Tedenski horoskop

HOROSKOP 21. teden: 17.5. – 23.5.

Pospravite dom, razmislite o svojih načrtih in jih po potrebi spremenite, Saturn na binkoštno nedeljo prehaja v retrogradno fazo do 11.10. in vas bo vodil na dober in sistematičen način, če boste le vedeli, kaj bi radi. Če ste sredi kaosa in vas nepredvidljive situacije odmikajo od sebe, vam bo pomagal urediti svet okoli vas. Če se boste upirali, vam to lahko povzroči bolečino ali čustveno izolacijo.

Ponedeljek, 17.5. 

Odličen dan za dobro sodelovanje, konstruktivne pogovore in še posebej veliko lahko naredite za domače ter za skupne načrte v okviru družine. Sproščeno se boste lahko pogovarjali o vsem in nič vam ne bo težko. Dan je namenjen opustitvi precejšnjih starih navad ali razvad, strahov in bremen. Podpora je za globljo regeneracijo in dober počitek. Popoldne po 14:30 uri lahko že obiščete frizerja, saj se Luna prestavi v znamenje Leva in vse, kar boste v tem času deleli na svojem fizičnem izgledu, bo imelo večji in daljši učinek. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, device, škorpijoni in kozorogi.  

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas spodbuja pri prenovi ne samo telesa, temveč celotne energije. Z ljubeznijo do sebe boste vzpostavili nov način življenja, nove vrednote in še preden se boste zavedli, bo vse drugače. 

Torek, 18.5. 

Precej dinamičen dan, ko se bodo čustva razgrinjala kot mavrica. Dopoldne bo še precej harmonično in usmerjeno v dobro sodelovanje, zato izkoristite dobre vplive za pogovore in sodelovanja, ki bodo utrdila vaše odnose. Popoldne namreč lahko pride do nenadnih neprijetnih presenečenj, ki vas bodo čustveno vznemirili, zato se ne podajajte v kakšne večje podvige in bodite v avtu in v javnosti čimbolj zbrani. Pozno popoldne pa poskrbite za sprostitev, za stike s starejšimi in dajte podporo tistim, ki vam veliko pomenijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, tehtnice, strelci, kozorogi in vodnarji. 

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vam daje vso podporo, da se čisto osvobodite vsega, kar vas duši, ovira ali vam kakorkoli preprečuje, da bi zaživeli svobodno po svojih srčnih in dušnih energijah. Zato bodite iskreni s sabo in sodelujte z vsem na jasen in konkreten način. 

Sreda, 19.5. 

Nemirne misli ali bolj divje sanje vas bodo prebudile in zdelo se vam bo, da ste celo noč nekaj delati. Aktivirajte se čimprej, da se rešite te zaspane energije in da se pripravite na nadaljevalne korake uresničevanja načrta, ki ste ga teden dni nazaj ob mlaju začeli. Prvi krajec je namreč, ko je potrebno preveriti, kaj je narejeno in kaj želite bolj strastno nadaljevati in kam boste usmerili več energije. Pozno zvečer vstopi Luna v znamenje device in napoveduje delovne naslednje dni. 

Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice in strelci.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam drži podporo, da nadaljujete spremembe za svoje pravo življenje. Ne dovolite si ustavljanja zavoljo motenj sistemov ali ljudi, ki mimogrede želijo vašo pozornost. Zbrani in ljubeči do sebe in do vsega okoli sebe postavite vse na svoje mesto. 

Četrtek, 20.5. 

Odlična noč in možnosti so bile jasnovidnih sanj, da ste sanjali nekaj, kar se vam bo v prihodnosti uresničilo. Dober dan je za sprostitev ljubezni in za konstruktivne pogovore s simpatijo, partnerjem in načrtovanjem prihodnjih korakov ali samo dobro druženje. Zvečer boste sproščeni in zadovoljni, s številnimi dobrimi idejam in lahko, da boste deležni pozitivnih informacij ali ljubečih srečanj. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas spodbuja, da poskusite zaživeti svoje sanjsko življenje in si vzemite čas, da razmislite o vseh vidikih, kako bi to bilo. Na ta način boste lahko najbolj optimalno sprejeli ne samo podporo današnjega žarka Ljubezni, temveč začeli sodelovati z celotnim spektrom podpornih energij Svetlobe. 

