Tedenski horoskop

HOROSKOP 38. teden: 14.9. – 20.9.

Optimistične energije vas bodo počasi vodile v bolj sproščene vode življenja. Prelomni bo ponedeljek, ko Jupiter začne svojo direktno smer in bo prinesel neskončne količine optimizma. Četrtkov mlaj pa popolno podporo za nove začetke, in rezultate vidne tudi na materialnem področju, dikreno v denarju. Če kdaj, si ta teden vzemite čas, da se sprostite in se odprete naravi, soncu in zelenju Slovenije, ki vas lahko podpre pri vsem, kar spi v vašem srcu. Okusite svobodo in iz nje izhajajte za naprej, še posebej čez vikend, ko bodo odprte možnosti za širjenje cone udobja.

Ponedeljek, 14.9.

Dogodek dneva je vsekakor Jupiter, ki v znamenju kozoroga začenja direktno pot in daje optimizma in dobre energije v vse, kar ste v zadnjih dveh letih uredili, spremenili. Začnite globlje dihati, oblecite se v modro, pojdite na sonce in si vzemite nekaj časa samo za stik z naravo, vetrom in dihanjem. Hvaležnost se bo potisočerila, saj prihaja nova doba, ko bo Jupiter do konca leta napredoval skozi kozoroga in dajal podporo za stabilizacijo temeljev, potem pa prešel v znamenje vodnarja, kjer bo poudarek predvsem na svobodi, novih idejah in novemu načinu življenja brez zatirajočih sistemov zastarele civilizacije.

Mojstra 1. in 3. žarka Svetlobe: Moč in Aktivna Inteligenca vam popolnoma ohranjata priložnosti odprte. Vmes se jima skozi dan pridruži nova moč Mojstra 5. žarka Svetlobe: Znanje, ki vam bo dajalo možnost, da se naučite nečesa novega iz energij in začnete sodelovati z energijami, ki bodo vladale v letu 2021.

Torek, 15.9.

Strast se bo aktivirala in težko se boste izognili iskricam, ki bodo prisotne povsod, kjer bo malo simpatij. Ker sta Venera  v levu in Uran v biku tesno povezana, se lahko zgodi, da se boste brez razmisleka odzvali na strast, ki se bo v trenutku prižgala ob določeni osebi in se šele kasneje zavedli, da vas je čisto odneslo. Idealni dan je torej za sveže zmenke, za povabila simpatij na kavo ali za “naključna” srečanja. Energije ljubezni bodo v zraku in potruditi se boste morali, da se ne boste odzvali na njih.

Mojstra 1. in 3. žarka Svetlobe: Moč in Aktivna Inteligenca ne popuščata in prav tako spodbujata vas, da ne popustite v iskanju rešitev za namene preboja skozi cono udobja in načina svojega življenja. Dogodivščine se obetajo, sodelujte za njihovo uresničitev.

Sreda, 16.9.

Luna je že v marljivi devici, kar vas bo spodbudilo, da boste poskrbeli za detajle v delu in čiščenju. Izkoristite ideje, ki vam bodo pomagale delati bolj učinkovito, bolj hitro in iznajdljivo. Vse bolj boste zbrani in preudarni, pa tudi vse bolj optimistični glede posla in sprostitve. Ideje bodo postajale vse bolj plodovite in ko boste dobili prve pozitivne odzive od bližnjih sodelavcev ali poslovnih partnerjev, se bo kreativnost krepko povečala. Dan pred mlajem je odličen dan, da veste, kaj bi novega radi počeli v naslednjih nekaj mesecih.

Mojstri 1., 3. in 7. žarka Svetlobe: Moč, Aktivna Inteligenca ter Red in Rituali želijo  vpeljati novo rutino v vaše življenje, kjer so vaše energije žive in vitalne ter sledite svojemu srcu in Duši. Ne zanemarite rutine, ki vam daje priložnost za napredovanje v življenju.

Četrtek, 17.9.

Mlaj v devici bo podprl odlične nove energije, ki bodo okrepile optimizem in poslovne dejavnosti, pa tudi iznajdljivost v materialnem področju. Obilje se bo začelo krepiti, če boste začeli bolj sodelovati z ljudmi, ki v vas sproščajo veselje in optimizem ter se manj odzivati na kritike ljudi brez domišljije. Danes si vzemite nekaj časa, da doživite naravo in stik z zelenjem, vetrom in svojim srcem. Odmaknite se od računalnikov, TV ekranov in mobitelov ter začutite, kakšna je lahko ponovno vaša svoboda. Iz tega občutka pojdite v življenje dalje. Super podpora bo v to smer.

Mojster 1. žarka Svetlobe: Moč želi, da ste zbrani v svojih notranjih energijah in greste skozi vso dogajanje kot puščica, kot nekaj, kar nihče ne more ustaviti. Sprostite se v tem, kar počnete in samo delujte. Brez misli, obžalovanj ali vprašanj.

Petek, 18.9.

Sledite redu in sistemu, ki vam kaže, kje se odpirajo nove poti. Ne podpirajte kaosa, temveč dopoldne sodelujte pri vsem, kar se bo postavljalo na pravo mesto. Zadovoljstvo bo toliko večje ko boste  ugotovili, da niste delali samo zase, temveč ste koristili tudi drugim. Popoldne vas bo zagrabila euforija, sprejemali boste darila in se veselili življenja. Lahko, da ne boste čisto jasnih misli. Bodite pozorni, da vas ne premami alkohol ali kakšna druga poživila, če boste morali še voziti ali opraviti še kakšno delo. Lahko, da boste ponočevali dlje, kot ste načrtovali, saj se bodo čustva ob druženju razvnemala.

Mojstra 3. in 5. žarka Svetlobe: Aktivna Inteligenca in Znanje ste pripravljena na vaše novo poglavje, ki vam bo dalo več razumevanja in možnosti sodelovanja v večjih projektih, ki bodo imeli smisel za vaše poslanstvo na Zemlji.

Sobota, 19.9.

Pestre sanje vas bodo prebudile v pester dan. Ne zaupajte nenadnim idejam, ali povabilom, temveč sledite svojemu načrtu za dan. Lahko, da boste do 17 ure polni dvomov in nelagodja, a nadaljujte z vsem, kar ste počeli ali morate narediti. Ne bo vam žal. Volja se vam bo okrepila, imeli boste priložnosti zares stopiti čez meje svoje cone udobja, kar se vam bo dobro obrestovalo. Noč lahko, da bo nemirna ali polna akcije.

Izmenjujoča podpora mojstrov 1., 2., 3. in 7. žarka Svetlobe: Moč, Ljubezen, Aktivna Inteligenca ter Red in Rituali vam bodo spreminjali energije po potrebi in vas spodbujali v harmoničen dan. Zjutraj začnite z ljubeznijo do sebe, potem sledite rešitvam, ki bodo dane iz Svetlobe, vztrajajte v vsem s podporo žarka Moči ter se na večer predajte svoji večerni rutini, ki vas bo pospremila v globinsko zdravilno spanje.

Nedelja, 20.9.

Moč in adrenalin vas bo držal, tako da se boste težko umirili. Začeli boste razumevati nekatere dobre stvari, kar vam bo odprlo dobro pot do daril. Ljubezen se bo okrepila in optimizem bo prevladal, še posebej popoldne in na večer. Ne bo vam žal, da ste se tako trudili zadnje dneve. Ohranite sproščenost ne glede na okoliščine, saj boste tako deležni največjih darov, tudi v ljubezni. Možne lepe spremembe, ki vam bodo spremenile odnos do življenja.

Mojstri 1., 2. in 3. žarka Svetlobe: Moč, Ljubezen in Aktivna Inteligenca bodo držali podporo za sprejem popolne podpore za današnji dan, ki vam lahko aktivira globlje zdravljenje vaših energij, navad, razvad in doma.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ponosni boste na osebne dosežke in se z njimi postavljali bolj, kot bi si okolica želela.

Domači vam bodo prebujali krivdo in slab občutek glede dela, ki ga doma kljub obljubam niste naredili. Imeli boste trdo kožo, pa se vas neprijetnosti ne bodo preveč dotaknile. Nabirali boste pogum za akcijo, a zanimivo, da vas ne bo zanimala posledica dejanj, temveč boste želeli samo pokazati svojo moč. Želeli se boste izmuzniti nekaterim obveznostim, za katere ne veste, kako se jih lotiti. Smiselno bi bilo, da povprašate za nasvet in ne bežite pred odgovornostjo, saj bo vse prišlo za vami.

