Tehtnica – Astrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu.

Tehtnica
(23. september – 22. oktober)

Ženska rojena v tem znamenju, je harmonične in skladne narave. Znana je po svoji lepoti in zapeljivem pogledu. Nepoštenje in neprijetne stvari sta ji tuji in jih ne prenese. Njen parfum boste zavohali na daleč in vas bo očaral. Na splošno pa ima razvite ženske čare in kot ženska ve, kaj moškemu koristi. Je nekoliko bolj spogledljive narave in od časa do časa slovi po neodločnosti. Nadarjena je za umetnost in se bo prilagodila, seveda pa pričakuje od moškega odločnost. Včasih pa je prav pridejo užitki in ne brani se razvajanja.
Moški je oseba, ki išče uravnovešenost, zbranost in usklajenost. Je pravi kavalir in šarmanten in zaradi tega priljubljen. Seveda ga privlačijo bistre ženske in ne imejte odgovorov, kar tako, ampak bodite v njih izvirni in dajte notri tudi osebno noto. Ima izvrsten čut za pravico in vrnil vam bo milo za drago. Srčno izvoljenko bo nosil po rokah, predvsem pa bo želel udobje. Zgodaj dozori in rad osvaja. Ko pa se umiri ima rad udobje, privlači ga mirno in srečno družinsko življenje. Njegova manj znana lastnost pa je intuitivnost in zaradi tega mnogo stvari začuti. Blizu pa mu bodo tudi zabave in sprostitev – naravna tehnika sproščanja.


sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

Splošni nasveti: Tam kjer se zabava do jutra se bo našla oseba rojena v znamenju Tehtnice. Rada ima tudi zabavo in vse kar je lepo in romantično. Skrbno izberite restavracijo, ko gresta na zmenek. V primeru, da boste kritični in prostaški do nje,pa bo odšla, da se bo kadilo za njo.
Tehtnica – Oven
V tem razmerju vlada napetost, kajti Oven je preveč nemiren in aktiven, Tehtnica pa počasna in aktivna. Čeprav pa se zelo privlačita in v bistvu drug drugega zrcalita. Srečo bosta našla spalnici, realnost pa v dnevni sobi. Avantura, da, zakon – pa velja premisliti.
Tehtnica – Bik
Oba sta Venerina varovanca, kar pomeni, da jima je skupna glasba, ples in skladnost. Vendarle je Bik zelo »zemeljski« in se težko premakne, Tehtnica pa površna in lahkomiselna. Torej če sta skupaj se spravljata ob živce in bolje, je da se odločita samo za avanturo.
Tehtnica – Dvojčka
Iskrica preskoči že na prvi pogled in vsak po svoje se ustavita in pogledata. Dobro se ujamete v intelektualnih stvareh, kot tudi komunikaciji. Vsak po svoje imata rada svobodo, nista pa ne ljubosumna in še manj posesivna. Simpatična avantura, se prevesi v ljubeč in trajen zakon.
Tehtnica – Rak
Rak je do Tehtnice kritičnost, kajti spogledljivost mu ni všeč. Poleg tega je rad tudi doma, Tehtnica pa rada odkriva tisto, kar ji je neznanka. Poleg tega se težko zmenita pri denarju, Rak varčuje, Tehtnica zapravlja. To ne gre v nedogled, zato bosta kmalu šla vsak svojo pot.
Tehtnica – Lev
Tehtnico privlači Levova moč in pogum. Odlično se dopolnjujeta in nadgrajujeta. Lev je strasten in Tehtnica odkrito zapeljiva, tako so intimni trenutki nekaj prijetnega. Tehtnica mora večkrat nekoliko popustiti in ji to ni težko. Strastna avantura, prijetno zakonsko življenje.
Tehtnica – Devica
Devica zna iskati dlako v jajcu, Tehtnica pa to nič ne pomeni. Tehtnica je takoj za žur in Devica je oseba, ki za to potrebuje čas. Skupaj težko najdeta skupni jezik, zaradi tega, ker Devica rada nerga in Tehtnici se ne da, tega poslušati. Zakon je trpljenje in avantura razočaranje.

banner-tadej

Tehtnica – Tehtnica
Vsak po svoje sta harmonična in zavedate se, kaj je to ravnovesje. Drug drugemu znata vlivati strast in pogum. Včasih se razumeta brez besed, seveda pa je pogovor nadvse pomemben. Življenje v oblakih ne gre, avantura je uspešnica, za srečen zakon pa je treba trdo delati.
Tehtnica – Škorpijon
Pri tej kombinaciji je bistveno, da je Škorpijon tisti, ki želi nadvlado in Tehtnici zateguje vrvico. Zaljubljena Tehtnica to nekaj časa prenaša potem pa se tega počasi naveliča. Strastna ljubezen je le magnetična privlačnost. Avantura in zakon pa je vihrave in sprejemljive narave.
Tehtnica – Strelec
Zveza, ki je pustolovska in Strelec, znan po tem, Tehtnico neznansko privlači. Njena spogledljivost je Strelcu v zabavo in se tako celo sprošča. Tehtnica mora najti način, kako svobodoljubnega Strelca zvabiti v zakon. Ko se poročita sta srečna in zadovoljna.
Tehtnica – Kozorog
Kozorogova stabilnost je za Tehtnico balzam duše. Poleg tega občuduje premišljene denarne naložbe in trezne odločitve življenja. Seveda pa je tehtnica preveč lenobna in Kozorog tega ne bo gledal in pika. Poleg tega se ne ujameta v družabnem življenju. In zakon ne bi bil srečen.
Tehtnica – Vodnar
Drug drugega razumeta in točno veste, kaj si morata povedati. Skupaj imata čarobno in magično življenje in s tem tudi prihodnost. Imata veliko prijateljev in družbe. Skupaj se noro zabavate in tudi intimni trenutki so prijetni. Zanima avantura, trden in zlata vreden zakon.
Tehtnica – Ribi
Ta kombinacija je nekoliko bolj težavna in zakomplicirana. Riba je nežna, sočutna in prijateljska, kar Tehtnico spodbuja, vendarle pa se nanjo ne more zanesti in to jo zelo moti. Tehtnica se rada pritožuje na neodločnostjo in Riba odplava stran. Je že prav tako!

tadej-sink-astrologAstrološka znamenja in njihovo delovanje v partnerstvu pripravil:

Tadej Šink

Horarni astrolog

 

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.