Petek, 21.5. 

Danes lahko, da se vam bo zdelo, da lahko naredite vse in da ni omejitev za vas. Vseeno ne pretiravajte v ničemer, temveč bodite pozorni na svoje počutje, da doživljanje različnih situacij ter na svoje dihanje. Ne pustite se izzivati ali delati karkoli, kar danes čutite, da ne bi bilo dobro. Ne hodite v nakupe, tudi se ne odločajte za sodelovanje na daljši rok. Počakate, da se pokažejo jasno vse stvari in tudi če vse izgleda super in dobro, dovolite si, da dobite potrditev v naslednjih dnevih. tako se boste izognili številnim težavam. Najmočnejši vpliv boste čutili levi, device, strelci in ribe.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas vabi v opustitev vseh mrež in prilagajanj. Potrebno pa je, da na novo pogledate svoje dejavnosti, navade in vse, kar se vam dogaja v življenju. Samo s pozornostjo in zavedanjem boste dojeli moč podpore in novega načina življenja. 

Sobota, 22.5. 

Ponoči Luna vstopi v znamenje tehtnice in aktivira dobre vibracije za ljubezen, harmonijo doma in navzven. Počutje se bo hitro izboljšalo in radi se boste družili ter sodelovali v idejah za prenovo doma ali vašega izgleda. Želeli boste iti v nakupe, a vam bo žal časa, raje ga boste preživeli z vam pomembnimi ljudmi, prijatelji in simpatijami. Samski imate danes odlične priložnosti za srečanje s srčnimi ljudmi, zato se samo odprite za ljubeč dialog, za zmenke in povabite vam prijetne osebe na kavo ali sprehod. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca vas bo podpiral pri hitrih odločitvah in nenadnih reakcijah, ki bodo pokazala čisto novo dimeznijo dogajanja. Vse skupaj bo dobilo nov smisel. 

Nedelja, 23.5. 

Binkoštna nedelja bo dopoldne malo meglena, nikakor se ne boste mogli dobro lotiti opravkov. Zato je bolje, da ne hitite in si ne ustvarjajte stresa, če ni nujno potrebno. Vzemite si čas zase in za bližnje ter spremenite načrte, če je to potrebno za boljše počutje. Popoldne bo bolj naklonjeno sodelovanju in komunikaciji, zato boste lahko vse nadoknadili. Preglejte dogajanje v okolici in se odločite za sodelovanje v svojem kraju, svoji bližini za skupne dobre projekte. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, tehtnice in ribe.

Mojstra 2. in 3. žarka Svetlobe – Ljubezen in Aktivna Inteligenca  vas bosta spodbujala v dobrih rešitvah za vse. Bolj kot boste iskreno izhajali iz sebe, lažje se boste o vsem dogovorili in si pridobili podporo okolja in energij Svetlobe. Notranja moč in sreča se bosta okrepili. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Nemirni boste in šibki tako fizično kot psihično. Nikakor se namreč ne morete navaditi na spremembe, ki od vas želijo miru, sprostitve in harmoničnega sodelovanja. Ne bodite preveč pogumni in drzni v odnosih ter ne izzivajte z ničemer, česar ne mislite resno. Lahko, da se vam pomembni odnosi kar naenkrat spremenijo, saj domači ne bodo več želeli prenašati čustvenih manipulacij ali jamranja, zato bodo postavili pogoje in naredili sami spremembe. Pozorno sledite dogovorom in se iščite bližnjice v službi. Hitro se namreč lahko zapnete v prepire, kar bo ogrozilo vaše osnovne temelje. Zato pazljivo in sodelujoče nastopite povsod, kjer ste povezani z drugimi. 