Nasvet tedna:

Ko boste polni moči, ni težava, da jo jasno kažete naokoli. Škoda pa je, da se zaradi tega sprete ali pregovarjate v nedogled. Sprostite se in pokažite, koliko dobre volje premorete. Opazili boste, da je veliko bolje, če drugim pustite, da v pogovorih res povedo vse, kar jih teži, saj potem manj bremen preide na vas in lahko hitreje in boljše delujete.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Samozavest se vam bo okrepila in odprti boste za ideje, še posebej, če vam jih bo predlagala vam simpatična oseba. Jasno vam bo, v kateri družbi se počutite optimalno, pa boste še vseeno oklevali in sledili običajem, ki vas onesrečijo. Začnite si zaupati in slediti dobremu počutju v sebi. Lahko se zgodi, da iskrice ljubezni preskočijo v službi in da bo vse šlo prehitro, da bi razmislili. Strast bo premočna. Sprejmite to igro življenja, v katero vas vabijo najlepše energije in opustite nestrpnosti in nemir, ki vas preganja že nekaj časa. Sprostitev vam bo dobro dela, če si jo boste privoščili. Odločitev bo potrebna: ljubezen ali posel. Sicer se lahko zgodi, da vas spet prevzame nestrpnost, s katero boste dosegali večje rezultate kot običajno. Ne boste namreč imeli potrpljenja za čakanje in razumevanje drugih, temveč boste samo delovali.

Nasvet tedna:

Držite se osebnih stvari in ne skušajte dajati nasvetov naokoli, še posebej svojim družinskim članom ne. Nestrpni bodo do vaših dvojnih meril, ki jih ne opazite več.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Ideje vam bodo samodejno ob pravem času prišle na misel in čisto spontano jih boste predali naprej. Ker bodo izjemno koristne, boste pozitivno presenečeni nad sabo. To vam bo dalo poguma za nadaljnje komuniciranje, da se ne boste več skrivali v množici, temveč se jasno izpostavili vedno, ko boste imeli dober občutek in idejo.

Pretirano sodelovanje z drugimi in razumevanje vseh njihovih težav vam lahko prinese težave doma. Domači nikakor ne bodo razumeli vašega razdajanja za druge.

Pokazalo se bo, če ste dovolj stabilni in notranje zadovoljni, da boste brez zadržkov in takoj sprejeli ponudbo, ki vam jo bo usoda prinesla v karieri ali v javnem življenju.

Nasvet tedna:

Nekatere stvari ali opazke vas bodo potiho razjezile. Skušali se boste pomiriti, a ne bo šlo tako lahko. Jeza bo v vas postajala vse močnejša, dokler ne bo prišlo do točke izbruha. Pravočasno se izrazite, tako skrbi kot želje, da se boste lahko izogniti notranji jezi, ki bo sicer vse večja. Ne čakajte, takoj začnite s pogovori.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Razjezili vas bodo nekateri naključni dogodki, da se ne boste mogli več kontrolirati in boste šli v prepire na polno. To bo marsikoga presenetilo. Vaši uspehi v javnosti so vse bolj vidni, kar podpirajo vsi, razen vaših domačih. Doma kar ne dojamejo, da niste več na voljo za vse njihove dogodivščine. Močna čustva vas bodo prevzemala in ne glede na to, da boste imeli željo po razumevanju s prijatelji in družino, boste morali izražati svoje dvome in cinizem. Čustveno boste preveč sodelujoči s simpatijo ali partnerjem, tako da boste čisto prevzeti od tega. Čez dan ne boste tega opazili, a ponoči se boste komajda umirili. Ponosni boste na svoje delo in spet pretiravali in ostajali dlje v službi. Nihče vam tega ne bo oporekal, a nadrejeni in okolica vas bo začela gledati drugače. Možnosti, da napredujete v karieri in v družbenem okolju se bodo močno povečale.

Nasvet tedna:

Mlaj v četrtek bo aktiviral vašo kariero in uspeh bo končno postal del vašega življenja. O tem ne razlagajte doma, saj ne morejo doumeti, da ste v službi delovni in vodilni.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Ne boste mogli skriti svoje jeze, tudi če bi jo poskušali. Ne marate krivice in postavili se boste proti vsakomur, ki jo bo izvajal nad komerkoli. Moč se vam bo avtomatsko aktivirala. Imeli boste priložnost za razcvet, za pravo prenovo telesa in duha. Izkoristite jo in se predajte dobrim stvarem življenja, ne glede na očitke, ki jih bodo domači servirali. Strast vas bo zajela in ne boste mogli ubežati, tudi če bi želeli. Predali se boste novim občutkom in si želeli, da so začetek večjih sprememb, ki jih že dolgo načrtujete. Goreči boste za svoje želje in če do sedaj niste vedeli, kaj si želite, vam bo to postalo kristalno jasno. Ne boste se mogli upreti in želje bodo jasne tudi vaši okolici.  Jasno vam bo, kaj morate narediti, da zaključite določeno obdobje, ki vam je bilo sicer pri srcu, a sedaj je čas za spremembe. Ne morete več čakati na to, da drugih naredijo kaj zase in za vas.

Nasvet tedna:

Ker boste dosegli svoje, vam bo to dalo dodatnega poguma, da boste razrešili še nekatere bolj stare stvari, ki so vas ves čas bremenile. Samo nadaljujte.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Z notranjim mirom boste nadvse pomirjajoče vplivali na vse okoli sebe. Še sebe boste lahko pomirili s spoznanjem, da je vse v najlepšem redu, če sproti komunicirate. Optimizem vam bo rasel tudi z druženjem z neobičajnimi ljudmi, ki pa vas bodo toplo sprejeli in znali videti ter ceniti vaše talente, o katerih ne govorite. Čustveno boste nestabilni in to vam ne bo prav nič všeč. Ne glede na to, kako se boste trudili ostati hladni v sebi, pa vam to ne bo šlo najbolje. Vse se vas bo dotaknilo. Uradni pogovori bodo dobro stekli, vseeno pa se ne boste še čisto veselili, dokler ne bo pravih rezultatov. Ne zaupate več življenju, da bi vam dalo to, kar res pričakujete. Vaše notranje zadovoljstvo bo odločalo o pomembnih dogodkih navzven. Če boste uspeli sproščeno in mirno sodelovati v nekih pogovorih, se bodo odprla vrata v karieri.

Nasvet tedna:

Upoštevaljte ideje ali vizije, ki jih boste dobili, pa čeprav se vam ne bodo zdele optimalne. Ne zanemarite spoznanj o sebi in drugih, saj vam lahko marsikaj rešijo.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Občutljivi boste in prehitro reagirali z užaljenostjo, zato se ne zapletajte v debate, ki vam niso pogodu. Ko se boste lažje sprostili, bo postala kreativnost vaša strast za življenje in manj boste občutljivi na mnenja drugih. Negujte odnose s tistimi, ki vam vedno izboljšajo razpoloženje ter v vas spodbudijo ljubezen. Globlje spremembe vas že osrečujejo, čeprav tega ne kažete očitno navzven, kar je novost v vašem obnašanju. Sledite ljubezni, ki vas bo vodila v smer sprostitve in potrditve. Partner ali simpatija bo poskrbela, da se boste počutili zaželeno in vaše sanje se bodo uresničile.

Doživeli boste večje potrditve javnosti, a boste mirno nadaljevali svojo pot. Marsikaj boste opazili, kar bi vas še pred časom vznemirilo, a tokrat bo drugače.

Nasvet tedna:

Dovolite drugim, da imajo svojo izkušnjo brez vašega komentarja ali razlage. Sami sebe boste presenetili s preprostostjo lastnih besed in jasnostjo v čustvih, ki jih boste pokazali, če boste izhajali iz notranjega miru. Tako boste najbolje vplivali na druge.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Nočne more vas bodo prebujale in ne boste se počutili najbolje. Želeli boste odkriti vzroke tem pritiskom, a ne boste našli dobre razlage. Razmislite o vsem, kar se dogaja in ne vpletajte se v težave drugih, saj jih ne morete razrešiti, breme pa potem ostane z vami. Misli vam bodo uhajale in prehitro boste povedali stvari, o katerih še niste zares prepričani. To bo ustvarilo zmedo okoli vas in poslabšalo nekatere že krhke odnose. Odločiti se bo treba, v katero smer boste zapeljali svoje življenje. Pretiravali boste s čustveno vznemirjenostjo in jo pripisovali drugim, kar nikakor ne bo všeč vašim bližnjim. Uskladite svoje želje ali cilje in vsi boste kmalu bolje zaživeli.

Četrtkov mlaj vam bo aktiviral večje spremembe na materialnem področju, zato se lotite urejevanja, da ne boste izviseli v določenih projektih ali v skupni dediščini.

Nasvet tedna:

Bodite pozorni na novice, ki bodo prihajale, saj se lahko zgodi, da boste morali hitro ukrepati glede finančnih aktivnosti, da ne izgubite večje vrednosti ali priložnosti.

Strelec

23.11. – 21.12.

Vse bolj vam bo jasno, kje ste v preteklosti napačno zavili in nevarnost bo, da se ta situacija sedaj ponovi. Velik vpliv boste imeli na okolico, zato ga uporabite preudarno in ne za nabiranje slave v javnosti. Želeli si boste pogovorov in bolj intimnega druženja. Če ne boste dobili odziva od drugih, se boste zatekli v svoj domišljijski svet in se v mislih pogovarjali z vam ljubimi ljudmi. Čisto srečo boste doživeli ob nekem srečanju, ki se vam bo zdelo kot darilo življenja. Sanje bodo oživele in lahko, da se boste potrudili podaljšati srečanje za vsako ceno.  Dobre novice glede posla, napredovanja ali dobrih projektov vam bodo dale novega zagona. Bodite pozorni, koliko dela in nalog boste sprejeli, da se ne utopite v delu.

Nasvet tedna:

Vzemite si čas za razmislek, preden odreagirate. Ko vam bo jasno, kaj želite, se bo vse hitreje razrešilo, saj ne boste več oklevali in čakali na tiho privoljenje drugih, temveč boste šli v akcijo. Samo tako se boste začeli premikati v vam smiselno smer.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Močno boste čutili, da imate prav in da je čas, da vam drugi prisluhnejo in sledijo. Nikakor ne boste sprejeli kompromisov in težko se bo karkoli pogovoriti z vami.

Notranji naboj in stara čustva se bodo prepletla, da boste jezni na vse okoli sebe.

Umirite konje in poglejte, kje zares ste. Odlične načrte boste imeli, a vas bodo čustva nekje premamila, da boste pozabili na svoje dobre namere za delo in se sprostili v čisto nepričakovani družbi. Zdelo se vam bo, da boste lahko izpolnili obe nasprotujoči si želji. Žal ne bo šlo, se pa lahko zgodi, da boste v težavah zaradi obeh. Naredite inventuro svojega materialnega stanja. To vam bo dalo jasno sliko, kako dalje. Videli boste, da je čas za nove dosežke in trajnejšo ureditev denarnih zadev. Imate veliko podporo za dobre pogovore in ideje glede povečanja obilja. Ne bojte se odgovornosti in se postavite zase.

Nasvet tedna:

Nežna, a krhka čustva vam bodo odprla novo poglavje življenja, če se boste le uspeli izmuzniti strahovom preteklosti. Ne bojte se ranljivosti, saj je v njej največja moč.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Nič vam ne bo težko narediti, saj boste zadovoljni v sebi. Starejša oseba vam bo priskočila na pomoč, čeprav lahko, da vam bo potem očitala. A ne skrbite, sprejmite podporo in ignorirajte negodovanje, ki ste ga tudi sicer deležni. Nemir vas bo priganjal, da boste naredili vse potrebno v čimkrajšem času. Optimistični boste, saj bo ljubezen vaša gonilna sila in skozi iskrice v sodelovanjih boste videli smisel v vsem. Zadovoljni boste s svojimi dejanji, še posebej, ko boste prejeli potrditev partnerja ali simpatije. Želeli boste malo izpreči in se sprostiti, a vam javnost tega ne bo dovolila. Morali boste dokončati začete stvari in dobro sodelovati povsod, kjer ste že vpleteni. Ponosni boste na svoje dosežke, še bolj pa na svoj izgled. Veliko energije, pa tudi denarja ste vložili vase in sedaj ste zadovoljni s sabo ter z odzivom, ki ga dobivate.

Nasvet tedna:

Preganjati vas bodo začela globlja čustva, ki jih ne boste mogli odgnati. Če ne boste previdni, vam lahko pokvarijo dan, saj bodo skočile ven ob najmanj primernem trenutku.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Globlji zadržki se bodo sprostili in lažje boste zadihali. Po četrtkovem mlaju bo vse bolj preprosto, a vseeno ne boste mogli nič pametnega narediti. Čakali boste na informacije in se predajali domišljiji. Večji premiki se bodo zgodili ob koncu tedna. Lahko v vašem načinu razmišljanja, ali pa v potovanju, ki vam bo dal čisto novo izkušnjo in perspektivo za življenje. Javnost vas bo sprejela z odprtimi rokami.

Zasanjani boste in ne boste želeli, da vas kdo odmakne od teh trenutkov. Zato ne boste preveč sodelovali z nikomer, ki bo preveč energičen, da vas čisto ne prebudi.

Z lahkoto boste skomunicirali stvari, s katerimi ste se v preteklosti precej zapletali. Jasno vam bo, kaj želite in ko boste dobili potrditev iz okolja, vam bo čisto odleglo.

Nasvet tedna:

Nadaljujte s tem, kar počnete, saj je velika verjetnost, da boste kmalu želi sadove preteklega truda. Čutili boste, da prihaja vaše boljše obdobje, a si ne boste znali prav predstavljati, kaj to pomeni. Darila vam bodo začela odpirati domišljijo bolj v smiselno smer.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot