nosite rdeče barve ter da se posvetite daljšim sprehodom v naravi. Prav tako vam škodi zadrževanje besed in misli, zato si vse, kar še nosite v sebi zapišite in se s tem razbremenite.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Čustvena nihanja so prisotna zaradi vašega čustvenega ostajanja v preteklosti, zato vas teden vabi v hitrejše spremembe. To vas bo zmedlo in lahko, da boste vse sprejemali bolj avtomatično, podzavestno. Zelo sproščujoči, a tudi delovni dnevi so pred vami. Zato si ne ustvarjajte romatičnih hrepenjenj, raje bodite sproti iskreni z vsemi in marsikateri odnos se bo dobro razvil. Pridobite lahko številne prijatelje, vendar se ne trudite, naj bo vse sproščeno. Številne spremembe vam delajo težave pri delu. Ne ozirajte se na pretekle načrte, ki niso prinesli dobrih rezultatov, raje se lotite novih poslovnih izzivov, ki vas bodo še daleč pripeljali.

Nasvet tedna: Veliko dogajanja bo, tako v ljubezni kot v poslu, zato se ne oklepajte situacij, temveč sproti doživljajte trenutek za trenutkom. Ne čakajte, da bo to minilo, temveč se navadite, saj je to optimalno življenje. Konec tedna si boste želeli spočiti, a vam bo strast zakuhala drugačne vrste sprostitev.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Sproščeni boste in zadovoljni ne glede na vse, kar se bo vse dogajalo okoli vas. To vam so delalo vzdržljive, da ne boste vznemirjeni zaradi negativizma bližnjih ali zaradi težav, za katere boste zaupali, da se bodo sproti reševale. Vaše srce je pomirjeno, saj veste, kaj si želite za prihodnost in tudi zaupanje imate v življenje, da vas do tja pripelje. Zaznavajte, kaj vas osreči, saj so sedaj še možne spremembe. Lahko, da boste morali še malo preusmerjati bližnje, da se navadijo na vaše novo stanje, a je pomembno, da vztrajate. Še posebej sobota bo polna izzivov, saj si boste želeli privoščiti malo svobode, a bodo vsi nasprotovali oz. želeli sodelovati v vašem prostem času. Sledite svoji intuiciji in ne reagirajte na dvome bližnjih, če vas določena dejanja naredijo zadovoljne. S svojim notranjim mirom in občutkom za prihodnost, boste pomagali mnogim, da bodo sledili vašemu zgledu in rešili svoje naloge dobro.

Nasvet tedna: Optimalno je, da redno družite z  naravo in se tako sproti regenerirate za vsakodnevne obveznosti.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Aktivni boste in se tudi čustveno precej sprostili. To vam bo precej novo stanje, saj ste do sedaj bili ves čas zaskrbljeni in pod pritiski okolja. Začeli boste pridobivati notranjo samozaupanje in optimizem vam bo postal domač. Domači bodo veseli vaših sprememb in se odlično odzivali na vašo dobro voljo, kar bo sprostilo negotovosti preteklosti. Že ponedeljek vam bo naklonjen in dobro boste začeli z nekaterimi novimi stvarmi, kar vas bo veselilo. V četrtek in še posebej v petek pa bodite odprti za vse ideje, vsa povabila, saj bodo odlične energije za vaše poslovne proboje. Mogoče dobite ponudbo za novo službo ali nove ideje za svoj posel. Karkoli bo, vas bo razveselilo in vas podprlo pri bolj optimističnem pristopu k življenju.
Nasvet tedna: Pogovarjajte se o idejah, saj se bo iz tega razvilo veliko več, kot bi lahko naredili sami. Odprite se za sodelovanje tako doma, kot v službi, kar pomeni, da se pogovarjajte tudi o stvareh, ki jih še ne razumete ali nimate dodelane strategije.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Čustvano boste sproščeni, predani ljubezni in notranjemu zadovoljstvu. Povezanost z naravo in živalim vam to še podpira. Če ste samski, boste čutili, da je ljubezen na poti k vam, zato se odzivajte na povabila in poslušajte svoj instinkt. Sreda bo polna ljubezenskih iskric in tudi vezani boste čutili željo po obnovi strasti in veselja. Dobro je, da se navadite na pretok ljubezni v vašem življenju in delujete iz nje v vsem, kar počnete. To bo osrečilo vas in vam omogočilo popolnoma novo življenje. S svojo sproščenostjo boste pozitivno vplivali na vse dejavnike posla in tudi pridobili večja darila ali finance. Če imate možnosti, zaprosite za napreovanje ali povišico, saj so dobre možnosti, da vam ugodijo.

Nasvet tedna: Če se boste odločali za vam pomembne stvari, ne glede na to, ali bo sprememba v službi, krajše potovanje ali sprememba v partnarstvu, bodite iskreni najprej do sebe in ne delajte kompromisov zavoljo drugih, ki tega ne bodo želeli, niti cenili.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Razdvojeni boste in iskali optimalno rešitev. Zavedate se, da potrebujete spremembe v samem bistvu življenja, a se ne pripavite do tega, da bi se lotili vsega konkretno.  Čas je, da se sprostite tako v ljubezni, kot v poslu in si ne komplicirate več odnosov zaradi poslovnih izzivov, v katere potem pobegnete, če se odnosi ne odvijajo tako, kot želite. Sredita tedna boste imeli priložnost osvoboditi nekatere strahove, kar vam bo poglobilo samozavest in boste povsod nastopili bolj umirjeno in celovito. Izkoristite to za začetek večjih, pomembnih sprememb, ki vas bodo pripeljale do stabilnega življenja v ljubezni, pa tudi v poslu.   

Nasvet tedna: Vse priložnosti boste imeli, da postavite svoje življenje – vsa področja na nove temelje, zato bodite jasni v tem, kaj si želite oz. kam spada kaj. Ne mešajte posla s čustvi in prav tako ne zapostavljajte srca zaradi denarja, saj se bodo stvari sistematično začele urejati povsod, ko si boste priznali realno stanje.

Strelec

23.11. – 21.12.

Veliko dogajanja bo tako čustveno kot delovnem področju, a z optimizmom se vam bo zdelo, da vse zmorete. Navdušeni boste nad vsem in prehitro reagirali ter si sproti ustvarjali še več zmede. Koristno je, da se zavedate, da se je dobro o čemerkoli pogovoriti, vsaj zato, da osvobodite svoje bližnje, ki pogosto čakajo na vaše odločitve in ugibajo o vašem delovnem urniku in načrtih. Če boste bolj jasni z njimi, bodo lahko tudi oni bolj sproščeno sodelovali in vam precej bolj pomagali kot do sedaj. Če iščete nove ideje ali načine za poslovni uspeh, se vam bodo od četrtka naprej odpirale možnosti, s katerimi lahko čisto na novo postavite svojo službo in okrepite svojo blaginjo. Zato se ne odmikajte ponudbam ter se pogovorite o vsem, kar vam bo padlo na pamet.

Nasvet tedna: Umirite se in se ne vključujte v vso dogajanje okoli vas. To vam bo okrepilo notranjo energijo in zunanji vpliv ter boste lažje usmerjali svoje življenje. Tako pa imate občutek, da vas veter nosi in da nimate nobenega vpliva na dogajanje.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Razdvojeni boste, saj si želite sprememb, svobode in sprostitve, a pri tem pa ne želite spremeniti ničesar v svojih dejanjih in vsakdanjiku. Kot da pobegnete v svoj domišljijski svet, kjer se vse zgodi samo od sebe na način, ki vam odgovarja. Čustva vas bodo vznemirjala in vas spodbujala k novim idejam o življenju in ljubezni, a boste še vedno previdni. Prisluhnite srcu in ljudem, ki so vam blizu in odkrivajte nove stvari v sebi, ki vas korak za korakom delajo srečne. Kljub temu, da bi lahko začeli s konketnimi spremembami in novimi izzivi v poslovni sferi, se boste raje odmikali in še vedno čakali na izjemne priložnosti, ki pa se nebodo dolgo pojavljale, če ne boste začeli delati korakov v novo smer.

Nasvet tedna: Če imate težave z alergijami, potem sproščajte ta strah in bolj sodelujte z vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Koristno je, da razmislite o tem, da se mogoče ne bojite   življenja, temveč sami sebe, svojih globokih čustev in vsega, kar bi se spremenilo, če bi začeli bolj resno vstopati v spremembe.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Nemirni boste in sočasno želeli vse urediti, sodelovati in voditi, po drugi strani pa vse prepustiti ter se čisto izogniti vsem, saj ste zares čustveno pregoreli. Ne skrbite toliko, da bodo vsi zadovoljni, saj vam bo lažje organizirati vse potrebno brez zadržkov. Ker pa se zaradi preteklosti obremenjujete z družinskimi člani, se potem avtomatsko postavljate na zadnje mesto, kar slej ko prej pripelje do izčrpanosti in vaše nervoze, ki razbije želeno čustveno harmonijo. Optimistični boste in iskali priložnosti za pogovore in sodelovanje, pri tem pa pozabili na želje drugih ter zasledovali svoje cilje. Sreda in petek bosta prebojna. Polni boste energije in idej, ki pa jih poskusite usmeriti v projekte, ki bodo koristili predvsem vam in vašemu delu ter življenju.

Nasvet tedna: V soboto vstanite čimprej, da ujamete koristno podporo zvezd, saj bo od tega odvisen celoten dan in način domačega druženja za dlje časa. Imeli boste dve poti: ali boste precej optimistični, ali pa zelo nervozni in nemogoči za vse domače. Izbira je vaša.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odlično počutje vam bo dvignilo samozavest in odprti boste tako za ljubezen, kot za obilje. V sebi boste čutili povezanost z življenjem in poskrbeli boste, da vas bližnji ali okolica ne bo motila pri tem. Počasi se boste privajali na to, da ni nič narobe, da ni posebne drame ne doma ali v službi in da lahko zares počnete tisto, kar vas veseli. Lahko, da se boste zaljubili v življenje samo in pri tem sproščeno spreminjali svoje odnose in vse, kar vas obdaja. Vsak dan posebej boste dožieli nekaj novega, kar vas bo odprlo za kreativnost in za sprejemanje življenja čisto na drugačen način.

Nasvet tedna: Ugotovite, kaj vam je strast ali veselje, saj se bo tudi to lahko začelo uresničevati. Koristno je, če ste usmerjeni v svojo pot, da ne popustite vplivom okolice, ki vas sicer takoj obremeni. Organizirajte prav vse dejavnosti, ki jih želite početi, nič ne puščajte naključju, tako boste sami sebe optimalno motivirali in v nekaj tednih dosegli iste uspehe, kot bi jih sicer v nekaj mesecih.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot