Astronapoved 25.9. - 1.10

Tedenska napoved

Ozadje

DEVICE vse najboljše! Pokličite za rojstnodnevno podporo zdaj 090 77 85, 090 54 64

Sproščeni in optimistični ter nadvse prijateljsko razpoloženi boste. Ideje vas bodo povezovale in skozi sodelovanje boste spoznavali številne dobre kvalitete vaših bližnjih, pa tudi bolj oddaljenih ljudi.

Zaradi dobre povezave Merkurja in Jupitra boste dobro vstopili v nov teden in se z lahkoto o vsem pogovorili, še posebej, če ste biki, dvojčki, device in strelci.

Vodnarji boste odlično sledili svojim željam in se na novo pripravili na številne vsakdanje stvari, ki so vam prej delale težave.

Tedenska napoved

V sredo in četrtek boste nadvse sproščeni in se predajali energijam narave, meditacije in tudi umetnosti ter kreativnost, pri čemer boste še najbolj uspešne ribe.

Petkova polna Luna vas bo podprla v dinamičnosti predvsem pa v strasti, ki jo boste lahko uporabili tako za osebne odnose, kot tudi za poslovne projekte. Iskrice strasti vas bodo podžigale in ne boste mogli nehati misliti o stvareh ali ljudeh, ki vam bodo privlačni.

Ovni in raki boste prišli do nove moči in želje po ustvarjanju in sodelovanju v številnih stvareh. Tako boste dobro vstopili v oktober ter se sprostili v praktičnem življenju ter zavedanju dobrega.

Ozadje

Aktiviramo podporo za uresničenje želje. Ne čakajte in pokličite 090 77 85, 090 54 64

Ne bojte se sebe, svojih čustev in predvsem strasti, ki bo vam jasno kazala smeri vašega razvoja. Če ste samski ali v mlačni vezi, jo usmerite vase in zaživite na polno.

Vikend vas bo v vsem tem podprl in če boste v sebi že čutili želje po spremembah, jih boste lahko dokaj hitro realizirali. Še posebej levi in kozorogi boste pri tem najbolj uspešni, saj že nekaj časa veste, kaj res želite.

Tehtnice in škorpijoni se boste učili slediti sebi in se ne prilagajati v stvareh, ki so vam pomembne. Sprostite se in pokažite svoje želje oz. rezultate.

Author

  • Andreja Novak

    Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.

IZBERITE ENERGIJSKI SIMBOL IN PREJMITE SPOROČILO ZASE

REŠITE KVIZ

This will close in 0 seconds