Zakaj včasih naše terapije ne prinesejo želene rešitve za vas in zakaj se nakatere blokade pojavljajo kjub temu, da redno pošiljate sms -je za njihovo očiščenje?

“Zakaj včasih naše terapije ne prinesejo želene rešitve za vas in zakaj se nakatere blokade pojavljajo kjub temu, da redno pošiljate sms –je za njihovo očiščenje? “

To sta dva najpogostejša vprašanja, ki si jih verjetno postavljate, nekateri pa nam tudi napišete na naš mail: podpora@angel.si.

Razogov za oboje je več in zares se močno prepletajo, zato je potrebno razumeti naslednje :

Vse naše terapije in vedeževanje se dogaja / ustvarja iz Najvišjih energij, iz perspektive vaše Duše in pri tem je možno, da vas glede določenih ciljev ne moremo prisiliti, da vi 100 odstotno sledite svoji Duši, svojemu namenu in na polno sprejmete vso energijo, ki vas pri tem podpira. Še posebej je to pomembno za tiste, ki vam pišemo, da vas pri doseganju vaših ciljev ovirajo blokade na vranici, grleni čakri, kar vam potem tudi razložimo, da na vas preveč vplivajo energije okolja in da se morate naučiti se bolje izražati. ***** in tukaj se potem zgodi časovni zamik, kjer v bistvu energije vas čakajo, da se to naučite, da “slišite” ta nasvet kot pomembne in da o njem vsaj razmislite ter ga potem poskušate vpeljati v svoje življenje****
Če bi lahko, bi vas direktno prestavili v prostor najboljšega, najvišjega in najbolj z energijami vaše Duše podprtega življenja in bi se tisti moment vse, kar si želite iz srca, začelo uresničevati in življenje bi postalo prava pravljica na Zemlji.

S tem bi vam odvzeli možnost učenja in rasti, s tem pa se vaše Duše in vaše Najvišje energije ne strinjajo. Zato se včasih stari zamaknejo, vaši cilji prestavijo na kasnejšni čas in vam se dajo pogoji in čas za učenje.

Zato je koristno, da naše nasvete res preberete, o njih razmislite, upoštevate, kaj piše in da povzemem, katere najboj banalne nasvete ne upoštevate in kaj se potem zgodi zaradi tega:

  • Če vam napišemo, da pijte več tekočine, potem to resno, čisto konkretno mislimo VEČ. To ne pomeni 2 dcl vode več na dan, temveč pomeni, da spijete na dan vsak 2-3 l vode/tekočine. Če to ne upoštevate, potem so vaša energijska telesa nesposobna sprejemati podporo, ki vam jo dajemo v energijah, kot tudi zaključek same sms terapije, sočasno pa je vaše fizično telo potem “zalepljeno”, kar najbolj čutijo naslednji organi: možgani, ledvice, maternica, mehur in vsi sistemu, povezani s temi organi (če to na hitro pregledamo, če bi se spustili v podrobno analizo, bi ugotovili, da celotno telo trpi zaradi pomanjkanja tekočine). Ampak to direktno vpliva na vaše naslednje cilje: zbranost v službi ali pri izpitih, šoli, zanositev, sposobnost notranje moči, ohranjanje zbranosti in odpiranje svojim višjim energijam, kar vas potem ovira od sprejemanja ljubezni, srečanja pravega partnerja .. kajti če niste sposobni “držati” določenega energijskega nivoja, potem se določene želje, ki so iz vidika Duše jasno vidne, da se bodo realizirale, ne morejo realizirati v takšnem času, kot ga mi vidimo v energijah. Naše izhodišče je, da vi sledite nasvetom, jih jemljete resno, saj verjetno s tem namenom pošiljate sms-je, da se nekaj spremeni.
  • Če vam napišemo, da si zalepite popek, ko greste na javno mesto ali na sodišče ali … potem pričakujemo, da to res naredite. Če to ignorirate in si mislite, da je naš nasvet neumen in nepomembne, potem ne ustvarite pravih pogojev, da bi se stvari uredile. Zalepljem popek pomeni, da se vi v energijah zgostite in vas zunanje energije ne morejo tako uspešno napadati in poškodovati. Niste toliko občutljivi za elementarje in pritiske sistemov, s katerimi se bojujete. IN ker zanemarite tako droben nasvet, se potem vse postavi na glavo in moramo vajo ponoviti, cilji pa se vmes ali oddaljijo ali pa ne izpolnijo.

Veliko je takšnih nasvetov in včasih se počutimo zelo neumno, ko vam pišemo eno in isto, a je potrebno, dokler ne dojamete pomena tega na lastni koži. Kajti vidi se v energijah vsak vaš napredek, vse kar upoštevate, vse sledenje svoji Duši, vse to se zares vidi. Zato nas ne morete “nahecati”, da nekaj počnete, če to zares ne delate. Enostavno ne gre, energije pokažejo pravo stvari in ne moremo dalje.

Torej ena stvar je, da upoštevate nasvete in da razmislite o blokadah, o katerih vam pišemo. Potem pa je še globlja stvari, kjer pa ste že potem slabe volje, ker ni hitrih rešitev, pa nehate sodelovati, pa se ravno takrat pokažejo blokade, ki vas v globini zaustavljajo pred doseganjem določenega cilja. Namreč karmične blokade so pod običajnimi blokadami, ki jih čistimo in se aktivirajo šele takrat, ko se v energijah sprožijo posebni pogoji – ali pridejo določeni astrološki tranziti v vaš energijski sistem, ali pa srečate ljudi, ki vas energijsko aktivirajo in s tem se prebudijo karmične blokade.
Če imate na primer karmično blokado povezano s samostojnim poslom, kar pomeni, da ste se verjetno v enem izmed preteklih življenj na polno posvečali svoji karieri in bili s tem tako uspešni in na polno predani, da ste pozabili na druge potrebe svoje Duše, tako se potem vsakič, ko pridejo priložnosti, da bi šli vi na samostojno pot in opravljali svoj sanjski poklic, aktivirajo v globini vaših energij ogromni strahovi, nervoza, ki pritegne slabe energije iz okolja in vse se zaustavi.
Ali pa, če želite zanositi, pa imate karmično blokado, ker ste v enem izmed preteklih življenj popolnoma zanemarili sebe zaradi svojih otrok, se potem vedno, ko bi se lahko zgodila zanositev, nekaj v vaših energijah zgane, zgosti in prepreči, da bi se to zares zgodilo.

Tako da, vsaka vaša življenjska zgodba je unikatna, unikatne so tudi notranje zgodbe, ki jih nosijo vaše blokade, a univerzalna pa je pot do svojih ciljev, pot do srečnega življenja, ki ne vodi skozi naše sms storitve, temveč vodi skozi vas, skozi potovanje Vase, pri tem smo lahko mi vaši čistilci, svetovalci, sopotniki, ki nas včasih ali redno povabite na svojo življenjsko potovanje, da vam osvetlimo določene ovinke in pomagamo premagati večje ovire, da ne omagate, da ne prenehate upati, si želeti in živeti. Z največjo hvaležnostjo in podporo vaših energij stopamo v vaš življenjski svet, a na žalost, je lahko naš doprinos samo tolikšen, koliko na veliko in hitro želite potovati vase. Kako resnično želite zaživeti svoje življenje na polno, ki ni vedno romatično, saj se je potrebno postaviti na svoje noge, prenehati iskati izgovore ter začeti nekaj, kar vedno odlagamo – potrebno je začeti Živeti.

Želimo vam obilo podpore Svetlobe vaše Duše in Ljubezni vašega Srca, ki je že sedaj z vami. Samo začutite jo. Potopite se v svoje srce, naj se odpre ljubezni do sebe in začuti Ljubezen vaše Duše, ki ne odneha nikoli. Srečno.

Avtorica

  • Andreja Novak je priznana energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka in avtorica učinkovitih energijske tehnik in delavnic. Kako se udeležiti njenih delavnic in meditacij si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si, lahko pa jo pokličete preko telefona, več o tem si poglejte na spletni strani Merkaba.si.