Nasvet tedna: Stabilnost vam bo zamajana, zato dobro razmislite, kaj narediti. Domači vam ne bodo olajšali situacije, saj niso odobravali nekaterih vaših dejanj iz preteklosti. Zato ne pojdite na vrat na nos v akcijo, ne sposojujte si denarja od nikogar ter raje razmislite, kaj zares potrebujete in kam boste usmerili svojo energijo za trajnejše dobre rezultate. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Pokali boste od energije, a lahko, da je ne boste na pravi način oddajali od sebe, zato boste sprožali reakcije in v sebi kopičili nemir in nestrpnost. Navadite se telovaditi ali se vsaj dobro razgibati vsako jutro in čez dan. Ne trmarite pri domačih, če si ne želite nakopati večjih zamer ali prepirov. Vaša nestrpnost do otrok ali mlajših oseb ne bo najboljše sprejeta. Raje se sprostite in jim posvetite nekaj časa za igro in druženje. Nestrpnost raje obrnite v skupen šport ali igre, kjer boste lahko z vzgledom in humorjem lažje prenesli na njih svoje prave vrednote. Kreativni boste in odprti za novosti, še posebej na službenem področju. Tja boste tudi vlagali vso energijo in si želeli spremembe, ki se vam lahko tudi uresničijo, če boste le dovolj potrpežljivi. Trmasto boste vztrajali v nekaterih idejah in rešitvah, kar bo poslovno uspešno, vsaj na dolgi rok. 

Nasvet tedna: Bodite pozorni, kaj nestrpnost naredi z vašim telesom in okoljem. Imeli boste večjo moč, kot se zavedate in z njo podtalno sabotirate sebe in svoje bližnje. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Odlično obdobje za vas, ko sonce prehaja v vaše znamenje in boste bolj začutili pomembnost svojih odločitev in dejanj ter podpore, ki vam jo nudi življenje. Če boste imeli težave z želodcem ali ledvicami, je zato, ker ste se toliko časa izogibali lastni pomembnosti. Z ljubeznijo boste premikali svoje svetove in odnose. Ljubezen vam ponuja lepe spremembe ali okrepitev partnerskega odnosa. Tudi samski imate odlično priložnost spoznati ali se povezati s sorodno dušo v tem obdobju. Odprite se kariernim spremembam in dobrim odnosom v službi. Če si želite menjave, je sedaj optimalno obdobje, da ne samo gledate, kaj bi bilo za vas, temveč aktivno kličete in komunicirate v tej smeri. Usmerite se jasno in konkretno v cilj, ki ga želite doseči.

Nasvet tedna: Ničesar ne prelagajte na kasnejši čas, ne kariere in ne ljubezni. Sedaj je pravi čas za življenje, zato ja zajemite z veliko žlico.  

Rak

21. 6. – 22. 7.

Razdvojeni boste čustveno in tehnično, kar vam bo jemalo energijo in ustvarjalo težave pri fizičnem počutju. Če niste zbrani in prisotni, se vam to lahko pozna na očeh in ledvicah. Ljubezensko boste občutljivi in pripravljenih narediti vse, da ohranite dober stik z osebo, ki vam je tako pomembna. Samski poglejte okoli sebe, s kom se najbolje razumete in kdo vam buri domišljijo ter pristopite s humorjem in odprtim srcem. Srečni boste in napredovali v odnosih ter se z lahkoto dogovorili nekatere vam pomembne stvari, še posebej v poslu. Bolj, kot boste natančni in sodelujoči, več boste imeli sledilcev in podpore za dolgoročno sodelovanje. 

Nasvet tedna: Hrepeneli boste po večji spremembi, ki pa jo lahko dosežete samo z marljivostjo in delovno predanostjo, saj je povezana z vašimi izzivi v poslu ali preselitvi. Ne dovolite, da vam preteklost vpliva na sedanjost, zato skrbno načrtujte svoje korake in sočasno boste rešili več težav naenkrat. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Kreativnost vas bo vse bolj povezovala v strast do življenja, zato ne boste popuščali pred pritiski okolja, temveč vztrajali v vsem, kar vas osreči. Mirni boste ne glede na okoliščine in ne bo vas lahko spraviti iz tira. Lahko, da se boste na novo zaljubili ali ponovno odkrili srečo v vašem partnerju. Vsekakor boste pripravljeni spreminjati svoj vsakdanjik zavoljo ljubezni. Ne boste več spustili dobrega življenja in optimizma, ki ga boste čutili ob posebni osebi in vam bo dajal navdiha za vse, kar boste počeli.

Popolnoma boste usmerjeni v posel in službeno sodelovanje vam bo prinašalo veselje in zadovoljstvo. Z lahkoto boste razmišljali in dobili številne dobre ideje. 

Nasvet tedna: Vse, kar ste želeli spremeniti, lahko naredite ali vsaj začnete v tem obdobju. Če ne gre drugače, se vsaj pogovorite o vsem, kar vas bremeni in dovolite življenju, da vas preseneti z rešitvami. 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Ne boste se mogli dobro odločiti, saj ne boste v nič prav prepričani.  To vam bo povzročalo preglavice, krivili boste pa druge za to.
Občutljivi boste na vse, kar bo izzivalo vaš način življenja in na vse, ki jim boste morali karkoli dokazovati. Odnosi se bodo lahko razvijali v dobro, a boste vseeno notranje nestrpni in želeli potrditev bližnjih, da so vam lojalni pri skupnih načrtih. Pomembna vam bo stabilnost, a sočasno boste sami postavljali dvom in nihanja v vse, kar boste počeli. Stabilizirali boste lahko službo in si zagotovili urejene prihodke, kar vas bo precej umirilo in vam dalo možnosti optimalnega načrtovanja za naprej. Za vse to namreč potrebujete najprej osnovne pogoje, da sploh lahko začnete kreativno razmišljati vnaprej.
Nasvet tedna:
Prisluhnite srcu in poskušajte harmonično delovati v vseh pogledih, pa si boste to obdobje zapomnili po odličnih dogodkih. Lahko, da se boste lotili prenove doma ali vsaj pridobili potrebne papirje in ponudbe za to. 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Razdvojeni bose v počutju, a ste tega že navajeni, zato se boste raje ukvarjali s prijetnimi stvarmi in negovali dobre kvalitete v sebi ter si dovolili razvajati se tudi z lenobo. Želeli si boste harmoničnih odnosov, a ne za ceno lastnega miru, zato se raje ne boste udeleževali resnih pogovorov in se boste izogibali prepirom. Ljubezen vam bo bolj zanimiva in boste razdvojeni med dvema osebama. A ker se zavedate, da niste vi tisti, ki se odloča, boste negovali ljubeče energije in računali, da vam življenje pokaže prave rešitve. Usmerjeni boste v razumevanje v odnosih, a sočasno ne boste več pozabili nase, kar je za vas izjemnega pomena. S tem si krepite kreativnost in svojo drugo naravo. Ne boste več skočili na prvo žogo, temveč boste raje počakali, da se stvari dobro razvijejo in da se pokaže, kaj zares lahko vi sami naredite in kaj nima smisla.

Nasvet tedna: Ne občutite krivde, če takoj ne ustrežete vsem in če ne odreagirate na stvari, ki se vam ne tičejo zares. Dovolite, da vas življenje postavi na pravo mesto v pravem času. 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Malo boste zmedeni in ne boste točno vedeli, kako se lotiti vsega. Pomemben vam bo zaslužek, ampak se boste preveč ukvarjali s težavami, kar vam bo pustilo slab občutek v telesu, ker ne boste sledili intuiciji. Odnosi so tisto, kar vas spodbuja ali omejuje in preko njih ne boste dosegli pozitivnega uspeha v poslu in drugje. Zato se odločite in začnite negovati vam pomembne in pozitivne odnose, preverite pa, da ne je naklonjenost obojestranska, da ne boste avtomatsko pričakovali nekaj, kar vam ne bo dano. Ne glede na vaše delovne izkušnje, sposobnost načrtovanja in pridnost, ki jo imate v sebi, vedite, da je vaš materialni uspeh odvisen od vaših odnosov, še posebej v tem obdobju.

Nasvet tedna: Prisluhnite drugim, da vam povedo filozofijo življenja. Nekateri prijatelji so vam naklonjeni, vendar le takrat, ko od vas dobivajo, obratno se le redko zgodi, zato ne bodite več naivni in jih ne podpirajte v smeri, kjer žrtvujete svoj čas in materialne dobrine, nazaj pa dobite posmeh ali tiho neodobravanje. 

Strelec

23.11. – 21.12.

Nenavadna dogajanja vas bodo prisilila v razmislek. Narediti boste morali inventuro življenja in pogledati tudi v temnejšo stran sebe, kjer se skrivajo nekateri strahovi, pa tudi dobri talenti, ki jih boste potrebovali za prihodnost. Ne odmikajte se od tega dela, da si ne nakopljete zdravstvenih težav, ki bodo posledično prišla. Pripravite se na spremembe, kjer bodo čustva še kako pomembna in jih ne boste želeli zatirati. Sledite najlepši energiji, pa ne boste imeli nobenega dvoma, kako se odločiti in reagirati. Osredotočite se na to, da vzpostavite novo stanje glede vseh materialnih dobrin. Preglejte, kaj zares potrebujete in kako priti do tega. Ne pozabite na hvaležnost, naj vam bo vodilo prihajajočih dni. 

Nasvet tedna: Sledenje intuiciji in notranjim dobrim občutkom bo še posebej pomembno za vaše zdravje, saj boste vsak kompromis, ki ga ne bi smeli narediti, čutili prav na telesu in svojem počutju. Zato pazite, kaj komu obljubite in zakaj. 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Bodite pozorni, da ne pretiravate s časom, namenjenim drugim, saj lahko trpi vaše počutje. Zato svoj prosti čas namenite dobremu počutju in ga ne zapravljajte za neumnosti in internet. Skozi sprostitev boste začeli dobivati drug občutek za čas in svoje življenje. Skozi sodelovanje boste spoznali nekatere napake iz preteklosti in začeli na novo spremljati svoj uspeh tako v odnosih, kot v drugih stvareh. Ne bojte se čustev in ne lovite pozornosti drugače, kot iskreno in s srcem. Pokazale se bodo odlične priložnosti za pozitivne spremembe v vašem materialnem statusu. Lahko, da boste končno začeli uresničevati tiste želje, ki jih že od nekdaj načrtujete, kar vas bo močno povezalo z lepim številom ljudi. Ugotovili boste, kaj je vaše poslanstvo in kako ga lahko optimalno izpeljete.

Nasvet tedna: Lahko, da boste prenovili ne samo osebne vrednote, temveč tudi svoj dom. Ljubezen vam bo naklonjena, zato se odzivajte, ni pa še potrebe, da se čisto dokončno odločite. 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Strogi boste do sebe, še bolj pa do drugih, saj boste popolnoma fokusirani v svoj uspeh in ne boste čutili povezanosti z ostalim. Lahko, da boste nestrpni do vseh, ki vam bodo tratili čas in energijo, ne glede na njihov namen. Bodite pa pozorni, da niste trmasti v smeri, ki vam bolj škoduje kot koristi. Če imate otroke, vam bodo le-ti pokazali s svojo trmo, kdaj je smiselno, da pogledate vase in vidite, kje ste podobni otrokom in da si s trmo škodujete. Odlično priložnost imate aktivirati dober prihodek z novimi idejami ali nečim, kar čutite, da je vaše poslanstvo. Skozi sodelovanje boste lažje dosegli vse, kar želite, čeprav je pomembno, da sami izrazite tiste ideje in se aktivno lotite kreativnosti. Tako boste srečni in zadovoljni z vsem, kar vam bo uspelo realizirati.

Nasvet tedna: Ohranjajte svojo notranjo moč v dobro in se ne ozirajte na pripombe okolja ali domačih. Dobro je, da jih tudi ne priganjate ali spreminjate njihove smeri delovanja, saj ima vsak svoje za urediti. 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Radi boste komunicirali in se pogovorarjali o vsem. To vam bo sprostilo kreativnost in željo po dobrih spremembah, ki jih boste dobro delili dalje, zato vam bodo vsi hvaležni.  Sreča vam bo naklonjena in vsi vam bodo zaupali, kar vas bo lahko začelo obremenjevati. Ne boste našli hitre rešitve, boste pa pomagali preoblikovati sodelovanje tako, da bo vsem ustrezalo. Izkoristite to obdobje za vzpostavitev novih odnosov, spremenjenih povezav in novega načina sodelovanja. 

Še preden se boste zavedli, se boste znašli v navzkrižnem ognju prepirov in obremenitev, ki pa se ne bodo tikale res vas, vendar boste vseeno morali posredovati, če želite še naprej sodelovati z določenimi ljudmi. Zaupanje lahko izkoristite tudi za napredovanje in druge spremembe, ki pa si jih želite zase. 

Nasvet tedna: Ohranjajte notranji mir in odprte pogovorne poti za vse, ne glede na govorice. Samo tako sebi ne boste zaprli nobenih poti, sočasno pa pomagali v okolju doma ali v poslu ohranili možnost kontruktivnega sodelovanja, za kar vam bodo vsi hvaležni. 

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot